Sami Çakır, Ali Korkmaz’ı ziyaret etti
Eğitim, 09 Ocak 2018 12:24AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, İzmit İlçe eski Başkanı Ali Korkmaz’ı, yeni yatırımı Bilnet Okulları Kocaeli Kampüsü kayıt ofisinde ziyaret etti.
KORKMAZ’A ZİYARET
Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki çalışmalarının dışında kalan zamanının büyük bir kısmını seçim bölgesinde geçiren Çakır, BİLNET Okulları Kocaeli Kampüsü’nün İzmit Yenişehir Mahallesindeki kayıt ofisinde AK Parti İzmit eski ilçe Başkanı Ali Korkmaz’ı, ziyaret etti. İzmit Tepeköy Mahallesi’nde yapımı bitmek üzere olan BİLNET Okulları Kocaeli Kampüsü çalışmaları hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz’dan bilgi alan Çakır, “Eğitime yaptığı yatırımlardan dolayı öncelikle Ali Korkmaz’ı tebrik ediyorum. Bölgede eğitime katkı sağlayacak önemli projelerden birisi BİLNET Okulları.
Ülkemizin ve ümmetimizin yarınları için donanımlı gençlerin yetişmesine hizmet edecek her proje bizim için çok kıymetlidir. Açıkçası son 15 yılda ülkemizde her alanda olduğu gibi eğitim alanında da çok önemli gelişmeler yaşandı. Eskiden okul açıldığında kırtasiyelerin önünde kitap kuyrukları yaşanırdı. Tebeşirli, tozlu tahtaların önünde öğretmenlerimiz ders anlatırdı. Okul öncesi eğitime çok fazla önem verilmezdi. Bugün ise geldiğimiz nokta ortada. AK Hükümetler olarak daha fazlası için çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnanıyorum ki, herkes ülkesinin kalkınması için kafa yorar ve sadece daha iyiyi düşünür, hedeflerse daha kaliteli hizmetler üretilecektir” diyerek sözlerini tamamladı.AK Parti İzmit eski ilçe Başkanı Ali Korkmaz , ziyareti nedeniyle AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır’a teşekkür etti.
Eğitim, 09 Ocak 2018 12:24
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Aziz Yıldırım yarın Kocaeli’de
Buna bilimsel eğitim sistemini yok etmeye çalışmak denir!
KOÜ öğrencileri Kızılay ile örnek bir projeye imza attı
Antikkapı, karlı dağda unutulmaz bir kış deneyimi yaşattı!
Erdoğan isim vermeden İmamoğlu'na yürüdü!
Ekonomik kriz kurbanı da vurdu!
Kocaeli’de kütüphaneler haftanın 7 günü açık olacak
Çocuklar okul sıraları yerine çocuk işçiliğine ve açlığa mahkum ediliyor
Gölcük’te sel sularına kapılan anne ile oğlu boğularak öldü
Ekonomide karanlık bir döneme giriyoruz
Kocaeli’de sıfır atık için ortak koordinasyon
Yollar genişliyor, trafik rahatlıyor!
Emeklileri isyan ettiren karar!
Dilovası’nın tanınmış isminden acı haber
Karamürsel’den Güney Kore’ye gitti, hastalanarak öldü
Çayırova’da ulaşım konforu artıyor
Ağzı olan konuşuyor! Seçim yapılmayacakmış
Derince’de motosiklet tutkusu ölüme götürdü!
Gram altınla ilgili tarih verildi!
Korkutan tahmin! İnsanlık tarihinin en sıcak yılı
Kocaeli Şehir Hastanesi hemşiresi Filiz Öner Uyar’a anlamlı ödül
Burası buz pateni değil, Milli İrade Meydanı!
Yayaları ve sürücüleri düşünen yok!
IBAN'a para gönderirken bunu yapmayın!
Kocaeli polisine yangın eğitimi
Lahmacunu 1450 TL'ye satan işletmeye ceza yağdı
İzmit’te et bağışı kampanyasıyla dayanışma büyüyor
Karamürsel güreş ağası Tacettin Aslan vefat etti
Ağır tonajlı araçlarla ilgili trafiğe çıkma yasağı
Dolarda yeni rekor!
Gölcüklü Demet Akalın öyle şeyler söyledi ki!
Antidepresan satışları yüzde 60 arttı
Kılıçdaroğlu, CHP'li vekili AKP'ye gönderdi!
İçmeden önce bir kez daha düşünün!
Kocaeli İtfaiyesi, Besni itfaiye ekiplerine ders verdi!
İzmit’teki Hayvan Pazarı’nda kurbanlık satışları sürüyor
İzmit Mezbahası’nda bayramın ilk günü 145 hayvan kesildi
Hüseyin Baş: Türkiye’de aranılan şey huzur ve mutluluktur
Deprem uzmanının evliliğinde deprem!
