CHP kongresinden Ak Parti çıktı!
Siyaset, 08 Şubat 2018 15:05Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, CHP kongresinden AK Parti çıktı’ dedi. İşte ayrıntılar.
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik’in yazılı açıklamasının içeriği şöyle: Bildiğiniz üzere Cumhurbaşkanımız Vatikan’a bir ziyaret gerçekleştirerek Papa ile görüştü. Bu ziyaretle alakalı birkaç hususun altını çizmek ve dikkatlerinize arz etmek istiyorum. Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanınınbu ziyaretle neyi hedeflemiş olabileceğini sormak istiyorum. Ülke ve millet olarak, içeride ve dışarıda onlarca problemle uğraşırken “Bu ziyaret de neyin nesi?” diye sormadan edemiyoruz. Eğer Sayın Cumhurbaşkanı problemlere Vatikan’da çözüm arıyorsa; bilmelidir ki milleti besleyecek kan Vatikan’da değil.
Çünkü daha gecen yıl seçim meydanlarında kendileri Papa ile görüşenleri şiddetle kınayıp millete şikayet etmiyor muydu? “O papayla görüşenler var ya!” demiyor muydu? Şimdi ise böyle bir görüşmeyi bizzat gerçekleştirmesi, ne denli bir tenakuz içerisinde olduğunu göstermiyor mu? Bu görüşmeden bizim çıkardığımız sonuç şudur: Değişen hiçbir şey yoktur! Birilerinin bıraktığı dinlerarası diyalog sureci kaldığı yerden devam mı edecek?
Ben millete şunu söylemek istiyorum: “Diyalog projeleriyle bizleri asimile etmek isteyenler bertaraf oldu.” diye boşuna sevinme! Ortaya çıkan tablo senin sevincini kursağında bırakıyor. Şunu ifade etmeliyim ki; ortaya çıkan bu fotoğraf diyalog siyaseti güdenler dışında kimseyi memnun etmemiştir. Cevabı verilmesi gereken ve merak ettiğimiz sorular var. Acaba görüşme talebi papadan mı geldi ve Sayın Cumhurbaşkanı Papa ile ne konuştu? Bu görüşmeyi başka bir siyasi yapsa idi millete kim şikâyet edecekti. Bu görüşmede “Büyük Ortadoğu Projesi” yeniden gündeme geldi mi? Tayyip Bey Papa’dan Afrin için mi dua istedi? Papa operasyonların başarıya ulaşmasını istiyor mu? Bundan sonraki süreci hep birlikte izleyeceğiz. Esas merak ettiğimiz nokta: Papa Trump’ı mı yoksa Tayyip Bey’i mi dinleyecektir? Millet olarak göreceğiz.
CHP KONGRESİNDEN AK PARTİ ÇIKTI!
Türkiye’nin en önemli sıkıntılarından biri de meclis içinde muhalefet yapacak, doğru yerde durarak doğruyu konuşacak siyasi parti olmayışıdır. Artık Sayın Bahçeli de Tayyip Bey’in bahçesinde dolaşarak Ak Parti’nin sağ koltuğu olmuştur. CHP’de son kongreden sonra sol koltuk değneği olarak tekrar eski yerini almış oldu. Yani CHP kurultayından AKP’ye destek kararıçıkmış oldu. Biz açık yüreklilikle sunu soyluyoruz Cumhuriyet Halk Partisi’nin muhalefet anlayışı ve Sayın Kılıçdaroğlu, Ak Parti için bulunmaz bir nimettir. Son yaptıkları kongrede Kılıçdaroğlu’nun yeniden seçilmesi Ak Parti’nin lehine olmuştur. Cumhuriyet Halk Partisi, bu kongre ile Ak Partilileri özellikle de Tayyip Bey’i çok sevindirmiş ve. SayınKılıçdaroğlu’nu ilk tebrik eden de malumunuz bizzat SayınCumhurbaşkanı olmuştur.
Ülkedeki kötü gidişata rağmen Ak Parti hala iktidarda ise, bunun en büyük müsebbibi Cumhuriyet Halk Partisi’dir. CHP son elli yıldır devrim şarkılarıyla milleti oyalamıştır. 15 yıldır da Ak Parti’ye taşeronluk yapmaktadır. Cumhuriyet Hak Partisi, önümüzdeki süreçte Türk siyaseti için hiçbir projesi olmadığını itiraf etmiştir. Bu saatten sonra Saadet Partisi’ne büyük görev düşmektedir. Saadet Partisi; iktidarın tek alternatifi olup, problemlerimize çare üretecek temel ilkelerin sahibidir. CHP’nin AKP’ye yarayan muhalefetinden sıkılanları; kırk senedir milli bir duruş sergileyen Saadet Partisi’ne bekliyoruz. Çare Papacı, çakma Milli Cephe’de değil; Milli Görüş’tedir.
TOPLUMSAL FAYDA SAADET İNOVASYONUNDADIR!
Heyecanı tükenmeyen, yolundan dönmeyen Saadet Partisi’nin tecrübeli kadroları, içinde bulunduğumuz çıkmazı çözecek ve yeni bir dünyayı inşa edecektir. İlkelerimizden taviz vermeden kendimizi yeniliyor, çağımızın sorunlarına uygulanacak temel çözümleri dillendiriyoruz. Önümüzdeki belediye seçimlerinde Kocaeli başta olmak üzere tüm Türkiye’de işaret fişeğini atacak ve partimizi hak ettiği mevkiye çıkaracağız. Allah’ın izniyle dillendirdiğimiz çözüm politikalarını uygulamaya koyacak ve millete verdiğimiz sözü yeniden yerine getireceğiz. Bozulan tüm ayarları düzeltecek, insanımızın yüzünü güldüreceğiz. Toplumsal fayda Saadet inovasyonundadır. İyi ki Saadet var.
Siyaset, 08 Şubat 2018 15:05
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Sanayi devi Assan Group satıldı
SEDAŞ’tan arızalara daha hızlı müdahale edilecek yatırım
MHP Genel Merkezi’ne o başkan da yaranamadı! Görevden alındı
Gebze Ticaret Odası’ndan üyelerimiz için her fırsatın takipçisiyiz mesajı
Altın için tarihi uyarı!
MHP Dilovası’nda KAÇEP’ten anlamlı ziyaret
Milli eğitim yazboz tahtası! Tartışma çıkaracak yeni karar
Köylüye yasak, zengine serbest!
Zamlı maaşlar bu tarihlerde hesaplara yatacak
Boya fabrikasındaki yangını duyar duymaz olay yerine gitti
Yolcu otobüsü yoldan çıktı: 15 yaralı
Başkan Hürriyet İzmitlileri bu konserli açılışa davet etti!
Büyükakın’dan Kocaelispor’un futbolcu ve teknik heyetine: Size güvenimiz tam
Esnaf zor durumda, sanayici iflas etti, çiftçi üretimden uzaklaştı
İzmit Meclisi’nde kentsel dönüşüm eleştirilerine dikkat çeken yanıt
Ülke adına bir utanç durumuyla karşı karşıyayız
D-130 Karayolu’nun altından Ulaşlı’ya geçiş geçidi trafiğe açıldı
Balkan halk oyunları coşkusu Kocaeli sokaklarına taşındı
BTP lideri Baş’tan, Milli Eğitim Bakanı’na tokat gibi yanıt!
Kocaeli’nde yeni yatırım ihaleye çıkıyor
AKP'ye geçince müfettişler rapor yazmaya korktu!
Körfez’de sünnet şöleni coşkusu
D-100’den TEM Otoyolu Dilovası ve Doğu Hereke gişeleri kapatılacak!
Kocaeli sahillerinde hayat kurtarmak için koşuyorlar!
Akaryakıtta bir zam daha
Başkan Hürriyet o mahallede kentsel dönüşüm için kolları sıvadı
Büyükakın’dan STK’lara her zaman yanınızdayız mesajı
Borcunu ödeyebilmek için simit satan emekli
Elinizi vicdanınıza koyun
Vatandaşı aidatsız karta yönlendirecek karar!
Bakan Şimşek görevden alınırsa erken seçim için düğmeye basıldı mı demektir?
Askeri hastaneler böyle mi açılacak?
Başiskele’de o kavşak yeniden düzenlendi
Körfez’de 7 ragbiciye daha milli davet
Aslantaş, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile Sakarya'daki açılışta bir araya geldi
Komedyenlerin tutuklandığı bir ülkede demokrasi laftan ibarettir
Doğu Kışla’da dönüşüm mesaisi
Derinceliler sağlıklı yaşam için yürüdü!
Kocaeli’nde bisikletle çevreci ulaşımda rekor!
