Megafest indirim festivali başladı
Gündem, 17 Şubat 2018 15:21Kocaeli Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası’nın desteği ile 2018 Yılının en büyük organizasyonu niteliği taşıyan MEGAFEST İndirim festivali İnterteks Fuar Alanı’nda başladı.
BAŞKAN ÇEVİKEL, TEŞEKKÜR ETTİ.Fuarın açılış gününde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Mehteran bölüğü kulakların pasını sildi. Bugün gerçekleştirilen açılış programına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Zekeriya Özak, Kocaeli Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı İsmail Çevikel ve sektördeki firmalar katılım sağladı. Giyim, kozmetik, düğün organizasyon şirketleri kendi yaptıkları ürünleri tanıtarak çeşitli şovlar yaptı. Açılışta konuşan Kocaeli Tuhafiyeciler Konfeksiyoncular Odası Başkanı İsmail Çevikel, Festivalde emeği geçen bütün arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’na, Başkan Vekilimiz Zekeriya Özak’a, bu güzel organizasyonu gerçekleştiren Murat Hasbey’e ve Esra Üstün Hanımefendiye saygılar sunuyorum, Allah kolaylıklar versin’’ dedi.
ÖNCÜ OLMAK İSTİYORUZ
Ardından söz alan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Festivalin kentimizin için hayırlı olmasını diliyorum. Bugün Kocaeli bambaşka bir görünümde 14 yıl öncesini anımsatan manzaralardan eser kalmadı.Peki bu nasıl oldu? Çalışarak ve siz değerli halkımız verdiği emeklerle oldu. Fuarların ve festivallerin kentiyiz diyebiliyorsak sizlerin emeği ve katkısı çok büyük, bizler hep birlikte zorlukların üstesinde gelmeye başardık. Allah bu birliğe bu dirliğe zeval vermesin. Değerli kardeşlerim, tekstil ve hazır giyim sektörü piyasa büyüklüğü itibariyle dünya ekonomisinde önemli bir paya sahip, halen daha hızla artan dünya nüfusunun giyim talebinin artarak devam edeceği hesaplandığında sektörün daha uzun yıllar önemini koruyacağı aşikârdır. Özellikle sanayi kenti olan Kocaeli’mizin birçok yönden olduğu gibi bu sektörün öncülerinden olması hepimizin arzusudur. Bizim bu noktadaki kanaatimiz ve inancımız sonsuzdur. Üretim arttıkça kentimiz kazanacak, ülkemiz kazanacak, hepimiz kazanacağız. Bu güzel festivale emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor, hayırlı uğurlu bol kazançlar getirmesini temenni ediyorum.’’ İfadelerini kullandı. Özak, konuşmasının ardından fuarda kısa bir tur atarak katılımcılara fuarın hayırlı olması temennisinde bulundu.
RESUL DİNDAR SAHNE ALACAK
Bugün İnterteks Fuar Alanı’nda açılan Megafest İndirimli Alışveriş Günleri Pazar günü saat 22.00’a kadar ziyaret edilebilecek. 60 standın olduğu fuarda çoğunlukla tesettür ürünleri yer aldı. Mes Fuar Organizasyonu’nun üstlendiği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kocaeli Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası’nın destek verdiği fuara çoğunlukla İzmitli firmalar katıldı. Meslek liselerindeki öğrencileri kendi yaptıkları ürünlerinin de sergilendiği fuara Kocaeli halkının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Fuarın son günü ise saat 16.00’Da Resul Dindar sahne alacak.
Gündem, 17 Şubat 2018 15:21
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Derince meyve ağaçlarıyla yeşillenecek
Vatandaşın cebinden çıkan para şirketlere aktarılıyor
Bu en basit deyimle siyaseten bir hadsizliktir
Vali Aktaş’tan İzmit İlçe Jandarma Komutanlığı’nda inceleme
Halk oyunları ekibi Darıca’ya büyük gurur yaşattı
Orman Kütüphanesi’nde benzersiz deneyim
Ne biçim Cumhurbaşkanısın sen
KOÜ Hastanesi’ne Aracı ailesinden büyük destek
SEDAŞ’ın yetenek programı proje sunumları ve sertifika töreni ile sona erdi
Polislerin yaşadığı mağduriyetler araştırılsın önergesi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi
Doğalgaz fiyatlarında sert düşüş
Yıkılan eski İnterteks Fuar alanında yapılar yükseliyor
Dilovası Meclisi’nde komisyonlar belirlendi
Kocaeli’de Ulusal Fotoğraf Yarışması başvuruları başladı: 226 bin TL ödül dağıtılacak
Zamkolik olduk! Vatandaşa büyük darbe
En çok tüketilen içeceğe zam yapıldı!
İYİ Parti’de görevden alınan Alpay Çakırcı’dan açıklama
İzmit’te sokak hayvanlarına modern yaşam alanı geliyor
Ağaçlandırma böyle mi olur?
GOSB Teknopark’ın Ardahan’da açtığı ofiste girişimci kabulü başladı
İzmit Belediyesi’nden gurur verici bütçe tablosu!
Terör saldırısında çatışmanın ortasında kaldılar
Cumhurbaşkanı danışmanları Gölcük’te konuşacak!
Adam gibi yapacaksın o Adalet Bakanlığını
Kartepe Belediyesi’ne kimse gelmesin mi isteniyor?
Başiskele personeli silahla kendini vurarak intihar etti
Dilovası’nda çocuklar ve anneler için anlamlı etkinlikler
Körfez Kent Konseyi’nde projeler için ihtisas komisyonları kuruldu
Buraya neden kaldırım yapılmıyor?
İSU’dan Halıdere’ye 25 kilometrelik altyapı
İYİ Parti’de Derince ilçe yönetimi görevden alındı
O teröristler İzmit'ten araç kiralamışlar
İzmitli kadınlar Dünya Sağlık Günü’nde de yürüdü
Bu yeşil alanı temizleyin!
Kıbrıs eski Cumhurbaşkanı Tatar, Başkan Büyükakın’ı ziyaret etti
Körfez Yarış Pisti’nde karting heyecanı sizi bekliyor!
Bahçeli yine CHP'yi hedef aldı
Derince’de kahkaha ve sanat aynı sahnede buluştu
Kocaelili üreticilere bir zirai don uyarısı daha
