İnsanlar zorla AVM'lere yönlendiriliyor!
Siyaset, 13 Şubat 2018 23:58Cumhuriyet Halk Partisinde Kurultay sonrası Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Karamürsel’de esnaf turu yapan Tarhan AKP’ye yüklendi.’İnsanlar zorla AVM’lere yönlendiriliyor ’dedi.
Karamürsel CHP İlçe Başkanı Ali Kara ve İlçe Yöneticileriyle birlikte Karamürsel Esnaf, Sanatkarlar ve Kefalet Kooperatifini ziyaret eden Tarhan, 53. Olağan Genel Kurulunu tamamlayan Başkan Halil Yanık’ı ve yönetimini tebrik etti. Daha sonra Karamürsel Pazarcılar Odası Başkanlığına seçilen Yasin Olgun ve yönetimini ziyaret eden Tarhan, yeni seçilen yönetimi tebrik etti ve pazarcı esnafının sorunlarını diledi. Tarhan “Siftah yapmadan kepenk kapatan esnaf, AVM ve Süpermarket çılgınlığı altında yok oluyor” dedi.
PROGRAMSIZ EKONOMİYLE MARKET KÜLTÜRÜ YOK OLUYOR
Tahsin Tarhan “Market, kasap, manav ve esnaftan alışveriş yapmak bizim toplumumuzun bir kültürüydü. Maalesef programsız ekonomik büyüme, her boş alana, rant kapısı olduğu için AVM yapma alışkanlığından vazgeçmeyen iktidar yüzünden bu gün küçük esnafımız dükkan kirasını ödeyemez hale geldi. Mahalle bakkalı anlayışı her geçen gün yok oluyor. Ekonomik hayatın içerisindeki küçük döngülerde büyük yer tutan esnafımızın, sistemin çarkları içerisinde kaybolmasına göz yumuluyor” dedi.
İNSANLAR ZORLA ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNE YÖNLENDİRİLİYOR
Tahsin Tarhan “ Son 15 yılda üretim yapmayan tamamen tüketim yapan bir toplum oluşturmak istendi. Maalesef bu konuda da başarılı oldular. İktidarın bütün ekonomik programları tüketmeye ve vergilendirmeye yönelik. Vatandaşlar reklamlardan, günlük yaşantılarına kadar her anlamda sadece tüketmeye itiliyor. Her yere AVM diktikleri için, vatandaş mecburen mahalle esnafını değil, alışveriş merkezlerini tercih ediyor. Sanal ekonomi büyürken, esnafımız ölüyor” dedi.
Siyaset, 13 Şubat 2018 23:58
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Büyükakın’dan Kocaelispor’un futbolcu ve teknik heyetine: Size güvenimiz tam
Esnaf zor durumda, sanayici iflas etti, çiftçi üretimden uzaklaştı
İzmit Meclisi’nde kentsel dönüşüm eleştirilerine dikkat çeken yanıt
Ülke adına bir utanç durumuyla karşı karşıyayız
D-130 Karayolu’nun altından Ulaşlı’ya geçiş geçidi trafiğe açıldı
Balkan halk oyunları coşkusu Kocaeli sokaklarına taşındı
BTP lideri Baş’tan, Milli Eğitim Bakanı’na tokat gibi yanıt!
Kocaeli’nde yeni yatırım ihaleye çıkıyor
AKP'ye geçince müfettişler rapor yazmaya korktu!
Körfez’de sünnet şöleni coşkusu
D-100’den TEM Otoyolu Dilovası ve Doğu Hereke gişeleri kapatılacak!
Kocaeli sahillerinde hayat kurtarmak için koşuyorlar!
Akaryakıtta bir zam daha
Başkan Hürriyet o mahallede kentsel dönüşüm için kolları sıvadı
Büyükakın’dan STK’lara her zaman yanınızdayız mesajı
Borcunu ödeyebilmek için simit satan emekli
Elinizi vicdanınıza koyun
Vatandaşı aidatsız karta yönlendirecek karar!
Bakan Şimşek görevden alınırsa erken seçim için düğmeye basıldı mı demektir?
Askeri hastaneler böyle mi açılacak?
Başiskele’de o kavşak yeniden düzenlendi
Körfez’de 7 ragbiciye daha milli davet
Aslantaş, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile Sakarya'daki açılışta bir araya geldi
Komedyenlerin tutuklandığı bir ülkede demokrasi laftan ibarettir
Doğu Kışla’da dönüşüm mesaisi
Derinceliler sağlıklı yaşam için yürüdü!
Kocaeli’nde bisikletle çevreci ulaşımda rekor!
İzmitli genç kızın büyük başarısı! Türkiye üçüncüsü oldu
Akaryakıtta indirim umutları suya düştü!
Kocaeli vekili TBMM’de konuştu: Esnaf perişan
Çay fiyatlarına bir zam daha
Kocaeli’nin tanınmış iş insanı Kayalar vefat etti
Musluk suyuna da her ay otomatik zam
Şehit isimlerini silip APO mu yazacaksınız?
İzmit’te Kır Düğün Salonu açılıyor
Bu karar ifade ve sanat özgürlüğüne ağır bir müdahaledir
185 izci Kocaeli’yi keşfetti!
Müşteri olmayana tuvalet 500 TL!
Ulaşlı’da çocukların yeni buluşma noktası
