İzmıt’te bisiklet coşkusu devam ediyor
Gündem, 23 Mart 2018 12:31İzmit Belediyesi’nin Haydi Bisikletle Okula Projesi kapsamında orta okul 1.sınıf öğrencilerine bisikletleri teslim edilmeye devam ediyor.
Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Şehit Selçuk Gökdağ Ortaokulu’nda düzenlenen bisiklet dağıtım töreninde 185 öğrenciye bisikletleri İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından verildi. Şehit Selçuk Gökdağ, İbni Sina İmam Hatip ve Yunus Emre Kız İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin büyük sevinç yaşadıkları bisiklet dağıtım törenine Başkan Doğan’ın yanı sıra AK Parti İzmit İlçe Başkan Yardımcıları Havzullah Yaydemir, Nurullah Yılmaze, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkan Vekili Sibel Saraç, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Ersin Alpaslan, okul müdürleri, öğrenciler ile veliler katıldı.Şehit Selçuk Gökdağ Ortaokulu Müdürü Ahmet Gürkaş yaptığı konuşmada “ Belediye Başkanımızın bisiklet projesi Türkiye’ye örnek oldu. Başkanımız sayesinde on binlerce öğrenci bisiklete kavuştu” dedi.
YAPILMAYANI YAPIYORUZ
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da “Türkiye’de hatta Dünya’da yapılamayan bir işi yapıyoruz. Yıllardır, öğrencilerimize bisiklet, basketbol topu, tablet dağıtıyoruz. Bisiklet sağlık demektir. Sık sık bisiklet kullanın. Bisiklet kullananların daha mutlu olduğu bilimsel olarak da kanıtlanmıştır. Öğrencilerimizden bisiklet kullanırken mutlaka kasklarını da takmalarını da istiyorum. Milletin kuruşunu ziyan etmiyoruz, yine millet için harcıyoruz. Haramı helali bilerek çalışıyoruz. Bu makamların geçici olduğunu bilerek, hoş bir seda bırakmak için çalışıyoruz. Hizmetlerimizle şehrimiz her geçen gün dünden daha iyi oluyor. Hiçbir ayrım yapmadan, herkesin belediyesi ve belediye başkanı olarak sizlere hizmet etmekten büyük onur duyuyorum” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından öğrencilere bisikletleri teslim edildi.
Gündem, 23 Mart 2018 12:31
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Bu sahtekârlık değil, topluma ihanet!
Muhtarhane projesi büyük beğeni topluyor
İzmit’te pazarcıları üzen haber!
Hayat Holding açıkladı: O destek programı 1 yılda 7 bin aileye ulaştı
Kartepe’de araç şarj istasyonunda bariyer engeli
Kocaeli vekilinden Erdoğan’a salvolar!
Büyükşehir’den bir proje daha: Gönül Bahçem
Kayıp çocuklar bulundu
Tanıklara İmamoğlu'na iftira at baskısı mı yapıldı?
Tanju Özcan neden hala cezaevinde?
Ümit Özdağ'dan diğer partilere işbirliği çağrısı!
Derince’de Başkan Gökçe sürekli halkın içinde
İşte Çayırova’da Nisan ayı tiyatro takvimi
Kocaeli Bölge Tiyatrosu’ndan yine bir prömiyer!
Vali Aktaş, İYİ Partilileri ağırladı
Burada ne zaman gerekli çalışma yapılacak?
Kartepe Kent Konut Evleri’nde kaba inşaat tamamlandı
Manavların kültür hafızası bu kitapta toplandı
Eski bakan Günay'dan ucube sisteme sert sözler!
Körfezli 3 küçük karateci milli takıma davet edildi
LPG'ye dev zam yolda!
Yüzde 3.600’lük artışlar trafik güvenliğini sağlamadı, vatandaşın belini büktü
Erdoğan yine kendisini savunmadı, saldırdı!
İstanbul'da deprem oldu, Kocaeli'de hissedilmedi!
PKK canisine İmralı'da konut yapılacak mı?
Karamürsel Saadet Partisi’nden Esnaf Odası’na tebrik ziyareti
Metroda sorun yok diyenler suçu örttü!
Dilovası’ndaki faciada suçu ölen babalarına atıp kurtulmaya çalışıyorlar
İflasların ardı arkası kesilmiyor
AKP'li Külünk bunları çocukluk arkadaşı Erdoğan'a bizzat söyleyemiyor mu?
İzmit’e yeni hizmet araçları
Bir dolandırıcının lafına bakılarak başkan mı gözaltına alındı? Doğruysa yuh olsun!
Hiç utanmıyor musunuz!
Milli takımın zaferi Kocaelileri sokaklara döktü!
Gebze Ticaret Odası, dijital çağı yakaladı!
Araç sahipleri dikkat!
Yolsuzluk iddiaları millete soruldu!
Kocaeli’de Halk Ekmek bu fiyattan satılacak
Kağıtspor, uluslararası arenada tarih yazdı
