İDEV Fuarı’nı 48 bin 300 kişi ziyaret etti
Gündem, 26 Mart 2018 18:29Kocaeli’nin en renkli fuarı İDEV’i 48 bin 300 kişi ziyaret etti. 5 gün boyunca temponun hiç düşmediği fuar, hem iş dünyasını hem de ziyaretçileri memnun etti.
Kocaeli Ticaret Odası’nın TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. işbirliğiyle düzenlediği İDEV 2018- Doğu Marmara 4. İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı ve Doğu Marmara 2. Gayrimenkul Fuarı, 21- 25 Mart 2018 tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşti. TEMPO HİÇ DÜŞMEDİ
Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Volkan Yılmaz, Hüseyin Gezer, yönetim kurulu ve meclis üyelerinin ev sahipliğinde; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu, Kocaeli ve çevre illerin protokol üyelerinin katılımlarıyla görkemli bir şekilde açılan İDEV Fuarı’nda tempo fuar boyunca hiç düşmedi.
KATILIMCILAR FUARDAN MEMNUN AYRILDI
Hem katılımcıların, hem de ziyaretçilerin memnun kaldığı fuarı bu yıl 48.300 kişi ziyaret etti. Kocaeli başta olmak üzere çevre illerden gelen on binlerce kişi tarafından ziyaret edilen fuarlarda, evlenecekler, evini yenileyecekler ve ev almak isteyenlerin avantajlı fiyatlardan faydalanarak yapmış olduğu alışverişler bölge ekonomisine can verdi.Gelinlik ve moda evleri, organizasyon firmaları, düğün salonları, fotoğraf stüdyoları, mobilyacılar, ev tekstil firmaları, takıcılar, kuyumcular, konut ve otomobil firmaları gibi birbirinden farklı sektörlerde faaliyet gösteren katılımcılar fuardan memnun ayrıldı.
DÜNYA ÜLKELERİYLE İŞ GÖRÜŞMELERİ
İDEV, dünyanın birçok ülkesinden iş insanının da buluşma üssü oldu. KOTO- Doğu Marmara ABİGEM işbirliğiyle fuara eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği’nde; Bosna Hersek, Kosova, Makedonya, Hindistan, Yunanistan ve Çin’den etkinlik için gelen iş insanları, Kocaeli iş dünyasıyla iş masasında buluşarak hem firmalarını tanıttı hem de işbirliklerine dair somut adımlar attı.150’yi aşkın iş insanının katıldığı etkinlikte, 250’yi aşkın iş görüşmesi gerçekleştirildi.
KOSOVA İLE KARDEŞLİK PROTOKOLÜ
İDEV ülkelerarası önemli işbirliklerine de vesile oldu. KOTO’nun Doğu Marmara ABİGEM işbirliğiyle fuar alanında düzenlediği Co-Matching ikili iş görüşmeleri etkinliği için ilimize gelen Kosova Priştine Kalkınma Ajansı ile iyi niyet protokolü imzalandı. Kocaeli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz ile Priştine Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Ahmet Jetullahu arasında KOTO standında imzalanan iyi niyet protokolüne göre özellikle iki ülke ve şehir arasındaki ekonomik ve sosyal ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla çalışmalar yürütülecek.
KAZANDIRAN YARIŞMALARA VE DEFİLELERE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
Fuarın ilk ve Cumartesi günü 20’yi aşkın gelinlik firmasının 100’ün üzerinde yeni tasarımının sergilendiği ‘WEDDİNG SHOW 2018’ defilesi düzenlendi.Ünlü oyuncu ve sunucu Ufuk Özkan’nınsunumu ile fuarın 4. Günü gerçekleşen ‘Çiftler Yarışıyor’ yarışmasında üç çiftbirbirinden değerli hediyeler kazandı. Ayrıca ünlü Youtuber Oğuzhan Uğur’un stand-up şovu izdihama neden oldu. Kına gösterileri, dans şovlar gibi birbirinden keyifli etkinlikler fuar kapsamında ziyaretçilere keyifli anlar yaşattı.
Gündem, 26 Mart 2018 18:29
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
