Seninleyiz Kudüs mitingi teşekkürü
Gündem, 20 Aralık 2017 05:52Erbakan Vakfı İzmit İlçe Temsilciliği haftalık toplantısını Doğu Marmara Bölge Sorumlusu Mehmet Aras, İzmit ilçe temsilcisi Musa Kahya ve İzmit ilçe Temsilciliği Yönetim Kurulu üyelerinin katılımları ile Yeni Gölcük yolu açık oto pazarı karşısında bulunan Torku Ekrem Coşkun Döner’de gerçekleştirildi.
Erbakan Vakfı İzmit İlçe Temsilcisi Musa Kahya, “Erbakan Vakfımızın öncülüğünde Perşembe pazarı alanında 17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilen Seninleyiz Kudüs demek üzere Miting alanına gelen ve mitinge teveccüh gösteren tüm Kocaeli’li halkımızı tebrik ediyor, Onlara teşekkür ediyorum. Miting öncesinde mitingin duyurulmasında gece-gündüz demeden pankart,afiş ve el ilanı dağıtımı gerçekleştiren Yönetim kurulu, Gençlik ve hanım komisyonu üyelerimize, mitingimize destek veren Kocaeli Ticaret Odasına, Hak-İş, Memur-Sen,Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonlarına, Hizmet-İş Sendikası, Çelik-İş Sendikası, Eğitim-Bir-Sen, Türk Sağlık Sen sendikalarına ve Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekküllerine teşekkür ediyoruz.
Doğu Marmara Bölge sorumlusu Mehmet Aras; Kocaeli'mize yakışır kalabalık bir katılımla gerçekleşen bir miting. heyecanlı, istekli bir topluluk, Kocaeli’li hemşerilerimiz miting noktasında üzerine düşeni yapmışlardır. Bundan dolayı onlara teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Allah’a şükür hamd olsun bu bizim ilk imtihanımızdı, ilk sınavımızdı, alanlara ilk çıkışımızdı, bütün Dünya’nın gözü bizim üzerimizdeydi. Abdestimiz bozulmuştu abdesti daha yeni alıyoruz. Kocaeli’mizdeki Vakıf mensubu kardeşlerimiz dişi ile tırnağı ile çalıştılar, Allah ecrini göstersin, ben diyorum ki bu davada ben yıllarca belediye başkanlığı yapmış birisi olarak, 40 yıldır bu davanın içinde birisi olarak, il başkanlığı yapmış birisi olarak şunu görüyorum bu çalışmalar hedefine ulaşacaktır. şeklinde konuştu.
Gündem, 20 Aralık 2017 05:52
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Emekli ve memurun maaş zammı hesaplandı
Günlerdir kayıp olan genç ölü bulundu
AKP’ye geçmek yargıdan kaçış kapısı, siyasi dokunulmazlık ve suçtan arınma merkezi olamaz
İzmit’te 800 kilo nohut sıcak yemek olarak vatandaşın sofrasına ulaştırılacak
Başkan Sezer’e TEKNOFEST Mavi Vatan anı plaketi
SEDAŞ’ın çalışmasında bozulan yollar yenilendi
KOTO üyeleri için bir indirim protokolü daha imzaladı
Bir ömür iktidarda kalmak için parlamenter sisteme dönelim!
Mobil bankacılıkta yeni dönem! Limitler yükseltildi
Büyükakın rekor kıran Teknofest ile ilgili konuştu: Büyük gurur yaşadık
Körfezli genç karateci Elif gururlandırdı
Zehirli diyerek ürünleri kapıdan geri çeviriyorlar
Gebzeli iş insanları Suriye’nin yeniden inşasına katkı sunacak
Derincelileri konserli 30 Ağustos coşkusu bekliyor
TCDD'nin borcu katlanarak artıyor
CHP'deki figüran iddiasında yalan söyledim itirafı
Elektrikli araçlara olan talep her geçen gün artıyor
Erdoğan'ın danışmanı Uçum tehdit etti!
Rektör Cantürk’ün annesi vefat etti
Akşener o vekil için Erdoğan'ı mı aradı?
Gece bu saatlere dikkat!
Asgari ücret her ilde farklı mı olacak?
Gebze’de orman yangını alarmı! Kontrol altına alındı
Son anketten dikkat çeken sonuçlar çıktı
AKP'liler bu sefer üyeleri Yeniden Refah'a kaptırdı!
TEKNOFEST Mavi Vatan’a Gölcük Belediyesi’nden kesintisiz destek
İzmit’in tanınan ismi Adil Kaya vefat etti
Genel af mı geliyor?
İğneci İsmail hayatını kaybetti
Kışın zamlar cep yakacak!
Muhalefetin ortak liste çıkarması zorlaştırılacak!
Dilovası’na dev yatırım
Başkan Büyükakın Mevlid Kandili’ni kutladı
Benzine dev zam
Dilovası faciası davasında yeni karar
Ahmet Davutoğlu siyasete noktayı koydu!
Özgür Özel, Tayyip Erdoğan'a bakın nasıl seslendi!
Çayırköy Göleti’nde çalışmalar sürüyor
Dilovası’nda iş insanı Yıldırım Karslıların da kapısını çaldı
