CHP’de icra kurulu belirlendi, Erinç vedalaştı
Siyaset, 17 Ocak 2018 07:457 Ocak 2018 Pazar günü 36. Olağan Kongresini gerçekleştiren CHP Kocaeli İl Örgütü, kongre sonrası ilk yönetim toplantısını gerçekleştirdi. İcra kurulunun da belirlendiği toplantıda 14 Ocak’da İl Gençlik Kolları Kongresini gerçekleştiren ve kongrede Emre Andız’a karşı kaybeden Gençlik Kolları İl Başkanı Murat Erinç Başkan Sarıbay ve yönetimle vedalaştı.
CHP İl Örügütü Salı akşamları gerçekleştirdiği haftalık olağan yönetim toplantısını yaptı. Kongre sonrası ilk yönetim toplantısında yeni yönetim birbiriyle tanışırken icra kurulu da belirlendi. Toplantıya başlamadan önce geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Gençlik Kolları İl Kongresinde Emre Andız’a karşı kaybeden Gençlik Kolları İl Başkanı Murat Erinç yönetimle vedalaştı. Başkan Sarıbay ve birlikte çalıştığı yönetime teşekkür eden Erinç, “Sizlerle çalışmaktan büyük onur duydum. Görevde olduğum süre içinde elimden gelen gayreti göstererek arkadaşlarımla birlikte çalışmalar yaptık. Seçimi kaybetmiş olmamız partiden ayrılıyoruz demek değildir. Bundan sonra da her zaman partim için çalışmalarda yer alacağım” dedi. Sarıbay’da Erinç’e vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür etti.
SİZLERE GÜVENİYOR VE İNANIYORUM
Yeni bir döneme başladıklarını dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Burada 25 kişilik bir kuruluz. Sizler Kocaeli’nin en önemli kurulunun üyelerisiniz. Ayrı düşüncelerde tabiî ki olacağız. Ama burada önemli olan buradan çıkacak görüşlerin parti yararına olmasıdır. Önümüzde zorlu bir süreç var. Yerel, genel ve başkanlık seçimi olmak üzere 2019’a kadar üç seçim geçireceğiz. Bu zorlu süreçte hepimize büyük görev düşüyor. Ben sizlere ve kendime güveniyor ve inanıyorum “ dedi. Sarıbay son olarak kurul üyelerinden sosyal medya kullanımlarında dikkatli olmalarını istedi.
İCRA KURULU BELLİ OLDU
Gerçekleşen toplantıda İl Örgütünün İcra Kurulu da belirlendi. Buna göre İl Sekreterliğine Av. Hüseyin Acurman, İl Saymanlığına Naim Kesskin, İl Eğitim Sekreterliğine Seyfettin Kılınç ve İl Bilişim Sorumluluğuna Metin Düzgün getirildi.
Siyaset, 17 Ocak 2018 07:45
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
TBB seçimini YENİ Parti adayı kazandı
Yerli ve millî söylemi, borsa vurgunlarının üzerini örtme kalkanı olamaz!
Zeytinoğlu: Gelirlerdeki artışın harcamaların gerisinde kalması bütçe açığını artırıyor
Başiskele’de eski muhtar Gedikli sel sularına kapılarak hayatını kaybetti
Gebze Ticaret Odası üyeleri yabancı firma yöneticileri ile bir araya getirildi
Cadde üzerinde kasis var, uyarı tabelası yok!
Dilovası’nda iş insanı Yıldırım otizm sınıfına sponsor oldu
Kocaeli’de pazartesi gününe kadar okul yok!
Erdoğan kimsenin gözünün yaşına bakmayacak!
Gölcük’te yeni Kültür Merkezi için o tarihte ihale yapılacak
Çayırova’da da ekipler yağmur mesaisinde
284 eski vekilden Halk TV çağrısı
Kandıra’da Kapalı Pazara el atıldı
Kocaeli’de yağmur, sel ve su baskını alarmı
Sel ve su baskınlarının önüne geçmek için gayret ediyorlar
Kocaeli’de kriz merkezi kuruldu
Down Kafe’de Glutensiz Mutfak Atölyesi gerçekleştirildi
Başkan Özlü’den evleri alev alan aileye ziyaret
Şirket sahiplerine kritik uyarı!
Her noktada çalışma var
Kredi kartında taksit sürelerine sınırlama
Araç sahipleri dikkat! Acil haller dışında trafiğe çıkmayın
MHP’de şoke eden ölüm!
Kocaeli’de de okullar tatil edildi
Kocaeli Valiliği’nden dikkatli olalım uyarısı!
Bu kadarı da olmaz! Kira desteğini kestiler
Körfezli iş insanlarından Büyükakın’a TBB desteği
Çayırova’da kış spor okulları için kayıtlar başladı
Büyükakın'ın aday olduğu TBB seçiminde CHP kimi destekleyecek?
Derince’de öğrencinin seçim vaadi gerçek oldu!
AKP’li Dokuzlar’dan Rumeli Balkan Dernekleri yöneticilerine sürpriz!
Körfez'de Ralli heyecanı! 42 otomobil ve 84 sporcu katılacak
Diliskelesi’nin çehresi değişiyor
Ömer Uçar Dost Parti’nin Kocaeli İl Başkanı mı olacak?
Usta sanatçı Alpay hayatını kaybetti
Körfezli kadınlar kendi mumlarını hazırladı
Çayırova’da pilates kursları kadınları bekliyor
Darıca’da MHP’liler afet farkındalık seminerinde yerlerini aldılar
Umuttepe’de yürüyen merdivenler duracak!
