Öğretmenlere bisiklet sözü verdi
Eğitim, 19 Şubat 2018 14:28Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen Sivil Toplum Kuruluşları Yerel Buluşmalar kapsamında okul müdürleri, öğretmenler ve okul aile birliği başkanları toplantısında konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bu yıl itibariyle öğretmenlere de bisiklet verileceğinin müjdesini verdi.
Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen Sivil Toplum Kuruluşları Yerel Buluşmalar kapsamında okul müdürleri, öğretmenler ve okul aile birliği başkanları Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde bir araya geldiler. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliğinde gerçekleşen programa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek'in yanı sıra Kartepe’de bulunan 112 okuldan okul müdürleri, öğretmenler ve okul aile birliği başkanları katıldı.
KARTEPE BELEDİYESİ EĞİTİME DESTEK DE ÖNCÜ
Programın açılışında Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Murat Sami Çakır tarafından Kartepe Belediyesi tarafından yapılan, yapımı devam eden projeler hakkında katılımcılara bilgilendirme sunumu yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek ise “Kartepe Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez tarafından eğitime büyük destek verilmektedir. Okullarımızdan gelen talepler karşılıksız kalmıyor. Belediyemizden ziyadesiyle memnunuz. Eğitime verilen her destek bizleri memnun etmektedir. Kartepe İmam Hatip Lisesi’ne salon ve Kartepe Anadolu Lisesi’ne çevre düzenlemesi yapılacağı bilgisini aldım, önemli ihtiyaçlarımızın giderilmesi bizleri sevindirmiştir” dedi.
HAÇLI ZİHNİYETİ VE EMPERYALİST GÜÇLERE OSMANLI TOKADI
“Ülkemizin güvenliği için sınır ötesinde canla başla mücadele eden Mehmetçiklerimiz var” diyerek Zeytin Dalı Operasyonuna değinenKartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “İnşallah ordumuz bu operasyondan muzaffer olarak çıkacaktır. Ülkemizin bekası için hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize sağlıklı uzun ömür diliyorum. Tarihimiz boyunca bu tür durumlarla her zaman karşı karşıya kaldık. Her zaman milletimiz bu durumlar karşısında destanlar yazmıştır. Günümüz de ülkemize karşı farklı oyunlar oynanmaktadır. Özellikle son 15 yılda oynanan oyunlarıntamamının başarısızlık ile sonuçlanması sonrasında, haçlı zihniyeti ve emperyalist güçlerin ülkemiz üzerinde ki emellerini açık açık ifade edecekleri duruma geldik. Başta Cumhurbaşkanımız, devletimiz ve silahlı kuvvetlerimiz bu niyetlere karşı Osmanlı tokatı indirmek için yola çıktı. Allah muvaffakiyetler versin” ifadelerini kullandı.
KARTEPE SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK
“STK buluşmaları kapsamında ilçemizi birlikte ve daha iyi yönetmek için bu tür programları organize ediyoruz” diyen Başkan Üzülmez “İlimize ve bunları ülkemize örnek olmaya ve çoğaltmaya devam ediyoruz. Belediye olarak bir çok hizmeti hayata geçirdik. Kadınlar Kulübü projemiz ülke genelinde uygulama talimatı verilmiştir. Alo Evlat ekibiyle birlikte Umre’ye gittik. Asli görevlerimizin yanı sıra sosyal belediyeciliğin örnek hizmetlerini veriyoruz. Yeni ilçe olmamızdan dolayı her noktaya hizmet götürülmektedir” şeklinde konuştu.
ÖĞRETMENLERE BİSİKLET
“Okullarımızın bütün ihtiyaçlarını kanunlar çerçevesinde yerine getiriyoruz” diyen Başkan Üzülmez “İstek ve talepler yerine getirilmektedir. Beşinci sınıfta okuyan çocuklarımıza ayrım yapılmadan bisiklet dağıtımı yapılmaktadır. Şimdi okullarımızda ders kitapları devlet tarafından, kırtasiye desteği yerel yönetimler tarafından karşılanmaktadır. Bu yıl itibariyle öğretmenlerimize de bisiklet verilecektir. Eğitime destek vermeye devam edeceğiz” dedi. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak ise konuşmasında hizmetlerinden dolayı Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e ve ekibine teşekkür etti.
Eğitim, 19 Şubat 2018 14:28
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Kocaeli’nde tarla ve bahçeler suya doydu
Vali Aktaş, Derince'deki o okul inşaatını yerinde inceledi
Bir komedyene daha espri yaptı diye hapis cezası
Başkan Çiftçi’den 15 Temmuz mesajı: Gurur duyuyorum
Bahçeli'nin danışmanı ne demek istedi?
Gölcük'te Atık Getirme Merkezi gün sayıyor
Akılları telefonlara da zam yolda!
Öldürme ve yaralama da çocuğa indirim kaldırılıyor
Tavuk eti tüketiminde düşüş
Kandıra Ağva Yolu’nu kullanan sürücüler dikkat!
Büyükakın’dan 15 Temmuz mesajı: Tek yürek olmaya devam edeceğiz
Muhalefete yönelik davalardan adalet çıkmaz
Kocaeli’nde her gün yüzlerce kişi bu numarayı arıyor!
Ormanya’da yavru leyleklere de sahip çıkıldı
Büyükşehir, Yenilikçi Uygulamalar Ödülü’ne layık görüldü
Haluk Levent'ten şaşırtan açıklama!
Kocaeli Büyükşehir’den ibadethanelere 32 milyon liralık destek
Benzine de büyük zam yolda!
GTÜ'de mezuniyet coşkusu
Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi: Endişe ediyoruz
Gölcük’te plaj voleybolu turnuvası sona erdi
KOTO'dan Hollanda, ABD ve Macaristan iş dünyasıyla temaslar
Maaşları eksik yatacak!
Başiskele’de motor sporu tutkunlarını buluşturan yarış
Kocaeli vekilinden çağrı: Önlem alınsın başka ölümler yaşanmasın
Bakan Gürlek Kızılay'a 150 bin TL bağışladı!
Altın Kiraz Festivali’nde Emre Fel konseriyle muhteşem bir final
Haluk Levent hayırsever mi, dolandırıcı mı?
Gölcük’te nefes kesen at yarışı
Son anketten çıkan sonuçlar şaşırttı!
Savcılıktan Haluk Levent kararı! Gözaltına alındı
Çık karşıma, ikinci kez yarışalım, ikinci kez seni yenelim!
İzmit Gündoğdu’ya yeni beton kaldırım
Gölcük'te köy takımları yeşil sahada kapıştı! Hasaneynspor şampiyon oldu
Ümit Özdağ'dan DEM'li Sakık'a sert sözler
Bilal Erdoğan nereye koşuyor?
İzmit’teki o şehitlikte Türk bayrağı yeniden dalgalanmaya başladı
İnsanların mahkemede savunmalarını özgürce yapmaları lazım
Kocaeli’nde bu sistemle ağır vasıta trafiği 7/24 izlenecek
