Başiskele istişare ile büyüyor
Gündem, 13 Şubat 2018 14:31Başkan Ayaz, Cuma Buluşmalarının 17. Sini Yeşilkent Mahallesi Merkez Camisinde gerçekleştirdi.
Bölge halkının istek ve önerilerini birinci ağızdan dinledi. Düzenlenen toplantıya Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus, ve İsu Başiskele Şube Müdürü Burhan Zeydal katıldı. Bu güne kadar hayatını din, millet ve vatan için kaybetmiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum diyen başkan Ayaz konuşmalarını şöyle sürdürdü: “ Değerli hemşerilerim sizlerin 2009’da verdiğiniz yetkiyle hizmete başladık. Başiskele şuan 37 mahalleden oluşuyor ve 2017 nüfus verilerine göre nüfusumuz 93 binin üzerinde. 5. 71’lik bir büyümeyle Kocaeli genelinde iki yıldır ön sırada. Yani hem Başiskelemizde ikamet eden hem de yeni ilçemize taşınmış komşularımıza hizmet etmek için hızımızı artıracağız” dedi.
Başiskele Belediyesinin Yeşilkent Mahallesinde 2009’ sonrasında yapılan hizmetlere değinen Ayaz; “ Fen İşleri Müdürlüğümüz olarak 5 milyon 774 bin lira gibi bir sayıyla, beton yol, dekoratif duvar ve perde duvar çalışmaları gerçekleştirdik. 2009 yılı öncesinde 34 cadde ve sokak varken bu gün bu sayı 60 olarak hizmet veriyor. Yani bu güne kadar 34 yeni cadde ve sokak ekleyerek alt ve üst yapısını gerçekleştirdik. Eskiden kahvehane şeklinde olan sosyal alanlarımız bugün ‘Semt Konakları’ olarak Yeşilkent Mahallemize kazandırarak gençlerimize, kadınlarımıza ve yaşlılarımıza çeşitli eğitimler veren faydalı mekanlar haline getirdik. Bizim burada bunları anlatmamızın sebebi sizlerle birlikte istişareli bir şekilde ileriye dönük daha büyük hizmetler yapmak içindir dedi. Başkan Ayaz, “Burada atıl vaziyette bulunan iş merkezlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle birlikte engelli çocuklarımız için eğitim merkezi ve okul öncesi eğitim için sınıflar açacağız”. Diyerek mikrofonu vatandaşlara bıraktı.
Gündem, 13 Şubat 2018 14:31
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit ve Gebze’de Ramazan ayına özel her gün onlarca etkinlik
Buna İmamoğlu'nun cezaevinden açıklama yapmasından da rahatsız oluyorlar denir!
Ramazan'da zincir marketlerde indirim!
Erdoğan'ın verdiği sözleri çiğnedi!
Kocaeli’de bir kez daha Basketbol Şampiyonası heyecanı yaşanacak
Ramazan kolisi yüzde 1500 zamlandı
Gölcük’te Yunus Emre Cami, Ramazan’a hazır hale getirildi
Ya durağı kaldırın, ya da merdiven yapın!
Derince’deki o okula Makedonya’dan kardeş geliyor!
Kartepe’de bu altgeçidi temizleyin çağrısı!
Emeklilere promosyon uyarısı!
Erdoğan, Akın Gürlek'i yönlendirdi!
TCDD de kötü yönetiliyor
Dilovası’nda MHP’liler Murat Ülküşen için lokma dağıttı
Büyükakın: Kocaeli genelinde 315 bin bina tarandı
Kart limitlerini kontrol edin!
Kartepe’de park bakım yapılırken dağıtıldı!
Kemal Kılıçdaroğlu bize verdiği sözü tutmadı
İSU’ya geri kazanım suyu en iyi uygulama ödülü
Arap sermayesi gelecek denildi, Türkiye’nin sermayesi gidiyor
KSO Başkanı Zeytinoğlu: 60 milyar dolarlık yabancı yatırım açığımız var
Açlıkla boğuşan asgari ücretlilerin sayısı arttı
Padişahların Umre'ye gitmediklerini bilmiyorlar mı?
Hürriyet: Kadın güçlenirse kent güçlenir
Terör suçundan hapse atılan binlerce mahkum tahliye edilecek
Gölcük’te 470 taekwondo sporcusu kuşak atladı
Türkiye Şampiyonası’na İzmitli sporcular damga vurdu
Sevgililer Günü’nde İzmit’te konserli buluşma!
Derince’de kumar, sigara ve alkol bağımlılığı konuşuldu
Şehir Hastanesi alt geçidi artık zifiri karanlık değil!
Krizin faturası trafik cezalarıyla vatandaşa kesiliyor
2026 sonunda emekliler rahat bir nefes alacak!
Gram altın ne zaman yükselişe geçecek?
Reddederse kim eder?
BTP’lilerin Gölcük temasları
Dilovası’nda MHP’liler dernek başkanlarını ağırladı
Kartepe’de o alanın temizlenmesi isteniyor
Erdoğan CHP'lilere faşist dedi!
Filenin velilerini GEBZESEM’de buluşturan turnuva
