Gündem yaratın yaratıcı olun
Siyaset, 20 Şubat 2018 21:12CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, Gençlik Kolları İl Örgütü’nün haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katılarak hem gençlerle sohbet etti hem de yeni seçilen yönetime başarılar diledi. Gençlerden özellikle sosyal medya kullanımında dikkatli olmalarını isteyen Sarıbay, her zaman yanlarında olduğunu da özellikle belirtti. Toplantıya Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı MYK üyesi Gökhan Orhan’da katılarak kendisine verilen destekten dolayı teşekkür etti.
OMUZ OMUZA ÇALIŞMA ZAMANIİl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı MYK üyesi Gökhan Orhan’ın ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “Başkanımızı ve MYK üyemizi ağırlamaktan onur duyduk. Her zaman söylediğimiz gibi biz kongre süreçlerini kapattık. Artık birlik beraberlik içinde omuz omuza çalışma zamanı. Bir arada olduk mu neler yapabileceğimizi gösterdik. Bundan sonra da başarılı ve büyük projelere imza atacağız. Yakın bir tarihte üç büyük projemiz var. Çalışmaları başladı. Hedefimiz 2019’da başarılı olmak. CHP’li gençler olarak bunun mücadelesini veriyoruz “ diye konuştu.
MİZAH İÇİNDE ELEŞTİRİ YAPIN
Emre ve Gökhan kardeşlerimle daha önce birlikte çalıştım diyerek sözlerine başlayan İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “İki kardeşimle de birlikte başarılı çalışmalar yaptık. Gökhan kardeşim şimdi bir üst kurulda. Bizim için büyük bir sevinç. Emre’nin çalışkanlığını da biliyorum. Güzel bir ekip oldunuz. Ben başarılı işlere imza atacağınıza inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum” dedi. Zaman zaman birbirimizi eleştirebiliriz diyen Sarıbay, “Ama bunlar hep yapıcı eleştiriler olur. Sizler benim kardeşim evlatlarımsınız. Birbirimizi tamamlamamız gerekir. Toplantıdan toplantıya gelen yönetici olmayın. Gündem yaratın, yaratıcı olun. Ve her türlü yanınızda olduğumu bilin “ diye konuştu. Sosyal medya kullanımı konusunda da gençlere uyarıda bulunan Sarıbay, “Siz artık sıradan bir vatandaş, üye değilsiniz. Kocaeli gençlik kolları yöneticilerisiniz. Sosyal medyayı doğru kullanın. Mizah içinde eleştirilerinizi yapın. Hakaret, küfür bizlere hiçbir zaman yakışmaz “ ifadelerini kullandı.
KAZANDIĞIMIZ KOLTUĞU KAYBETMEMEK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ
İl Başkanım nezdinde tüm arkadaşlarıma verdikleri büyük destek için teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başlayan Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı MYK üyesi Gökhan Orhan, “Güzel bir kongre süreci geçirdik. Genel merkeze güçlü bir şekilde gidince güzel bir sonuç elde ettik. Yıllardır kısır döngüler içinde dönüp durmuşuz. Bundan sonra birlik olmalıyız” dedi. Artık Kocaeli gençliğinin genel merkezde bir sözcüsü olduğunu dile getiren Orhan, “Verilen bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Kazandığımız koltuğu kaybetmemek için mücadele edeceğiz” diye konuştu.
BİR ÇOCUĞUN ÇIKARAMADIĞI SES OLACAĞIZ
Göreve geldiklerinde beri sosyal olaylarda duyarlı olduklarını gösteren CHP Gençlik Kolları İl Örgütü, bu haftaki olağan yönetim toplantısında çocuk istismarına karşı tepki gösterdiler. Ellerinde “Bir çocuğun çıkaramadığı ses ol”, “Çocuk susar sen susma”, “Sessiz kalma” gibi yazıların olduğu döviz tutan gençler, “CHP Kocaeli Gençlik Kolları İl Örgütü olarak çocuk istismarına sessiz kalmayacağız. Ve bu tepkimizi her alanda her yerde haykırmaya devam edeceğiz. Bir çocuğun çıkaramadığı ses olacağız “ dediler.
Siyaset, 20 Şubat 2018 21:12
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
Kandil'den talimat alanları reddediyorum
SEDAŞ ve TES-İŞ arasında toplu sözleşme görüşmeleri başladı
İzmit’te çift taraflı parka müdahale!
Bu yolda yayalar tehlikede!
Kandıra’da bir anlamlı etkinlik daha
Derince’deki Senin Yuvan’da çocuklara kitap sevgisi aşılanıyor
KSO Başkanı Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi: İhracat geriledi
Kartepe Çevre ve Yaşam Platformu’ndan çağrı: Akbelen’deki tahribatı durdurun!
6 yaşındaki Muhammet tramvayın sürücü koltuğuna oturdu
Dilovası’nda MHP’liler yaşı küçük, yüreği büyük genci onurlandırdı
Bu sahtekârlık değil, topluma ihanet!
Muhtarhane projesi büyük beğeni topluyor
İzmit’te pazarcıları üzen haber!
Hayat Holding açıkladı: O destek programı 1 yılda 7 bin aileye ulaştı
Kartepe’de araç şarj istasyonunda bariyer engeli
Kocaeli vekilinden Erdoğan’a salvolar!
Büyükşehir’den bir proje daha: Gönül Bahçem
Kayıp çocuklar bulundu
Tanıklara İmamoğlu'na iftira at baskısı mı yapıldı?
Tanju Özcan neden hala cezaevinde?
Ümit Özdağ'dan diğer partilere işbirliği çağrısı!
Derince’de Başkan Gökçe sürekli halkın içinde
İşte Çayırova’da Nisan ayı tiyatro takvimi
Kocaeli Bölge Tiyatrosu’ndan yine bir prömiyer!
Vali Aktaş, İYİ Partilileri ağırladı
Burada ne zaman gerekli çalışma yapılacak?
Kartepe Kent Konut Evleri’nde kaba inşaat tamamlandı
Manavların kültür hafızası bu kitapta toplandı
Eski bakan Günay'dan ucube sisteme sert sözler!
Körfezli 3 küçük karateci milli takıma davet edildi
LPG'ye dev zam yolda!
Yüzde 3.600’lük artışlar trafik güvenliğini sağlamadı, vatandaşın belini büktü
Erdoğan yine kendisini savunmadı, saldırdı!
İstanbul'da deprem oldu, Kocaeli'de hissedilmedi!
