Artvin Kocaeli’ne taşınıyor
Gündem, 08 Mart 2018 15:47Büyükşehir Belediyesi’nin Anadolu Kocaeli’de konseptiyle düzenlediği tanıtım günleri Artvin ile devam edecek.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Anadolu’yu Kocaeli’ye taşımaya devam ediyor. Rize, Gaziantep, Erzurum, Rize ve Trabzon tanıtım günleri ile adeta Anadolu mozaiği olan Kocaelili vatandaşlar, kendi kültür ve sanatlarını bir kez daha yâd edmiş oldu. Tanıtım günleri şimdi de Artvin ile devam ediyor. Artvin Tanıtım günlerinin basın toplantısı Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi.
TANITIM TOPLANTISI YAPILDI
Artvin Tanıtım Günleri basın toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Yılmaz, Kocaeli Artvinliler Birliği Başkanı İmad Erdoğan, Kocaeli’de bulunan Artvinliler dernek başkanları ve yöneticileri katıldı. Toplantıda tanıtım günlerinin Kocaelililer tarafından büyük ilgi gördüğünü belirten Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Yılmaz” Anadolu’nun değerlerini Kocaelililerle buluşturmaya devam ediyoruz. Daha önce birçok ilimizi adeta Kocaeli’ye taşıdık. Şimdi de 10-13 Mart tarihleri arasında Uluslararası Kültür Merkezi’nde Artvin Tanıtım Günleri’ni düzenliyoruz” ifadelerini kullandı.
HEYECANLI VE MUTLUYUZ
Kocaeli’nin önemli bir değeri olan Artvin ilimizi Kocaeli’de tanıtmaktan dolayı çok heyecanlı ve mutlu olacağının altını çizen daire başkanı Hasan Yılmaz” Artvin’i Kocaeli’de yaşıyor olacağız. Tanıtım günleri için çok titiz bir çalışma yürütüldü. Artvin ili ve ilçeleri olarak dolaşıldı. Bu kapsamda Artvin’in kültürel değerlerini, yöresel ürünlerini tüm anlamıyla yansıtmaya çalışacağız. Bir nebze de olsa Kocaeli yaşayan Artvinli hemşehrilerimizin sıla hasretini de gidermiş olacağız.” şeklinde konuştu.
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR
Kocaeli Artvinliler Birliği Başkanı İmad Erdoğan ise konuşmasına başlamadan önce tüm kadınların Kadınlar Günü’nü kutladı. Erdoğan” Artvinimizin kültürel değerlerini, sanatını, yaşam tarzını, tarihini, kısacası Artvin’i Kocaeli’ne getiriyoruz. Bu kapsamda çok yoğun uğraşlarla birlikte Artvin valimiz, belediye başkanlarımız, iş adamlarımız, sporcularımız ile birlikte Artvin Tanıtım Günlerinde bulunacağız. Emeği geçen başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere teşekkür ederiz” dedi. Tanıtım toplantısının ardından toplu fotoğraf çekimi ve Kadınlar Günü nedeniyle karanfil dağıtımı gerçekleştirildi.
Gündem, 08 Mart 2018 15:47
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Saadet Partisi Kocaeli’den sert sözler!
TÜİK bu rakama nasıl ulaştı?
Sanayi devi Assan Group satıldı
SEDAŞ’tan arızalara daha hızlı müdahale edilecek yatırım
MHP Genel Merkezi’ne o başkan da yaranamadı! Görevden alındı
Gebze Ticaret Odası’ndan üyelerimiz için her fırsatın takipçisiyiz mesajı
Altın için tarihi uyarı!
MHP Dilovası’nda KAÇEP’ten anlamlı ziyaret
Milli eğitim yazboz tahtası! Tartışma çıkaracak yeni karar
Köylüye yasak, zengine serbest!
Zamlı maaşlar bu tarihlerde hesaplara yatacak
Boya fabrikasındaki yangını duyar duymaz olay yerine gitti
Yolcu otobüsü yoldan çıktı: 15 yaralı
Başkan Hürriyet İzmitlileri bu konserli açılışa davet etti!
Büyükakın’dan Kocaelispor’un futbolcu ve teknik heyetine: Size güvenimiz tam
Esnaf zor durumda, sanayici iflas etti, çiftçi üretimden uzaklaştı
İzmit Meclisi’nde kentsel dönüşüm eleştirilerine dikkat çeken yanıt
Ülke adına bir utanç durumuyla karşı karşıyayız
D-130 Karayolu’nun altından Ulaşlı’ya geçiş geçidi trafiğe açıldı
Balkan halk oyunları coşkusu Kocaeli sokaklarına taşındı
BTP lideri Baş’tan, Milli Eğitim Bakanı’na tokat gibi yanıt!
Kocaeli’nde yeni yatırım ihaleye çıkıyor
AKP'ye geçince müfettişler rapor yazmaya korktu!
Körfez’de sünnet şöleni coşkusu
D-100’den TEM Otoyolu Dilovası ve Doğu Hereke gişeleri kapatılacak!
Kocaeli sahillerinde hayat kurtarmak için koşuyorlar!
Akaryakıtta bir zam daha
Başkan Hürriyet o mahallede kentsel dönüşüm için kolları sıvadı
Büyükakın’dan STK’lara her zaman yanınızdayız mesajı
Borcunu ödeyebilmek için simit satan emekli
Elinizi vicdanınıza koyun
Vatandaşı aidatsız karta yönlendirecek karar!
Bakan Şimşek görevden alınırsa erken seçim için düğmeye basıldı mı demektir?
Askeri hastaneler böyle mi açılacak?
Başiskele’de o kavşak yeniden düzenlendi
Körfez’de 7 ragbiciye daha milli davet
Aslantaş, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile Sakarya'daki açılışta bir araya geldi
Komedyenlerin tutuklandığı bir ülkede demokrasi laftan ibarettir
Doğu Kışla’da dönüşüm mesaisi
