Baydöner Symbol AVM’de açıldı
Gündem, 25 Ocak 2018 03:03Baydöner’in Kocaeli’deki 4.restoranı, Kocaeli Symbol AVM’de hizmete girdi.
Yiyecek-içecek sektörünün en prestijli markalarından biri olan Baydöner, başarı hikayesine yeni şubeleriyle devam ediyor. Kocaeli’deki 4. restoranını Symbol AVM’de hizmete açan Baydöner, yenilikçi menülerle lezzetli ve benzersiz seçenekler sunmaya devam ediyor.
Türkiye, Azerbaycan, KKTC ve Kuzey Irak’ta toplam 125 restoran ile hizmet veren marka; misafirlerinin, geleneksel Türk lezzeti dönere, standart kalite ve uygun fiyat ile şık restoranlarda kolayca ulaşmalarını sağlıyor.
Kocaeli Symbol AVM’de olmaktan son derece mutlu olduklarını söyleyen Baydöner CEO’su Bülent Polat, “Dünya markası olma hedefiyle çıktığımız yolda 125. restoranımızı Symbol AVM’de hizmete açtık. Yeni şubemize tüm dönerseverleri bekliyoruz. Hizmet kalitemizi her şubemizde aynı düzeyde tutmak için gereken yatırımlarımızı yapmaya devam ediyoruz” dedi.
Baydöner Hakkında
Baydöner, Türkiye'de ve dünyada dönerin markası olmak ve nesilden nesile aktarılan bu lezzete hak ettiği değeri vermek amacıyla 2007 yılında yola çıktı. Her restoranında aynı hizmet ve kalite standartlarını sunan baydöner, Iso 22000 belgesine sahip üreticiler ile çalışarak en taze malzemeleri, kalite, yönetim ve hijyen sistemlerine uygun şekilde ve keyifli mekanlarda, uygun fiyat politikasıyla tüketicileri ile buluşturmayı ilke edindi. Bugüne kadar sayısız ödül kazanan Baydöner, 2015 ve 2016 yılında üst üste iki kez AVM Yatırımcıları Derneği tarafından düzenlenen ve halk oylaması ile seçilen “ AVM’lerde en beğenilen ve tercih edilen restoran zinciri” ödülüne layık görülmüştür. Şube sayısı ve satış hacmi ile dikkatleri üzerine çeken Baydöner; Türk damak tadının vazgeçilmez lezzetini tüm dünyaya yaymaya hazırlanıyor. Baydöner, şu an Türkiye, KKTC, Azerbaycan ve Kuzey Irak’ta 125 şube ile hizmet veriyor.
Gündem, 25 Ocak 2018 03:03
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Elden ödeme yapanlara ceza
Gürcistan heyeti Gölcük’te ağırlandı
Büyükakın’dan Kocaelispor’a tam destek
Sahillerde 3 haftada 201 hayat kurtardılar
Şikayetler bir ayda yüzde 168 arttı
Kadın Elim İzmit Kooperatifi anlamlı bir iş birliği protokolüne daha imza attı
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Pehlevan yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi
Darıcalı aileye Muğla’da ölüm şoku
İzmit’te dolu mağduru çiftçilere destek
Dilovası’nda iş insanı Enver Yıldırım’dan iki ayrı spor kulübüne moral ziyareti
AİHM'den Kavala derhal serbest bırakılsın kararı
Kandıra sahillerinde bugünde yasak var
Başiskele’de ulaşım güvenliği artırıldı
O sektörlerde güven azaldı
Kandıra sahillerde izinsiz su sporları faaliyetlerine sıkı denetim
Tarım arazilerinden Aşevi’ne un desteği
İktidara yakın yazar erken seçim için tarih verdi
O belediye kendi betonunu da üretecek
Gölcük’teki Mavi Vatan’a 245 bin kişi böyle ulaştırıldı
Gölette nefes kesen gösteri!
Meydanlarda bölücü tahrik
Hayali rüşvet üzerinden mahkûmiyet kararı çıkarıldı!
Emekli ve memurun maaş zammı hesaplandı
Günlerdir kayıp olan genç ölü bulundu
AKP’ye geçmek yargıdan kaçış kapısı, siyasi dokunulmazlık ve suçtan arınma merkezi olamaz
İzmit’te 800 kilo nohut sıcak yemek olarak vatandaşın sofrasına ulaştırılacak
Başkan Sezer’e TEKNOFEST Mavi Vatan anı plaketi
SEDAŞ’ın çalışmasında bozulan yollar yenilendi
KOTO üyeleri için bir indirim protokolü daha imzaladı
Bir ömür iktidarda kalmak için parlamenter sisteme dönelim!
Mobil bankacılıkta yeni dönem! Limitler yükseltildi
Büyükakın rekor kıran Teknofest ile ilgili konuştu: Büyük gurur yaşadık
Körfezli genç karateci Elif gururlandırdı
Zehirli diyerek ürünleri kapıdan geri çeviriyorlar
Gebzeli iş insanları Suriye’nin yeniden inşasına katkı sunacak
Derincelileri konserli 30 Ağustos coşkusu bekliyor
TCDD'nin borcu katlanarak artıyor
CHP'deki figüran iddiasında yalan söyledim itirafı
Elektrikli araçlara olan talep her geçen gün artıyor
