Halterle tanıştılar Türkiye Şampiyonası’na gidiyorlar
Spor, 12 Mart 2018 04:23Beyaz Kalpler öğrencileri Beril Özçakır ve Enes Ali Bayram, halterle tanıştık sonra kendilerini geliştirerek Gençler Kulüpler Türkiye Şampiyonasına katılacaklar.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde hizmet veren, Beyaz Kalpler Eğitim Merkezi, mesleki kursların yanı sıra gençlerin spora olan ilgisini de değerlendiriyor. Bu kapsamda Beyaz Kalplerde eğitim gören Beril Özçakır ve Enes Ali Bayram sabah sporunda tanıştıkları halterde kendilerini geliştirerek profesyonelliğe adım attılar. İki öğrenci 12 Nisan 2018 tarihinde yapılacak Gençler Kulüpler Türkiye Şampiyonası’na katılacak.
SABAH SPORUNDAN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA
Beyaz Kalplerde sabah sporuna giden Beril Özçakır ve Enes Ali Bayram’ın halter serüveni merak olarak başlıyor. İki sporcu disiplinli bir çalışma ve vücut yatkınlığının sonucunda kendilerini geliştiriyor. Beyaz Kalpler Servis Atölyesi öğrencisi Beril ve Servis Elemanlığı Atölyesi öğrencisi Enes şimdi de 12 Nisan 2018 Gençler Kulüpler Türkiye Şampiyonası’na katılacak.
ÖZÇAKIR “HEDEFİMİZ MİLLİ TAKIMA KATILMAK”
Katıldığı şampiyonalarda kaldırdığı kilolarla Kağıtspor Bayanlar Halter Takımına 9 puan kazandıran Beril Özçakır “Bir tanıdığım vesilesiyle Beyaz Kalplere geldim. Aşçılık ve servis hazırlığı dersleri alıyoruz. Beyaz Kalplerde düzenli fitness yapıyorduk. Sporcu hocamız bizi halter sporuna yönlendirdi. Sonrasında bizi buraya getirdi ve halterle tanıştık. Hedefimiz milli takıma katılmak. Şuanda koparma 35, silkme de 45 kilodayım. Hedefim 105 veya 110 kilo” dedi.
ENES ALİ BAYRAM “KENDİMDEKİ YETENEĞİ GÖRDÜM”
Enes Ali Bayram “Okuldan sonra beni Beyaz Kalplere yönlendirdiler. Aşçılık kursunda üretim yapıyoruz. Beyaz Kalplerdeki fitness salonumuz var. Bu salonda ağırlık çalışıyordum. Daha sonrasında kendimdeki yeteneği gördüm. Şuanda haltere devam ediyorum. Koparmada 70, silkmede 80-85 kilodayım” dedi.
Spor, 12 Mart 2018 04:23
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Halk Et Mobil Aracı İzmit Belediye Meydanı’nda olacak
Tiryakilere bir kötü haber daha
Milli iradenin karşısında diz çökecekler
Emekliye 14 bin lira ikramiyeyi AKP ve MHP reddetti
Gölcüklü çocuklara iyi haber!
Altında yön ne olacak?
Büyükakın’dan Ramazan mesajı: Özümüze dönüşün vaktidir
KO-MEK kursiyerleri 40 yıllık tiyatroculara taş çıkarttı
Kocaeli Saadet Partisi’nden kayıp çocuklar çağrısı
Ramazanda Darıca’da her gün ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek
Derince Yelken Kafe Restoran’da iftar menülerinin fiyatı açıklandı
MHP Dilovası İlçe Başkanı Turhan’dan Türkiye ikincisi Boz’u tebrik etti
Ekonomideki kötü gidişat bir firmayı daha iflasa sürükledi
İzmit’te yeni sahne kapılarını açıyor
Beyaz unlu ekmek tamamen tarihe karışıyor
144 konutluk Kartepe Kent Konut Evleri’nde durum ne?
KOTO ve KOSAD’dan kredi süreçlerinde sigorta dayatmalarına karşı ortak duruş
Erbakan, İYİ Parti ile ittifak sinyali verdi
Büyükakın: Toplumda iyiliğin rengi hakim olsun
Paranın itibarı kalmadıysa sorumlusu millet değildir
Söyle bakalım Lozan'la, Atatürk'le barışık mısın?
Erdoğan’ın tutmadığı seyyanen zam sözüne tepki
Son 4 ayda binlerce kişi işsiz kaldı
Körfez RAM’dan BDT eğitimi
Saadet’in Kartepe kongresinde dikkat çeken sözler
Körfez’de denizden 50 araç lastiği çıktı
Çocuğun anlayacağı basit bir şeyi Erdoğan'a yıllarca anlatamadılar
Eleştiren ve düşünenler, kendini akademide değil cezaevinde buluyor
Eski Başbakan Davutoğlu: Maddi sıkıntı yaşıyorum
Başkan Gökçe’den Ramazan’da dayanışma ve birlik, beraberlik çağrısı
Gürkan Karaçam yeni bir kavram ortaya attı! Zihinsel egemenlik
Mehmet Ali Kâğıtçı Dokümantasyon Merkezi hizmete girdi
Ramazan boyunca zam yapılmayacak!
Çayırova’da Ramazan coşkusu
Güneşi görenler soluğu Ormanya’da aldı
MHP Dilovası’nda en genç üye bayrağı el değiştirdi!
Gebze Ticaret Odası önce ihracatın liderlerini ödüllendirdi, sonra istişare için toplandı
İzmit’te Kent Lokantalarında ücretsiz iftar
Başkan Gökçe iş insanlarına DERTAŞ’ı anlattı
