Durmak yok ağaç dikmeye devam!
Gündem, 14 Şubat 2018 17:20Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı personeliyle bir araya gelen Genel Sekreter Bayram, 2019 yılına kadar 2 milyon ağaç dikmeyi hedefliyoruz.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan personelle bir araya geldi. Genel Sekreter Bayram’ın yanı sıra toplantıda Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan, Bilgi İşlem Daire Başkanı İsmail Gülsoy, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Kemal Altunel, Şube Müdürleri ve çalışanlar katıldı. Haftanın bir günü farklı daire başkanlıklarının çalışanlarıyla bir araya gelen Genel Sekreter İlhan Bayram, son toplantısını Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı’nda yaptı.
KOCAELİ, YEŞİL ÇOK DAHA GÜZEL
Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan işlerin önemine değinen Genel Sekreter Bayram, “Kocaeli dışarıdan bakıldığında genel olaraksanayi şehri olarak bilinir. Bu nedenle havasının kirli doğa tabiatının olmadığı hep zannedilir. Oysaki Kocaeli’nin birçok doğa harikası ve yeşil alanı bulunuyor. Ve bizlerde bu alanlara yenisi eklemek için bu ekiple birlikte çaba sarf ediyoruz. Elbette ki Türkiye’nin sanayisinde ve ticaretinde önemli bir kent konumundayız. Ama Kocaeli bununla birlikte yüzde 42’si ormanlarla kaplı bir kent. Bunu görmezden gelemeyiz. Büyükşehir Belediyemizin yaptığı projelerle kent merkezinde de önemli ölçüde ağaçlandırma yaptık. Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu yeşili ve doğayı koruma konusunda çok hassas. Bu ekibin her kademesinde çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum”dedi.
HEDEF 2 MİLYON AĞAÇ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri İlhan Bayram ” Kocaeli gibi sanayi kentinde, ormansız ağaçsız yaşamak mümkün değil. Doğal filtre, ormanlarımızdır. Ormanları korumamız gerekiyor. Göreve geldiği günden bugüne 13 yılda 8 milyona yakın ağacı toprakla buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu, yaptığı çalışmalarla kentin havasını değiştirdi. Büyükşehir Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığımız tarafından sürdürülen ağaçlandırma çalışmalarında bugüne kadar 13 yılda 7 milyon 675 bin 276 adet ağaç dikildi. Eskiden nefes alınamayan bir kent vardı. Dikilen ağaçlarla kentin havasını değiştirdi. Yapılan yeşil alanlar, parkla birlikte daha ferah bir Kocaeli’yi planlıyoruz. 2019 yılına kadar 2 milyon daha ağaç dikmek hedefliyoruz.” dedi. Bayram daha sonra Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi’ne bağlı çalışma atölyelerini inceledi.
Gündem, 14 Şubat 2018 17:20
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Dilovası’nda MHP’lilerden Vanlı çocuklara anlamlı destek
Cumhuriyet düşmanlarına kötü haber!
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü torpil yuvası mı?
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaretlere devam
Dövizi tutmak için kaç milyar dolar harcandı?
Başkan Sezer iki altın madalya kazanan yüzücüyü kutladı
Kocaelili çiftçilere sebze fidesi desteği
Buna milli iradeye saldırı denir! Bir başkan daha tutuklandı
Dikkat! Başiskele Kavşağı’nda geceleri trafik güzergahı değişecek
Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?
O noktada kaza geliyorum diyor
Ara seçim formülü gerçekçi değil
Sakın terörist başını affetmeye kalkmayın!
Elektrik ve doğalgaza zam
Dilovası’na gelen bakanı AKP ve MHP’liler karşıladı
Uçkuruna düşkün başkan AKP'li olunca başka türlü davranılıyor!
Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün başarılı oyuncusu Berk’e milli davet
Gebze’de Saadet partililerden anlamlı ziyaret
Zeytinoğlu: Sanayicimizi rahatlatacak adımların atılması oldukça önemli
Çayırova’da spor lisesi projesi Başkan Çiftçi’nin takibinde
Kadınlar için uygulamalı eğitim alanı Ana Kafe hizmette
Kamu araçları kişisel işlerde mi kullanılıyor?
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sarıdoğan’dan İran uyarısı
Göreve iade edilmeyen hâkim üzüntü nedeniyle kanserden öldü
Vatandaşın sofrasından her ay 468 ekmeği çaldılar
Gölcük’te denizaltı faciası böyle anılacak
Trollerin kimlikleri açığa çıkacak!
İzmitlileri sanat müziğine doyurdular!
Gökçe: Okuyan, araştıran ve düşünen nesillerle geleceğimiz çok daha aydınlık
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaret atağı
AKP'lilere soruşturma izni yok! İşte adil düzen
Kartepe’deki bu dereye her an bir vatandaş düşebilir!
İzmit’te sahil kenarında yer alan karavanlar o parka gitmedi!
Sosyal medyada yer o görüntüler Dilovası Belediyesi yetkililerini harekete geçirdi
Sigaraya bir zam daha
İzmit Belediyesi’nde hedef 2027’de 400 araç
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
