Başkanlardan Başiskele’deki kurs merkezlerine ziyaret
Gündem, 14 Mart 2018 17:15Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte Başiskele’de hizmet veren kurs merkezlerini ziyaret etti.
Örgün eğitim kadar yaşam boyu sürekli eğitimlere de büyük önem veren Başkan Hüseyin Ayaz, “Öğrenmenin yaşı yoktur” diyerek Başiskele’de genç-yaşlı, kadın-erkek herkesin yeteneklerine göre kendisini geliştirebilmesi için bir çok mahallede sosyal yaşam ve gençlik merkezi açtı. Başkan Ayaz, belediye olarak açtığı sosyal yaşam ve kurs merkezlerini sık sık ziyaret etmeyi ve kursiyerlerin istek, talep ve şikayetlerini dinlemeyi de ihmal etmiyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus ve beraberindeki heyet dün Başiskele’de yaşam boyu eğitim hizmeti veren Karşıyaka KO-MEK ve Bahçecik Sosyal Yaşam ve Gençlik Merkezi ziyaret ettiler.
Heyet, ilk olarak Şehitekrem Mahallesi’nde yer alan Bahçecik Sosyal Yaşam ve Gençlik Merkezi ziyaret ettiler. Burada kursiyerler ile sohbet eden başkanlar, verilen eğitimler ve yapılan işler hakkında bilgi aldı.
Başkanlar, daha sonra Barbaros Mahallesi’nde hizmet veren Karşıyaka KO-MEK’e geçtiler. Başkanlar kurs merkezini gezerek incelemelerde bulundu. Kursiyerlerle yakından ilgilenen Başkan Karaosmanoğlu ve Hüseyin Ayaz, kursiyerlerin sorunlarını dinledi. Dersler ve kursiyerlerin yaptıkları ürünler hakkında da bilgi alan başkanlar, kursiyerlere başarılar diledi.
Kurslara ve eğitimlere olan yoğun ilgiden dolayı memnun kalan Başkan Karaosmanoğlu, “Evlerinizde televizyon karşısında vakit geçirmektense gelin buralara hem sosyalleşin hem de becerilerinize beceri katın.” dedi. Kursiyerler de yapılan hizmetlerden dolayı her iki başkana da ayrı ayrı teşekkür ettiler.
Gündem, 14 Mart 2018 17:15
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
