Kocaeli’nin ev şöleni başlıyor
İş Dünyası, 20 Mart 2018 11:07Kocaeli Ticaret Odası’nın TÜYAP işbirliğiyle düzenlediğiİDEV 2018- Doğu Marmara 4. İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı ve Doğu Marmara 2. Gayrimenkul Fuarı, 5000 m2 alanda yüzün üzerinde firmanın katılımı ile açılıyor. Evlenecek, evini yenileyecek ve ev sahibi olacakların büyük ilgisini çekecek olan Fuarlar, 21 – 25 Mart 2018 tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde eş zamanlı olarak gerçekleşecek.
Kocaeli’nin en görkemli fuarı için Kocaeli Ticaret Odası Sosyal Tesisleri Beyt’ül Kebap’ta basın toplantısı düzenlendi. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’un, Meclis Başkanı Akın Doğan ile birlikte ev sahipliği yaptığı toplantıya; TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz, İzmit Belediyesi Başkan Vekili İbrahim Bulut, Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı, MARKA Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, KOSGEB Kocaeli Müdürü İbrahim Ustaömer, Kocaeli Sanayi Odası Genel Sekreteri MemetTurabi, KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer, KOTO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Cafer Kozluca, Yusuf Ziya Uludüz, Mehmet Akif Şen, Hasan Kanca, Zihni Yılmaz, TÜYAP Bölge Müdürü Gökalp Gökdemir, TÜYAP Kocaeli Müdürü Fatih Güngör, fuar paydaşları ve gazeteciler katıldı.
BAŞKAN BULUT
Toplantıda konuşan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, “Bildiğiniz üzere şehirlerin ve bölgelerin kalkınmasında nitelikli fuarlar büyük önem taşıyor. Türkiye’nin üretimine, ticaretine ve ihracatına yön veren ilimizi fuarcılıkta da cazibe merkezi kimliğine kavuşturmak için ilimizdeki ve bölgemizdeki tüm kurum ve kuruluşlarla uyumlu bir şekilde çalışmalar sürdürüyoruz. İlimizde fuar sayılarının artması ve fuar alanımızın tüccar ve sanayicimize hizmet etmesi en büyük arzumuzdur.
Bu yıl ilk kez İDEV Fuarı ile eş zamanlı olarak Ekonomi Bakanlığı desteği ve ABİGEM işbirliği ile Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği düzenlenecektir. Bu kapsamda 8 farklı ülkeden yaklaşık 120 firma fuar alanımızda iş görüşmeleri gerçekleştirecektir. Ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda üyelerimizi uluslararası pazarlara ulaştırmaya gayret gösteren Odamız bu ve bunun gibi birçok etkinliği hayata geçirecektir. Son olarak, fuarımızın düzenlenmesinde katkı veren başta Valiliğimiz olmak üzere, Büyükşehir Belediyemize, İzmit Belediyemize, Kocaeli Sanayi Odasına, Körfez Ticaret Odasına, Gebze Ticaret Odasına, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasına, MARKA ve KOSGEB Kocaeli İl Müdürlüğüne ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.
TÜYAP ANADOLU FUARLARI AŞ GENEL MÜDÜRÜ CİHAT ALAGÖZ;
Alagöz; “Ev almak ve evini yenilemek isteyenler, yeni evliler ve evliliğe gün sayanlar ihtiyaç duyduğu her şeyi bu fuarlarda bulabilecek. İdeal ev, evlilik hazırlıkları Fuarı ile eş zamanlı Gayrimenkul Fuarı’nı da düzenliyoruz. Birbirinden modern konut, villa, işyeri ve rezidans projelerinin yer aldığı bu fuarda kendi evinin sahibi olmak isteyen çiftler birbirinden avantajlı konut projelerini değerlendirme fırsatı yakalayacak.’’ dedi. Aynı zamanda otomobil hayali kuran çiftler de segmentinin lider otomobil markalarının fuara özel kampanyalarından faydalanarak otomobil sahibi olabilecek.” dedi.
GÖRKEMLİ DEFİLELER VE KAZANDIRAN YARIŞMALAR
İDEV Fuarı’nın 2018 evlilik modasına yakından mercek tutacağını belirten Alagöz, fuarın defileler ve organizasyonlarla adeta bir festivale dönüşeceğini dile getirdi. Alagöz; “Katılımcı firmalarımızın en özel tasarımlarınınsergileneceğiWedding Show 2018 defilesi fuarımızın ilk günü görücüye çıkacak. Fuarımızın 2. günü ünlü YoutuberOğuzhan Uğur stand-upshowile ziyaretçilerimiz ile buluşacak. Fuarımızın 4. günü ise ünlü oyuncu ve sunucu Ufuk ÖZKAN’nın sunumu ile ‘Çiftler YARIŞIYOR’ yarışması düzenlenecek. Birçok çiftimiz bu yarışmada birbirinden güzel hediyeler kazanma şansı yakalayacak. Tüm ilgilileri Fuarımıza bekliyoruz” dedi. Yoğun bir hazırlık ve tatlı bir koşuşturma içine giren çiftleri rahatlatacak olan Fuarda, çiftler tüm ihtiyaçlarına cevap bulurken aynı zamanda beş gün boyunca saç ve makyaj trendlerinin konuşulacağı söyleşiler, kına gösterileri gibi birçok etkinlik düzenlenecek.
OTOMOBİL ÖZEL BÖLÜMÜ
Otomobil hayali kuran çiftlersegmentinin lider otomobil markalarının fuarda özel kampanyalarından faydalanarak otomobil sahibi olacaklar. Dacia, Fiat, Honda, Hundai, Kia, Mazda, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, SSanyong, Toyota gibi markalar fuarda en yeni modellerini sergileyerek ziyaretçilerin beğenisine sunacak.
CO-MATCHİNG ETKİNLİĞİ
Kocaeli Ticaret Odası’nın Doğu Marmara ABİGEM ile birlikte fuar alanında düzenleyeceği Co-Matching ikili iş görüşmeleri etkinliği Kocaeli iş dünyası, dünya pazarıyla buluşacak. 21-22 Mart 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan Co-Matching ikili iş görüşmelerinde, dünyanın çeşitli ülkelerinden firma temsilcileri, Türkiye pazarında stratejik ortak bulmak, yatırım ve ticaret ortamını değerlendirmek üzere Kocaeli iş dünyasıyla bir araya gelecek, iş görüşmeleri gerçekleştirecek.
SİGORTACILIK İL DELEGELERİ TOPLANTISI FUARDA
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde kurulan Sigorta Acenteleri İcra Komitesi’nce gerçekleştirilen Sigortacılık İl Delegeleri Toplantısı da İDEV Fuarı kapsamında Kocaeli Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. 300 kişiden oluşan Sigortacılık İl Delegeleri, ilimizde ağırlanacak.
Girişlerin ücretsiz olacağı Fuarlar, 21-22-23-24 Mart 2018 tarihlerinde 10.00-22.00, 25 Mart 2018 tarihinde 10.00-21.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.
Etkinlikler;
Etkinlik Adı : WEDDING SHOW 2018 - Defile
Etkinlik Günü : 21 Mart Çarşamba
Etkinlik Saati : 19.00-21.00
Etkinlik Adı : OĞUZHAN UĞUR
Etkinlik Günü : 22 Mart Perşembe
Etkinlik Saati : 19.00-21.30
Etkinlik Adı : Dans Şov, Kına Gecesi vb Etkinlikler Katılımcı firmalarımız tarafından düzenlenecektir.(Detaylı liste ayrıca paylaşılacaktır.)
Etkinlik Günü : 22 Mart Perşembe
Etkinlik Saati : 12.00-21.00
Etkinlik Adı : ÇİFTLER YARIŞIYOR- Ufuk Özkan’nın sunumu ile
Etkinlik Günü : 24 Mart Cumartesi
Etkinlik Saati : 12.00-19.00
İş Dünyası, 20 Mart 2018 11:07
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Kaynaklar patronlara akıyor
Vali Aktaş ile Başkan Büyükakın Filistinli çocuklar için çizdi
Kitap Fuarı’nda 46 yıl önce çekilmiş fotoğrafını gördü
İzmit’te üniversitelilere ücretsiz akşam yemeği desteğine devam
Vurgunun TBMM'de araştırılmasına yanaşmıyorlar!
O ilçedeki cadde 17 milyon TL harcanarak yenilendi
AKP'den ihraç edildi
Ercan Yamen’in kardeşi ile kardeşinin eşi kaza kurbanı oldu
Büyükşehir’den 91 bin dekar alanlık yem bitkisi desteği
İzmit’te Sokak Hayvanları Barınma Merkezi‘nde son aşamaya gelindi
Dilovası’nda MHP’liler Bahçeli’nin sözlerini tekrarladı
Gölcük Belediyesi’nden okul bahçesine 4 derslikli prefabrik yapı
Anayasa Mahkemesi'nden emeklileri ilgilendiren karar!
Körfez’de güneş enerjisi santrali kurulacak
İSU Genel Müdürü Sağlık’ın sesi taklit edilerek para isteniyor
Ford Otosan, Kocaeli fabrikalarında yapay zeka destekli çözüm
Fabrikalar küçülüyor, işçiler işini kaybediyor
Evine polis gönderilmedi, ifadeye çağrıldı
Dilovası’nın Ekim Ayı Meclisi’nde hangi kararlar alındı?
AK Parti Darıca Kadın Kolları Teşkilatı, Kocaeli 1’incisi oldu
Büyükakın’ın Soyut Vatan kavramı kitaplaştı
Kocaelisporlu futbolcular minik taraftarlarla Kitap Fuarı’nda buluşacak
Sandıkta alamadıklarını masada aldılar!
Dervişoğlu'ndan fon vurgunu yorumu: İktidar gözetiminde hırsızlık
Başkan Çiftçi, amatör spor kulüplerinin sezon açılışında konuştu
Gebze Ticaret Odası üyelerine dört önemli organizasyonda özel indirim fırsatı!
Kış hazırlığı: Şalvarlar giyildi, egzersiz yapıldı
KOTO’da indirim protokollerine yenisi eklendi!
YENİ Parti’nin iki numaralı ismi de Derince’nin araç tanıtımına katılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan buna ne der?
Altın güne düşüşle başladı
Bu çalışma neden tatilde yapılmadı?
Burayı temizleyin!
Gebze Ticaret Odası, Çayırova’da E-Sınav Merkezi açacak
Vecdi Gönül'e sorulan soru yeniden gündemde!
İGSAŞ’ta yeni yatırımla hedef yılda 1 milyon ton su tasarrufu
Bu yüzden mi İmamoğlu'nun hesabı engelleniyor?
Alikahya’nın yeni buluşma noktası
Gölcük’te sağlık yatırımları ne durumda?
