TÜMSİAD, Başkana gitti
Gündem, 01 Şubat 2018 21:00Başkan Karaosmanoğlu, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Kocaeli Şubesini ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi’nin geleceğe dönük projeleri hakkında üyelere bilgi veren Karaosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son ziyaretinde yatırımlar ve projeler üzerine kendisini bilgilendirdiğini ifade etti.
Yuvacık Barajından kalan büyük borç yükü konuşuldu
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Kocaeli Şubesi Başkanı Abdülkadir Yılmaz ve yönetimini ziyaret etti.
Birliktelikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak kentimize kazandırdığımız her hizmette Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası var diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Onun şahsında hükümetimizin icraatları ile yetki paylaşımı bizlerin önünü açmakta ve halkımıza hizmet etmede elimizi güçlendirmektedir” dedi.
CUMHURBAŞKANIMIZDAN YARDIM TALEBİNDE BULUNDUK
Yuvacık Barajı nedeniyle geçmiş dönemlerden kalan borcun yeniden yapılandırılması ve özellikle faizlerin gözden geçirilmesi talebini AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Kongresine gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a aktardığını vurgulayan Karaosmanoğlu, “Bu noktada Cumhurbaşkanımızdan bu durumun gözden geçirilmesi için yardım talebinde bulunduk. Hazineye olan bu borçların ve faizlerin gözden geçirilmesi veya silinmesinin kentimize büyük bir kazanım olarak yansıyacağını arz ettik” şeklinde konuştu.
ULAŞIM YATIRIMLARIMIZ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR
Darıca, Gebze ve OSB’ler Metro’sunun yapım ihalesini Şubat ayı içerisinde yapacaklarını bilgisini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdiğini de sözlerine ekleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Tramvay projemizi tamamladığımızı ve vatandaşlarımızın bu hizmetten de çok memnun kaldığını da kendilerine belirttik” dedi. TÜMSİAD yetkililerine ulaşım yatırımları hakkında bilgi de veren Başkan Karaosmanoğlu, Değirmendere Yüzbaşılar mevkii ve bununla beraber Derince Limanı D-100 bağlantısında da büyük bir kavşak projelerini hayata geçireceklerini de açıkladı. Derince’deki kavşak çalışmalarındaki kamulaştırma çalışmalarının devam ettiğini de sözlerine ekleyen Karaosmanoğlu, “Başbakan Yardımcımız Fikri Işık ve milletvekillerimizin ulaşım projeleri başta olmak üzere kentimize kazandırılan hizmetlerdeki emekleri ve katkıları için bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
“YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI İÇİN ÇALIŞMA YAPIYORUZ”
Şehrimiz için çalışmaya ve hizmet üretmeye devam ediyoruz diyerek açıklamalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehri Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bakınız tramvay projemiz kentimize yeni bir soluk kattı. Şimdi Darıca, Gebze ve OSB’ler bölgesine yapacağımız Metro projesi de bu bölgemizde ulaşıma yapılmış çok önemli bir yatırım olacak” ifadelerini sarf etti. Yenilenebilir enerji kaynaklarına çok değer verdiğini de görüşmede ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, İSU Genel Müdürlüğümüz tarafından inşaatı tamamlanan Yuvacık ve Kandıra Namazgâh Barajı Hidroelektrik Santrali (HES) kurarak elektrik üretimi gerçekleştirdiklerini söyledi. Yenilenebilir enerji için çalışma yaptıklarını ve Büyükşehir Belediyesi olarak bunu çok önemsediklerini de görüşmede vurgulayan Karaosmanoğlu, TÜMSİAD Kocaeli Şubesine çalışmalarında başarılar diledi.
Gündem, 01 Şubat 2018 21:00
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İBB davasında o itirafçı baskı gördüm dedi, ifadesini geri çekti
Kağıtspor’un milli gururu Tuğçe Beder Gürcistan’daki turnuvada tarih yazdı!
İlaçlanacak tren yolundan uzak durum uyarısı!
Kocaeli'de minibüsçülerin zam talebine sert tepki!
Zeytinoğlu kapasite kullanım oranlarını değerlendirdi
Çayırova’da nefes kesen mücadele! Son saniye basketi ile gelen liderlik
Özgür Özel, Akın Gürlek'e meydan okudu!
Büyükakın: İnsanlığın kurtuluşu O’nun yolunda
Atatürk'ün askerleriyiz denilmesi kimi rahatsız etti?
İşsizlik çığ gibi büyüyor
Nevruz bahanesiyle meydanlarda Türk milliyetçilerine kafa tutulmuştur
Gebze’deki Millet Bahçesi’ne dev cami
Başiskele’de yolcular durakta değil çimde bekliyor!
Darıca’da Nevruz kutlamalarındaki polis şiddeti TBMM gündeminde
SEDAŞ’tan 2. seviye planlı bakım çalışması
O belediyede ot biçme robotları iş başı yaptı!
Boş araziye atık bırakırken kameraya yakalandı
Kuzuyayla kar altında!
Elektrik ve doğalgaza zam yolda!
Vay sen misin tapu bilgilerini sorgulayan!
İmamoğlu'ndan savcılığa tepki: İddialar çöp niteliğindedir
İğneden ipliğe her şeye zam gelecek!
Parası olan altına koştu!
Yan yana saf tuttular
Minikler Ormanya’da doğayı keşfetti
Andımızın okunmasını isteyen kadına iftira mı atıldı?
Başiskele Koridor Kavşağı Projesi’nde durum ne?
Gözümüzün içine baka baka büyük Kürdistan'ın temellerini atıyorlar
Feci ölüm! Ünlü isim 16. kattan yere çakıldı
Ekmeğe büyük zam yolda!
Senaryolar eşliğinde deprem anını deneyimlediler
Kocaeli’de Dünya Tiyatro Haftası böyle kutlanacak
Motorine dev zam
Dilovası yangın faciasındaki tüm sorumlular cezalandırılana kadar mücadele edeceğiz!
Gebzeli yazar Elif Işık’tan duygulara dokunan roman
Bir ayda 262 bin vatandaş icra takibine düştü
Dilovası’nda MHP’li başkan Turhan yangın noktasına koştu
Tarikatçıları çıldırtan Ebru Teğmen'le ilgili karar!
Ekonomik daralma can yakıcı hale gelebilir
