Saadet’e katılımlar artıyor
Siyaset, 26 Mart 2018 12:38Saadet Partisi Kocaeli İl Teşkilatının aylık faaliyetlerinin değerlendirdiği il divan toplantısı yoğun ve güçlü bir katılımla gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda bu ay üye olan partililere rozet takdimi yapıldı.
Saadet Partisi Kocaeli İl Teşkilatı, Divan toplantısını Dolphin Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleştirdi. Yapılan toplantı Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları, Mustafa İriş ve Sinan Ejderoğlu, Saadet Partisi Kocaeli İl Müfettişi Recep Sarıdoğan, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, iİçe Başkanları, Gençlik Kolları ve Kadın Kollarının yanı sıra çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.
ROZET TAKDİMİ
Siyasi konuşmaların yapılmasının akabinde, Saadet Partisine üye olanlara rozet takdimi yapıldı. Partililere rozetlerini Genel Başkan yardımcıları Sinan Ejderoğlu ve Mustafa İriş taktı. Rozet takdimi sırasında salondaki heyecan yükselirken ‘’ Saadet Gelecek, Yüzler Gülecek’’ sloganları atıldı. Yeni üyelerin büyük bir kısmının Ak Parti ve Mhp’den olması dikkatlerden kaçmadı. Yeni üye olan partililerin isimleri şöyle; Kandıra İlçesinden, Atakan Kesikbaş, İlyas Uzun, Oğuzhan Uçar, Körfez İlçesinden, Ömer Çakal, Faruk Gürsoy, Gebze İlçesinden, Abdussamed Genç, Ahmet Şeker, Hasan Aydın, Melih Kutun, Mücahit Ayık, Adem Şahin. Rozet takdiminin ardından yeni üyelerle toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Konu ile ilgili konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş: “Bize olan teveccüh her geçen gün artmakta, adeta bir çığ gibi büyümektedir. Bu sadece Kocaeli’nde değil; tüm Türkiye’de gözlemlenen bir durum. Halkımız tek çarenin Milli Görüş olduğunu idrak etmeye başlamıştır. Bu yüzden Saadet Partimize akın akın gelen insanlardan bahsedebiliyoruz. Önümüzdeki seçimlerde bunun neticesini görecek ve anahtarları teslim alacağız.” dedi.
Siyaset, 26 Mart 2018 12:38
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Emeklilere kira desteği ve yakacak yardımı teklifi
Büyükakın, Gümüşhanelilerin kurtuluş coşkusuna ortak oldu
Trafik cezaları can yakacak!
Derince Kent Lokantası'nda iftarda yemekler ücretsiz
Gölcük Değirmendere’de tekne ters döndü!
Karavan park da karavan yok!
Vatandaş yeni elbise bile alamayacak halde
Böyle olur Yozgatlıların kongresi!
Kocaelispor-Gaziantep maçında anlamlı pankart
Kocaeli Valiliği uyardı! Toz taşınımına dikkat
DEM'liler Öcalan'ı görmeden duramıyor!
Özel CHP'ye yönelik soruşturmalarla ilgili konuştu: Cumhurbaşkanı yaptırıyor!
Sevgililer Günü El Emeği Pazarına vatandaşlardan yoğun ilgi
Yoksulluğun fotoğrafı! Ucuz et kuyruğu
Emeklilere 14 bin liraya kadar geri ödemesiz nakit destek
Dünyada dolara bu kadar yüksek faiz veren başka ülke yok
Derince’de Tahtalı Köyü yoluna el atıldı
İYİ Partililer Körfez’de esnafın nabzını tuttu
İzmit’te üniversite adaylarına büyük destek
Van’dan ekmek parası için geldiği Gölcük’te inşaattan düşerek öldü
Sosyal Yaşam Merkezi’nde tempo yüksek
Bunun adı israftır
Cesedimi çiğnemeden Meclis’e giremez
Kocaeli’de Anahtar partililer eğitildi
Önemli sanatçıların eserleri İzmit’te görücüye çıkacak
İzmit’te Sevgililer Günü coşkusu
Gıda enflasyonunda diğer ülkelere fark attık
Millet Bahçesi’ne dönüştürülen eski fuar alanına yeni spor aletleri
Halkın yüzde 40'ı protein alamıyor
Doğalgaz bağlantı bedeli ile ilgili yeni karar
Dilovası’nda MHP’li kadınlar baş tacı!
Barış Manço Gebze’de şarkıları ile anıldı
Tek kişilik ordu: Ömer Çeker!
Semih Yalçın'dan ortaya karışık sözler!
İzmit Yenice’de üreticilerle buluştular
AKP'li başkan kelimeye takıldı!
Büyükakın sanayicilere ve iş insanlarına böyle seslendi!
Alikahya TEM Bağlantı Yolu Projesi’nde durum ne?
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar destekçileriyle gövde gösterisi yaptı
