SEDAŞ’tan Çağrı Merkezi ile istihdama katkı
Gündem, 21 Şubat 2018 01:20Çağrı Merkezleri araştırması ile hazırlanan raporda, 2017 yılında Türkiye genelinde Çağrı Merkezlerinde istihdam edilen çalışan sayısının 85 bin seviyesine ulaştığı belirtilirken, raporda, çağrı merkezi sektöründeki çalışanların yüzde 67'sinin kadın, yüzde 33'ünün ise erkek olduğu ve yaş aralıklarının 21-29 arasında değiştiği ifade ediliyor.
125 Kişilik Fabrika GibiSEDAŞ elektrik dağıtım faaliyetleri iletişimi için çağrı merkezinde istihdam edilen 125 çalışan ile istihdama ve ekonomiye önemli katkı sağlıyor. SEDAŞ çağrı merkezi şirket ile müşteri arasındaki iletişimi sağlamak için 125 kişilik müşteri temsilcisi ekibi ile adeta bir fabrika gibi hizmet veriyor.
İstihdama Katkı
SEDAŞ’ın 2016 yılında Çağrı Merkezi’nde çalışan sayısı 49 iken; 2017 yılında çalışan sayısını 125 kişiye çıkardı. SEDAŞ Çağrı merkezinde altı ayrı vardiya girişi ile 7/24 bölgesindeki müşterilerine kesintisiz iletişim altyapısı ile hizmet sağlıyor. SEDAŞ çağrı Merkezinde hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti kapsamında müşteri temsilcileri, iletişim, diksiyon ve müşteri ilişkileri gibi eğitimlerden geçiriliyor. SEDAŞ Çağrı merkezi dijital altyapısı ile müşterilerinin çağrı merkezine daha hızlı ulaşabilmesini sağlamak amacıyla hat kapasitesini de artırdı.
Başarılı Performans
SEDAŞ; “2017 Yılı Ulaşılabilirlik Seviyesi’ni” % 99,62’ye taşıdı. SEDAŞ Çağrı Merkezi için yapmış olduğu teknik altyapı ve personel yatırımları sonucunda beklenen performansın üzerinde başarı sağladı. SEDAŞ Çağrı merkezi aramalarında EPDK tarafından belirlenen yüzde 95 “cevaplama oranı” hedefini de yüzde 97’ye taşıyarak beklenen performansın üzerinde bir başarı gerçekleştirdi.
Gündem, 21 Şubat 2018 01:20
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Büyükakın’dan Kocaelispor’un futbolcu ve teknik heyetine: Size güvenimiz tam
Esnaf zor durumda, sanayici iflas etti, çiftçi üretimden uzaklaştı
İzmit Meclisi’nde kentsel dönüşüm eleştirilerine dikkat çeken yanıt
Ülke adına bir utanç durumuyla karşı karşıyayız
D-130 Karayolu’nun altından Ulaşlı’ya geçiş geçidi trafiğe açıldı
Balkan halk oyunları coşkusu Kocaeli sokaklarına taşındı
BTP lideri Baş’tan, Milli Eğitim Bakanı’na tokat gibi yanıt!
Kocaeli’nde yeni yatırım ihaleye çıkıyor
AKP'ye geçince müfettişler rapor yazmaya korktu!
Körfez’de sünnet şöleni coşkusu
D-100’den TEM Otoyolu Dilovası ve Doğu Hereke gişeleri kapatılacak!
Kocaeli sahillerinde hayat kurtarmak için koşuyorlar!
Akaryakıtta bir zam daha
Başkan Hürriyet o mahallede kentsel dönüşüm için kolları sıvadı
Büyükakın’dan STK’lara her zaman yanınızdayız mesajı
Borcunu ödeyebilmek için simit satan emekli
Elinizi vicdanınıza koyun
Vatandaşı aidatsız karta yönlendirecek karar!
Bakan Şimşek görevden alınırsa erken seçim için düğmeye basıldı mı demektir?
Askeri hastaneler böyle mi açılacak?
Başiskele’de o kavşak yeniden düzenlendi
Körfez’de 7 ragbiciye daha milli davet
Aslantaş, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile Sakarya'daki açılışta bir araya geldi
Komedyenlerin tutuklandığı bir ülkede demokrasi laftan ibarettir
Doğu Kışla’da dönüşüm mesaisi
Derinceliler sağlıklı yaşam için yürüdü!
Kocaeli’nde bisikletle çevreci ulaşımda rekor!
İzmitli genç kızın büyük başarısı! Türkiye üçüncüsü oldu
Akaryakıtta indirim umutları suya düştü!
Kocaeli vekili TBMM’de konuştu: Esnaf perişan
Çay fiyatlarına bir zam daha
Kocaeli’nin tanınmış iş insanı Kayalar vefat etti
Musluk suyuna da her ay otomatik zam
Şehit isimlerini silip APO mu yazacaksınız?
İzmit’te Kır Düğün Salonu açılıyor
Bu karar ifade ve sanat özgürlüğüne ağır bir müdahaledir
185 izci Kocaeli’yi keşfetti!
Müşteri olmayana tuvalet 500 TL!
Ulaşlı’da çocukların yeni buluşma noktası
