Her yöneticiye mektup
Siyaset, 09 Mart 2018 22:02AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde İlçe Kadın Kolları Yöneticileri için anlamlı bir hediye hazırladı.
AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları haftalık yönetim kurulu toplantısı parti binasında gerçekleştirildi. İlçe Kadın Kolları Başkan Vekili Sibel Saraç önderliğinde gerçekleştirilen toplantıda yönetim kurulu üyeleri eksiksiz yer aldı. Parti binasında gerçekleştirilen toplantıya sürpriz bir şekilde katılan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan ve yönetimi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla her bir kadın yöneticiye çiçek hediye etti.
Aynı zamanda, her gençlik kolları yöneticisi, kadın kolları yöneticileri için kadınlar gününü kutlayan bir mektup yazdı ve toplantı öncesinde yöneticilerinin sandalyesinin altına mektupları yapıştırdı. Kadın yöneticiler, gençlerin anlamlı jestlerinden büyük mutluluk duydu. Başkan Çağlayan, gençlik kolları olarak hazırladıkları pişmaniye ikramında da bulundu.
‘BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİSİNİZ’
Kadın yöneticilerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan, “Kadınlar günüz kutlu olduk. Sürpriz bir ziyaret yapmak istedik. Bizim için çok değerlisiniz, Kadınlar Gününüz kutlu olsun. Gençlik kollarında ki bütün arkadaşlarımız sizlere mektup yazdı. Hepsi sandalyelerinizin altında var. İnşallah bu hediyelerimiz sizleri mutlu eder” ifadelerini kullandı.
‘HAYATA GENÇLERİN GÖZÜYLE BAKMAK LAZIM’
İlçe Kadın Kolları Başkan Vekili Sibel Saraç da, gençlere anlamlı hediyelerinden dolayı teşekkür ederek, “Gençlik kollarımıza bu ince düşüncelerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Hayata gençlerin gözüyle bakmak lazım. Genç olduğunuzda hayata birçok farklı pencereden bakabiliyorsunuz. Benim de çocuklarım var ve her zaman onların da fikirlerini de alıyorum. Değerli hediyelerinizle bizleri mutlu ettiniz” dedi.
Siyaset, 09 Mart 2018 22:02
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
