Fikri Işık’tan üçüncü üniversiteye tam destek
Siyaset, 18 Şubat 2018 14:22Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli’de ki siyasi Partilerin İl Başkanlarıyla bir araya geldi. Görüşmede birlik ve beraberliğin öneminden bahsedilirken, üçüncü üniversitenin kente katacağı değerin önemine vurgu yapıldı.
Kocaeli’nin sorunlarının çözümü ve kent gündemi için düzenli olarak bir araya gelen Siyasi Parti İl Başkanları bu kez Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ile buluştu. Seka Sahil 1 Restoranda gerçekleşen toplantıya AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, BBP İl Başkanı Serhat Duyar, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül ve DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu katıldı. İl Başkanları, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ile kentteki güncel konular üzerine de istişare ettiler.
BU BİRLİKTELİKLER TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMUŞTUR
Siyasi Parti İl Başkanları toplantısının Türkiye’ye örnek bir birliktelik olduğunu görüşmede vurgulayan Başbakan Yardımcısı Işık, “Bizim dirliğimiz, birlik ve beraberliğimizden gelir. Söz konusu vatan oldu mu bir araya gelip istişare edebilmek çok önemlidir. Bu anlamda Kocaeli adına, sorunların çözümü için bu birliktelik ülkemiz ve kentimiz için çok önemli bir kazanımdır.Bu birliktelikler Türkiye’ye örnek olmuştur.” dedi.
ÜÇÜNCÜ ÜNİVERSİTE PROJESİ IŞIK’A ANLATILDI
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ile bir araya gelen İl Başkanları,Kocaeli’ye yapılması düşünülen ve önemli bir ihtiyaca cevap verecek üçüncü üniversite projesi hakkında da bilgilendirmede bulundular. Projeyle alakalı memnuniyetini dile getiren Işık “Eğitime yapılacak her türlü faydalı yatırıma açığız. Üçüncü Üniversite projesi kente değer katabilecek bir projedir. Bu projenin en iyi şekilde hayata geçirilmesi için elimizden gelen yardımı ve desteği yapacağız.” Şeklinde konuştu.
İL BAŞKANLARI ANKARA’YA GİDİYOR
Toplantıda Kocaeli’de ki sağlık yatırımları ile halka sunulan sağlık hizmetleri hakkında ki güncel konularda masaya yatırılırken, Başbakan Yardımcı Fikri Işık ile ilk kez bir araya gelen İl Başkanları, ikinci buluşma için Ankara’ya gidecek. İl Başkanları Mart ayında Ankara’da Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ile bir araya gelmesi planlanıyor.
Siyaset, 18 Şubat 2018 14:22
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Gölcük’te denizaltı faciası böyle anılacak
Trollerin kimlikleri açığa çıkacak!
İzmitlileri sanat müziğine doyurdular!
Gökçe: Okuyan, araştıran ve düşünen nesillerle geleceğimiz çok daha aydınlık
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaret atağı
AKP'lilere soruşturma izni yok! İşte adil düzen
Kartepe’deki bu dereye her an bir vatandaş düşebilir!
İzmit’te sahil kenarında yer alan karavanlar o parka gitmedi!
Sosyal medyada yer o görüntüler Dilovası Belediyesi yetkililerini harekete geçirdi
Sigaraya bir zam daha
İzmit Belediyesi’nde hedef 2027’de 400 araç
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
Kandil'den talimat alanları reddediyorum
SEDAŞ ve TES-İŞ arasında toplu sözleşme görüşmeleri başladı
İzmit’te çift taraflı parka müdahale!
Bu yolda yayalar tehlikede!
Kandıra’da bir anlamlı etkinlik daha
Derince’deki Senin Yuvan’da çocuklara kitap sevgisi aşılanıyor
KSO Başkanı Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi: İhracat geriledi
Kartepe Çevre ve Yaşam Platformu’ndan çağrı: Akbelen’deki tahribatı durdurun!
6 yaşındaki Muhammet tramvayın sürücü koltuğuna oturdu
Dilovası’nda MHP’liler yaşı küçük, yüreği büyük genci onurlandırdı
Bu sahtekârlık değil, topluma ihanet!
Muhtarhane projesi büyük beğeni topluyor
İzmit’te pazarcıları üzen haber!
Hayat Holding açıkladı: O destek programı 1 yılda 7 bin aileye ulaştı
Kartepe’de araç şarj istasyonunda bariyer engeli
Kocaeli vekilinden Erdoğan’a salvolar!
Büyükşehir’den bir proje daha: Gönül Bahçem
Kayıp çocuklar bulundu
Tanıklara İmamoğlu'na iftira at baskısı mı yapıldı?
Tanju Özcan neden hala cezaevinde?
Ümit Özdağ'dan diğer partilere işbirliği çağrısı!
Derince’de Başkan Gökçe sürekli halkın içinde
İşte Çayırova’da Nisan ayı tiyatro takvimi
