Bakan Soylu Kartepeli yaşlıları ziyaret etti
Siyaset, 26 Şubat 2018 23:00Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ödüllü projesi Alo Evlat Birimi tarafından bakımı yapılan Kartepeli büyükleri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ziyaret etti.
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ödüllü ve ülke genelinde örnek olan projesi Alo Evlat ekibi tarafından bakımı yapılan Kartepeli büyükler ile İçişleri Başkanı Süleyman Soylu bir araya geldi. İnterteks Fuar Merkezi’nde düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri’ne katılan Bakan Soylu, Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez’den Alo Evlat birimi tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
SOYLU HAYIRLI OLSUN DİLEĞİNDE BULUNDU
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin ÜzülmezUmre’ye gitmek isteyen Kartepeli büyüklerin bu isteklerini de geçtiğimiz günlerde yerine getirmişti. Başkan Üzülmez, her fırsatta yakından ilgilendiği Kartepenin yaşayan tarihlerini Trabzon Tanıtım Günlerine götürerek farklı bir gün yaşamalarını sağladı. Programa katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kartepeli büyükleri ziyaret ederekUmre’lerinin hayırlı olmasıdileğinde bulundu.
DÜNYAYI SEVGİ GÜZELLEŞTİRECEK
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından ziyaret edilen Kartepeli büyükler bu duruma çok sevindiler. Kartepeli büyükler kendileriyle yakından ilgilenen Bakan Soylu, aracılığı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sevgi ve saygılarını ilettiler. Ziyaret esnasında Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez Alo Evlat Hattı çalışmaları hakkında Bakan Soylu’ya bilgi verdi. Başkan Üzülmez “Kartepemizde yaşayan büyüklerimize, geleceğimiz olan çocuklarımıza, ailelerin temel direği olan kadınlarımıza yönelik bir çok projeyi hayata geçirdik. Büyüklerimize 7/24 hizmet vermekteyiz. Her türlü ihtiyaçları ekiplerimiz tarafından karşılanıyor. Büyüklerimizin en fazla istedikleri Umre ziyaretini de Allah’ın izniyle yerine getirdik. Yaşayan tarihlerimize evlat sıcaklığı ile sahip çıkarak, hizmet etmeye memnuniyetle devam edeceğiz. Dünyayı sevgi güzelleştirecek” ifadelerini kullandı.
Siyaset, 26 Şubat 2018 23:00
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
