Konak Hastanesi Tıp Bayramı’nı böyle kutladı
Sağlık, 17 Mart 2018 14:31Konak Hastanesi Yönetim Kurulu ve tüm çalışanları 14 Mart Tıp Bayramı’nı düzenlediği özel gecede sanatçı Ferhat Göçer ile birlikte kutladı.
Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kazım Gündoğdu ev sahipliğinde geleneksel olarak her yıl düzenlenen tıp balosunda,sanatçı kimliğinin yanı sıra doktorluk mesleğini de icra eden sevilen sanatçı Op.Dr.Ferhat Göçer’in sahne alması geceye ayrı bir anlam kattı. Konak Ailesi’ne mensup doktorların, personel misafirlerin katıldığı gecede 14 Mart Tıp Bayramı kutlanırken, Konak Hastanesi’nde 5, 10 ve 15 yılını doldurmuş personellere de kıdem plaketleri takdim edildi. Gecede konuşan Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Kazım Gündoğdu,“Tüm sağlık camiasının Tıp Bayramını kutladıktan sonra Tıp alanındaki teknolojik gelişmeler ve Yapay Zeka’dan bahsetti. Yapay zekanın Kalp Damar, Alzheimer, Obezite ve Kanser gibi bir çok hastalığın tanısında ve önlenmesinde büyük rol oynayacağını ancak bunu kullanacak, yorumlayacak ve bunlara ruh verecek olanın yine hekimlerin olacağının altını çizdi. Sağlıkçıların zor şartlar altında çalıştığını, zoru başarmanın ise ancak iyi iletişim, hoşgörü bilgi beceri paylaşımından geçtiğini” belirtti.
Sağlık çalışanlarının, birbirine karşı hoşgörü, sevgi ve saygının her zaman korunmasının günümüz koşullarındabizlere her zamankinden daha çok önemli olduğunu vurguladı. Hastalarımızdan emeğimizi hiçbir zaman esirgemememiz gerektiğini,hastaların bizezor ve hastalık zamanlarındadertlerine çare bulmamız için geldiğini, biz hekimlerin ise onların sorunlarını çözmek, dertlerine çare olmak için var olduğumuzu söyledi. Sağlık hizmetinin hemşireden, doktora, yardımcı sağlık personelinden temizlik görevlisine kadar bütünüyle bir ekip işi olduğunu, ekibin her üyesinin başarıda çok önemli rol oynadığını da ayrıca vurguladı.
Gündoğdu; ‘Evet biz Konak olarak güçlü bir aileyiz. Biz iyi bir ekibiz. Çalışan odaklıyız. Hasta odaklı bir kurumuz. Kurumumuzun temel hedefi güncel, herkesin erişebileceği, kaliteli sağlık hizmeti sunmak ve tüm hastane çalışanlarının huzur içerisinde çalışacakları bir ortam sağlamak. Bunun için tüm yönetici kadromuzla elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışıyoruz” diyerek sözlerine devam etti. Ayrıca AFRİN ‘de kahramanca savaşan askerlerimiz göz bebeğimiz Türk Silahlı Kuvvetleri gönlümüzde ve dualarımız onların başarısı için diyerek sözlerini bitirdi.
Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Uzm. Dr. Yüksel Ağca, Tıp tarihçesinden bahseden Ağca, Osmanlıdan günümüze kadar Tıpta yaşanan gelişmelerden de kısaca bahsetti. Okuduğu duygusal şiir ile tüm salonda büyük alkış alan Ağca, lise ve tıp fakültesi yıllarından yakın arkadaşı olan ve sanatçı kimliğinin yanı sıra doktorluk mesleğini de icra eden sevilen sanatçı Op. Dr. Ferhat Göçer’i sahneye davet etti.
Ferhat Göçer Konak Hastanesi’nin Tıp Bayramı’nı kutladı .
Tüm Konak Ailesinin tıp bayramını kutlayan Ferhat GÖÇER, gece boyunca yaşamımızdaki sağlık çalışanlarının rolünden bahsetti ve hekimlik mesleği ile ilgili anılarını paylaşarak geceye renk kattı.
.jpg)
Sağlık, 17 Mart 2018 14:31
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
İmamın yaptığına bakın!
Euro'da yükseliş devam edecek mi?
Türkkan: Milletin parasını iktidarın borazanlarına dağıtıyorlar
