Başiskele de mikrofon halkta
Gündem, 18 Aralık 2017 17:46Yaklaşık 3 aydır Cuma toplantılarını sürdüren, vatandaşlarla daha etkili görüşmeler gerçekleştirerek sorunlara hızlı ve etkin çözüm üreten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz açılış konuşmasının ardından mikrofonu vatandaşlara bırakıyor.
Başiskele halkı ile her zaman diyalog halinde olan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz her Cuma günü Cuma namazı ardından bir mahalle halkı ile bir araya geliyor. Başkan yardımcıları ve tüm birim müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda talepler ilgili müdürlüklere iletiliyor, dile getirilen sorunlar yapılan inceleme sonrasında kısa sürede çözüme kavuşturuluyor.
Altınkent Mahallesi Altınkent Cami Bahçesinde Cuma Namazı çıkışı sonrasında düzenlenen toplantıda amaçlarının, sorunları birinci ağızdan dinleyerek, problemleri yerinde görmek ve birlikte çözmek üretmek olduğunu belirten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz “Yapmış olduğumuz ve yapacağımız çalışmalar strateji planlarımızda ve performans programlarımızda var. Biz istiyoruz ki yaptığımız bu çalışmalarımıza sizin de tespitlerinizle yön vermek. Sizlerle bir araya gelip beklentilerinizi dinlemek istiyoruz. Buralarda hizmetlerimiz yerinde mi, ihtiyaçlarınızı karşılayabildik mi bunları sizlerden dinlemek istiyoruz. Altınkent Mahallemizde İmar yollarımız açılıyor. Bayanlar için spor merkezimiz yapılıyor. Büyükşehir belediyemizin desteği ile atıl durumda olan iş merkezimiz okula dönüştürüldü. Üstyapı çalışmalarımızla mahallemizde yaşam kalitesi giderek yükseliyor.” dedi.
Düzenlenen toplantıya Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Dr.Şahin Talus ve yönetimi, Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş, ilçe muhtarları, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, ile İSU Başiskele Şube Müdürü Burhan Zeydal katıldı.
Gündem, 18 Aralık 2017 17:46
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Çayırova’da Türk Halk Müziği korosu dinleyicilerden tam not aldı
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar’dan Büyükakın’a teşekkür
Derince’deki Basın Sitesi’nde öğrenciler her gün risk altında
Başkan Hürriyet: İzmit’te Ramazan boyunca sofralarımız herkese açık olacak
Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda anlamlı program
Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi
MHP’nin yeni il başkanından, Vali Aktaş’a ziyaret
KOTO’dan Ticaret Bakanı Bolat’a kapsamlı dosya
Kocaeli’de Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Hatice Kaya artık kendi kliniğinde
Dağcılar Kandıra’da denize girdi
Yaşattıklarınız sahtedir ve sahteciliktir
Bunun adı eşkıyalık! Yaşlı adama saldırdılar
Ramazan öncesi Kocaeli genelindeki fırınlar tek tek denetleniyor
Başkan Söğüt, MHP’li vekili makamında ağırladı
Emeklilere kira desteği ve yakacak yardımı teklifi
Büyükakın, Gümüşhanelilerin kurtuluş coşkusuna ortak oldu
Trafik cezaları can yakacak!
Derince Kent Lokantası'nda iftarda yemekler ücretsiz
Gölcük Değirmendere’de tekne ters döndü!
Karavan park da karavan yok!
Vatandaş yeni elbise bile alamayacak halde
Böyle olur Yozgatlıların kongresi!
Kocaelispor-Gaziantep maçında anlamlı pankart
Kocaeli Valiliği uyardı! Toz taşınımına dikkat
DEM'liler Öcalan'ı görmeden duramıyor!
Özel CHP'ye yönelik soruşturmalarla ilgili konuştu: Cumhurbaşkanı yaptırıyor!
Sevgililer Günü El Emeği Pazarına vatandaşlardan yoğun ilgi
Yoksulluğun fotoğrafı! Ucuz et kuyruğu
Emeklilere 14 bin liraya kadar geri ödemesiz nakit destek
Dünyada dolara bu kadar yüksek faiz veren başka ülke yok
Derince’de Tahtalı Köyü yoluna el atıldı
İYİ Partililer Körfez’de esnafın nabzını tuttu
İzmit’te üniversite adaylarına büyük destek
Van’dan ekmek parası için geldiği Gölcük’te inşaattan düşerek öldü
Sosyal Yaşam Merkezi’nde tempo yüksek
Bunun adı israftır
Cesedimi çiğnemeden Meclis’e giremez
Kocaeli’de Anahtar partililer eğitildi
Önemli sanatçıların eserleri İzmit’te görücüye çıkacak
