Karamürsel’de Mekke’nin Fethi ve Kudüs gecesi
Gündem, 27 Aralık 2017 04:50Karamürsel'de, 31/ Aralık/2017 –Pazar akşamı Mekke'nin Fethi'nin 1387. yıl dönümünü dolayısıyla Anadolu Gençlik Derneği (AGD) / Karamürsel Şubesi tarafından düzenlenecek ‘Mekke’nin Fethi Ve Kudüs Gecesi’ programı öncesinde Organizasyon Kurulu, basın mensupları ile Aşkın Cafe’ de bir araya geldi.
Katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan İlçe Başkanı Mecit Işık, bu yıl ki programın farklı etkinliklerle daha coşkulu geçeceğini müjdeledi.‘’AGD olarak yarının teminatı gençliğimizin ahlak ve maneviyat şuuru ile bezenmiş, akademik başarısını önemseyen, Ailesine, ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için planlı ve programlı çalışmalar yaptıklarını belirten İlçe Başkanı Mecit Işık; ‘Mazlum coğrafyaların yeniden ayağa kalkması ve İnsanlığın huzur ve saadet bulması için İnançlı gençliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç vardır Yakın zamanda şahit olduğumuz hadiseler göstermiştir ki, Bir Milletin gerçek gücü ekonomisi, tankı, topu, tüfeği değildir. Bir milletin gerçek gücü İmanlı ve İnançlı gençliğidir‘’ dedi.
‘Bu hakikatten yola çıkarak bu yıl kalk, uyar ve Fethi müjdele diyoruz. Müjdele ki yeni fetihlerin ufkunda nesiller yol alsın. Kalpler Fetih müjdesi ile aydınlansın. Zalim zihniyetlerin karanlığı, Fetih ile saadete ulaşsın’’ dedi. Geçtiğimiz hafta Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi izni ile Lise ve Orta Okullar kategorisinde gerçekleştirilen SİYER-İ NEBİ Yarışmasının ödüllerinin de verileceği programa İlçe Kaymakamımız Sn. Ahmet Narinoğlu ve Belediye Başkanı Sn. İsmail Yıldırım’ında davet edileceğini belirterek genci, yaşlısı ile halkımızı programlarında görmekten mutluluk duyacaklarını söyledi.Program 31 Aralık 2017, 20.00’de Beyaz Saray Düğün salonunda yapılacaktır.
Gündem, 27 Aralık 2017 04:50
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit Belediyesi’nde hedef 2027’de 400 araç
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
Kandil'den talimat alanları reddediyorum
SEDAŞ ve TES-İŞ arasında toplu sözleşme görüşmeleri başladı
İzmit’te çift taraflı parka müdahale!
Bu yolda yayalar tehlikede!
Kandıra’da bir anlamlı etkinlik daha
Derince’deki Senin Yuvan’da çocuklara kitap sevgisi aşılanıyor
KSO Başkanı Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi: İhracat geriledi
Kartepe Çevre ve Yaşam Platformu’ndan çağrı: Akbelen’deki tahribatı durdurun!
6 yaşındaki Muhammet tramvayın sürücü koltuğuna oturdu
Dilovası’nda MHP’liler yaşı küçük, yüreği büyük genci onurlandırdı
Bu sahtekârlık değil, topluma ihanet!
Muhtarhane projesi büyük beğeni topluyor
İzmit’te pazarcıları üzen haber!
Hayat Holding açıkladı: O destek programı 1 yılda 7 bin aileye ulaştı
Kartepe’de araç şarj istasyonunda bariyer engeli
Kocaeli vekilinden Erdoğan’a salvolar!
Büyükşehir’den bir proje daha: Gönül Bahçem
Kayıp çocuklar bulundu
Tanıklara İmamoğlu'na iftira at baskısı mı yapıldı?
Tanju Özcan neden hala cezaevinde?
Ümit Özdağ'dan diğer partilere işbirliği çağrısı!
Derince’de Başkan Gökçe sürekli halkın içinde
İşte Çayırova’da Nisan ayı tiyatro takvimi
Kocaeli Bölge Tiyatrosu’ndan yine bir prömiyer!
Vali Aktaş, İYİ Partilileri ağırladı
Burada ne zaman gerekli çalışma yapılacak?
Kartepe Kent Konut Evleri’nde kaba inşaat tamamlandı
Manavların kültür hafızası bu kitapta toplandı
Eski bakan Günay'dan ucube sisteme sert sözler!
Körfezli 3 küçük karateci milli takıma davet edildi
LPG'ye dev zam yolda!
Yüzde 3.600’lük artışlar trafik güvenliğini sağlamadı, vatandaşın belini büktü
Erdoğan yine kendisini savunmadı, saldırdı!
