Kocaeli’nin ev şöleni başlıyor
İş Dünyası, 20 Mart 2018 04:09Kocaeli Ticaret Odası’nın TÜYAP işbirliğiyle düzenlediğiİDEV 2018- Doğu Marmara 4. İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı ve Doğu Marmara 2. Gayrimenkul Fuarı, 5000 m2 alanda yüzün üzerinde firmanın katılımı ile açılıyor. Evlenecek, evini yenileyecek ve ev sahibi olacakların büyük ilgisini çekecek olan Fuarlar, 21 – 25 Mart 2018 tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde eş zamanlı olarak gerçekleşecek.
Kocaeli’nin en görkemli fuarı için Kocaeli Ticaret Odası Sosyal Tesisleri Beyt’ül Kebap’ta basın toplantısı düzenlendi. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’un, Meclis Başkanı Akın Doğan ile birlikte ev sahipliği yaptığı toplantıya; TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz, İzmit Belediyesi Başkan Vekili İbrahim Bulut, Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı, MARKA Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, KOSGEB Kocaeli Müdürü İbrahim Ustaömer, Kocaeli Sanayi Odası Genel Sekreteri MemetTurabi, KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer, KOTO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Cafer Kozluca, Yusuf Ziya Uludüz, Mehmet Akif Şen, Hasan Kanca, Zihni Yılmaz, TÜYAP Bölge Müdürü Gökalp Gökdemir, TÜYAP Kocaeli Müdürü Fatih Güngör, fuar paydaşları ve gazeteciler katıldı.
BAŞKAN BULUT
Toplantıda konuşan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, “Bildiğiniz üzere şehirlerin ve bölgelerin kalkınmasında nitelikli fuarlar büyük önem taşıyor. Türkiye’nin üretimine, ticaretine ve ihracatına yön veren ilimizi fuarcılıkta da cazibe merkezi kimliğine kavuşturmak için ilimizdeki ve bölgemizdeki tüm kurum ve kuruluşlarla uyumlu bir şekilde çalışmalar sürdürüyoruz. İlimizde fuar sayılarının artması ve fuar alanımızın tüccar ve sanayicimize hizmet etmesi en büyük arzumuzdur.
Bu yıl ilk kez İDEV Fuarı ile eş zamanlı olarak Ekonomi Bakanlığı desteği ve ABİGEM işbirliği ile Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği düzenlenecektir. Bu kapsamda 8 farklı ülkeden yaklaşık 120 firma fuar alanımızda iş görüşmeleri gerçekleştirecektir. Ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda üyelerimizi uluslararası pazarlara ulaştırmaya gayret gösteren Odamız bu ve bunun gibi birçok etkinliği hayata geçirecektir. Son olarak, fuarımızın düzenlenmesinde katkı veren başta Valiliğimiz olmak üzere, Büyükşehir Belediyemize, İzmit Belediyemize, Kocaeli Sanayi Odasına, Körfez Ticaret Odasına, Gebze Ticaret Odasına, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasına, MARKA ve KOSGEB Kocaeli İl Müdürlüğüne ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.
TÜYAP ANADOLU FUARLARI AŞ GENEL MÜDÜRÜ CİHAT ALAGÖZ;
Alagöz; “Ev almak ve evini yenilemek isteyenler, yeni evliler ve evliliğe gün sayanlar ihtiyaç duyduğu her şeyi bu fuarlarda bulabilecek. İdeal ev, evlilik hazırlıkları Fuarı ile eş zamanlı Gayrimenkul Fuarı’nı da düzenliyoruz. Birbirinden modern konut, villa, işyeri ve rezidans projelerinin yer aldığı bu fuarda kendi evinin sahibi olmak isteyen çiftler birbirinden avantajlı konut projelerini değerlendirme fırsatı yakalayacak.’’ dedi. Aynı zamanda otomobil hayali kuran çiftler de segmentinin lider otomobil markalarının fuara özel kampanyalarından faydalanarak otomobil sahibi olabilecek.” dedi.
GÖRKEMLİ DEFİLELER VE KAZANDIRAN YARIŞMALAR
İDEV Fuarı’nın 2018 evlilik modasına yakından mercek tutacağını belirten Alagöz, fuarın defileler ve organizasyonlarla adeta bir festivale dönüşeceğini dile getirdi. Alagöz; “Katılımcı firmalarımızın en özel tasarımlarınınsergileneceğiWedding Show 2018 defilesi fuarımızın ilk günü görücüye çıkacak. Fuarımızın 2. günü ünlü YoutuberOğuzhan Uğur stand-upshowile ziyaretçilerimiz ile buluşacak. Fuarımızın 4. günü ise ünlü oyuncu ve sunucu Ufuk ÖZKAN’nın sunumu ile ‘Çiftler YARIŞIYOR’ yarışması düzenlenecek. Birçok çiftimiz bu yarışmada birbirinden güzel hediyeler kazanma şansı yakalayacak. Tüm ilgilileri Fuarımıza bekliyoruz” dedi. Yoğun bir hazırlık ve tatlı bir koşuşturma içine giren çiftleri rahatlatacak olan Fuarda, çiftler tüm ihtiyaçlarına cevap bulurken aynı zamanda beş gün boyunca saç ve makyaj trendlerinin konuşulacağı söyleşiler, kına gösterileri gibi birçok etkinlik düzenlenecek.
OTOMOBİL ÖZEL BÖLÜMÜ
Otomobil hayali kuran çiftlersegmentinin lider otomobil markalarının fuarda özel kampanyalarından faydalanarak otomobil sahibi olacaklar. Dacia, Fiat, Honda, Hundai, Kia, Mazda, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, SSanyong, Toyota gibi markalar fuarda en yeni modellerini sergileyerek ziyaretçilerin beğenisine sunacak.
CO-MATCHİNG ETKİNLİĞİ
Kocaeli Ticaret Odası’nın Doğu Marmara ABİGEM ile birlikte fuar alanında düzenleyeceği Co-Matching ikili iş görüşmeleri etkinliği Kocaeli iş dünyası, dünya pazarıyla buluşacak. 21-22 Mart 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan Co-Matching ikili iş görüşmelerinde, dünyanın çeşitli ülkelerinden firma temsilcileri, Türkiye pazarında stratejik ortak bulmak, yatırım ve ticaret ortamını değerlendirmek üzere Kocaeli iş dünyasıyla bir araya gelecek, iş görüşmeleri gerçekleştirecek.
SİGORTACILIK İL DELEGELERİ TOPLANTISI FUARDA
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde kurulan Sigorta Acenteleri İcra Komitesi’nce gerçekleştirilen Sigortacılık İl Delegeleri Toplantısı da İDEV Fuarı kapsamında Kocaeli Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. 300 kişiden oluşan Sigortacılık İl Delegeleri, ilimizde ağırlanacak.
Girişlerin ücretsiz olacağı Fuarlar, 21-22-23-24 Mart 2018 tarihlerinde 10.00-22.00, 25 Mart 2018 tarihinde 10.00-21.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.
Etkinlikler;
Etkinlik Adı : WEDDING SHOW 2018 - Defile
Etkinlik Günü : 21 Mart Çarşamba
Etkinlik Saati : 19.00-21.00
Etkinlik Adı : OĞUZHAN UĞUR
Etkinlik Günü : 22 Mart Perşembe
Etkinlik Saati : 19.00-21.30
Etkinlik Adı : Dans Şov, Kına Gecesi vb Etkinlikler Katılımcı firmalarımız tarafından düzenlenecektir.(Detaylı liste ayrıca paylaşılacaktır.)
Etkinlik Günü : 22 Mart Perşembe
Etkinlik Saati : 12.00-21.00
Etkinlik Adı : ÇİFTLER YARIŞIYOR- Ufuk Özkan’nın sunumu ile
Etkinlik Günü : 24 Mart Cumartesi
Etkinlik Saati : 12.00-19.00
İş Dünyası, 20 Mart 2018 04:09
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit Milli İrade Meydanı’nda konser coşkusu
Darıca’daki o sokakta kapsamlı yenileme
Kuruyemiş almak bile artık lüks
Silahlı kavga ihbarında olay yerine giden 2 polis şehit edildi
İzmit Belediyesi’nden sinek mesaisi
Sanat tarihçisi Şerif Yaşar İzmit’teki o merkeze hayran kaldı!
İzmit İlçe Sağlık Müdürü Arslan öğretmen gibi davranıyor!
İzmit Çınar Akademisi pilav gününde buluşturdu
O parkta yeterli ağaç yok!
Ben sadece tatsız değil ürkütücü buldum videoyu
Körfez’de aşıklar gecesi böyle geçti!
Erdoğan’dan Kocaeli’ye övgü
Bayram tatili öncesi turizm sektöründe hareketlilik
Başkan Büyükakın’dan 19 Mayıs mesajı
Bu politikaların bedeli ağır olacak
19 Mayıs’ta ulaşım ücretsiz
Çocuk yaşta evliliği meşrulaştırdılar
Erdoğan CHP'den yeni transfer mesajı verdi
Erdoğan İzmit'te gençlere seslendi
Bu anketten iktidarı üzecek sonuçlar çıktı!
Başkan Turhan’a 41 numaralı forma hediye edildi
Yön tabelası sürücüleri yanlış yönlendiriyor
Başkan Can’ın yıllardır söylemekten dilinde tüy bitti! Konu sokak köpekleri
Miniklere uygulamalı trafik güvenliği eğitimi
Gebze’ye yakışmayan manzara!
Fatma Başkan Çin’den döner dönmez yeniden sahaya indi
Kocaeli’deki müzenin bahçesinde sanatseverleri bir araya getiren organizasyon
Otobüs firmaları artık yolcuya böyle davranamayacak!
SEDAŞ’ın Mutlu Yarınlar etkinliği konsept değiştirdi!
Kocaeli Büyükşehir’in o projesi İstanbul’a taşındı
Kızılay saraya bağlanıyor tepkisi
O vekil eşine de sahte sigorta yaptırmış
Darıca’da trafiğe nefes aldıracak hamle
ATM'lerde nakit krizine sokan kısıtlama!
Cephanelik projesi Başkan Hürriyet’in takibinde
Büyükakın, özel bireylerin ilk iş gününde de yanlarındaydı
Manavların unutulmaya yüz tutmuş sözleri kayıt altına alınıyor
Altında şok düşüş!
Çayırova’da el emeği göz nuru eserler sergileniyor
