Sedaş leylek yuvasını bozmadan direği taşıdı
Gündem, 04 Mart 2018 14:28SEDAŞ sokak arasında yer alan ve inşaat yapılması nedeniyle yolda kalan direği üzerinde leylek yuvası olması nedeniyle, aynı direği yuva bozulmasın diye vinçle taşıyarak titizlikle yerini değiştirdi.
Leylek yuvası için titiz çalışma Bolu ilinde şehir merkezinde bulunan Aktaş Mahallesi, Fakı Cemil Sokakta bulunan direğin üzerinde leylek yuvası vardı. Ancak Fakı Cemil Sokaktaki direk inşaat çalışma sahasında kalıyor ve temel kazı çalışması ile araç trafiğine de engel oluşturarak tehlike arz ediyordu. Bu alçak gerilim şebekesine ait beton direğin yer değişikliği (deplase) çalışmasını planlayan SEDAŞ ekipleri, leylek yuvasını bozmamak için bu direğin kullanılmasınıhedeflediler. Leylek yuvasının bozulmaması için vinç operatörüne gerekli talimatlar verildi. Vinç operatörü çok dikkatli bir şekilde leylek yuvası zarar görmesin diye, direği önce vinçle yerinden dikey olarak çıkardı. Direk yeni montaj edileceği yere üzerindeki leylek yuvası bozulmadan dikkatle taşındı ve yuva zarar görmeden aynı direğin montaj çalışması titizlikle tamamlandı.
SEDAŞ’ın hassasiyetini takdir ettiler
Direkte kablo bağlantıları yapılırken de yine SEDAŞ Şebeke Operasyon ekibi çalışanları dikkat ve titizlikle, yuvaya zarar vermeden kabloları bağladılar. Çalışma öncesinde duyarlı vatandaşlarda yuvanın zarar görmemesi için SEDAŞ ekiplerinin çok dikkatle bir çalışma yapıklarını gördüler ve çalışma sonrası bölgedeki esnaf ve çevre sakinleri SEDAŞşebeke operasyon ekiplerine bu hassasiyetlerinden dolayı kendilerini takdir ettiklerini belirterek, ekip çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ettiler.
Gündem, 04 Mart 2018 14:28
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Çayırköy Göleti’nde çalışmalar sürüyor
Dilovası’nda iş insanı Yıldırım Karslıların da kapısını çaldı
Sigara kullanımında dünya lideri olduk!
Koruma altındaki çocukların eserleri Symbol AVM’de görücüye çıktı
Unutulan şüpheli çantadan kopya düzeneği çıktı
Lütfü Obuz: Ne alkol ruhsatı? Bizim işimiz gücümüz İzmit
Büyükşehir’in bu uygulamasından haberdar olmayan var mı?
Antikkapı’dan piknik keyfine pratik dokunuş!
Suriye Hama Valisi Es-Seheyen’den KOTO’ya ziyaret
Gölcüklülerden yetkililere çığlık! Bu çileye son verin
Başkan Hürriyet'i cezaevinde ziyaret etti
İşsizlik fonu işverene akıyor
Sahillerde sıkı denetim
Kartepe’deki bu caddede yürünmüyor!
Erken seçimin ayak sesleri
Rakı keyfi koltuğundan etti!
Erdoğan CHP'li başkanı AKP'ye davet etti
Derince’yi 30 Ağustos coşkusu saracak!
Çayırova’da Atığın Sıfır Noktası, hediye kazandırmaya devam ediyor
GTO Başkanı Aslantaş: Bu faizlerle sanayicinin yatırım yapması mümkün gözükmüyor
Sucuklardan at ve eşek eti çıktı
Bu hafta da Cumhuriyet mahallesinde spor yaptılar!
Kocaeli sanayi kapasite anketi ve endeksi değerlendirmesi
Emekli ve memur maaş düzenlemesi için tarih verildi!
Sanatsal yetenekli vatandaşlar bu habere dikkat!
İkinci el otoda hareketlilik bekleniyor
Kademeli emeklilik çağrısı
İzmit Belediyesi ile Kocaeli Barosu arasındaki protokol yenilendi
TÜVTÜRK sürücüleri uyardı
TEKNOFEST’e seferler denizden ve karadan kesintisiz sürüyor
Uyku sırasında ortaya çıkan bu belirtilere dikkat
KOTO’ya ziyaretçi akını!
Beceriksizlik abidesi! Metro inşaatı binanın temeline zarar vermiş
Başkan yine denize daldı! Bakın neden
Bir dev şirket daha iflas etti
Kaan Dobra’dan dev akvaryuma tam not
SEDAŞ, göçmen kuşların güvenliği için harekete geçti!
Konteynerde muhtarlık hizmeti daha ne kadar sürecek?
Yine vatandaşın yastık altı altınına göz diktiler!
