Selman Yıldırım, İzmit sokaklarını gezdi
Siyaset, 15 Aralık 2017 07:29Ziyaretleriyle İzmit’in her kesimine ulaşan ve çalışmalarına her geçen gün hız veren Selman Yıldırım, bu sefer de Yürüyüş Yolu ve Fethiye Caddesi’nde vatandaşlarla sohbet etti, esnaftan alışveriş yaptı.
Yaptığı ziyaretlere ve çalışmalara ara vermeden devam eden CHP'li Selman Yıldırım, hafta sonu da kentin farklı noktalarında vatandaşlar ve esnafla bir araya gelerek kentin sorunlarına odaklandı. Genel problemlerin temeline inebilmek için muhtar ve esnaf ziyaretleriyle pek çok siyasi görüşten insanın önerilerini dinleyen Yıldırım, bu sefer ise kent merkezinde şehri turlayıp, kentin gelecek siyasi projeksiyonunu oluşturacak önerileri aldı.
VATANDAŞTAN YOĞUN İLGİ
Vatandaşlarla bir araya gelmek için kentin en işlek bölgelerinden Cumhuriyet ve Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Yürüyüş Yolu'nu seçen Yıldırım, burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Yürüyüş Yolu’nda tanıdık bir yüz gören İzmitliler, Selman Yıldırım ile hem uzun uzun sohbet etti hem de halkın içerisinde yaşayan bir siyasetçi olmasından ötürü tebrik etti. Herkesle tek tek selamlaşan Yıldırım, vatandaşları uzun uzun dinlemeyi de ihmal etmedi.
FETHİYE ESNAFINI GEZDİ
;
Vatandaşlar ile oldukça verimli bir sohbet gerçekleştiren Yıldırım, ardından Fethiye Caddesi’ne geçti. Tarihi değeri olan cadde üzerinde simitçiden biletçiye pek çok esnafla bir araya gelen Yıldırım, özellikle seyyar esnaflardan alışveriş yapıp hayırlı işler dilemeyi de ihmal etmedi. Yıldırım, “Hangi şartlarda olursa olsun tezgahını açarak işini yapmaya çalışan esnafımız en büyük takdiri hak etmektedir. Onların fikirleri, İzmit'in geleceğini inşa etmeye aday olan bizler için çok önemlidir” dedi.
Vatandaşlar ile oldukça verimli bir sohbet gerçekleştiren Yıldırım, ardından Fethiye Caddesi’ne geçti. Tarihi değeri olan cadde üzerinde simitçiden biletçiye pek çok esnafla bir araya gelen Yıldırım, özellikle seyyar esnaflardan alışveriş yapıp hayırlı işler dilemeyi de ihmal etmedi. Yıldırım, “Hangi şartlarda olursa olsun tezgahını açarak işini yapmaya çalışan esnafımız en büyük takdiri hak etmektedir. Onların fikirleri, İzmit'in geleceğini inşa etmeye aday olan bizler için çok önemlidir” dedi.
ÖNEMLİ OLAN KENTİN İSTEĞİ
Ziyaretlerle ilgili yorumlarına ve açıklamalarına devam eden Yıldırım, “Bizler bu kentin geleceğini inşa etmeye aday olabiliriz. Ancak bizim fikrimizin tek başına maalesef hiç bir anlamı yok. Bu noktada bu kentin havasını soluyan, bu kentin ekmeğini yiyip çilesini çeken insanların neye ihtiyacı olduğunu bilmemiz gerekiyor. Bu sebeple ziyaretlerimiz planladığımız hizmetlerin karakterinin oluşması açısından önem taşıyor. Elbette ziyaretlerimizin ivmesi artarak devam edecek" dedi.
Siyaset, 15 Aralık 2017 07:29
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Başiskele’de trafiği rahatlatacak yeni yol açıldı
Büyük tehdit altındalar ve her an ölebilirler
İzmit’teki o saldırıda esnafın zararı belediye tarafından karşılanacak
İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na sert sözler
Polis CHP Genel Merkezi'ne girdi
Kılıçdaroğlu'nun danışmanından al haberi!
Kütüphanelerde bayram düzenlemesi
Vali Aktaş, Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerini tebrik etti
Kurbanlık alırken dolandırılmayın!
Buraya KOBİS durağı yapılacak mı?
AKP’li Mesut Tekin’in evlat acısı
Başkan Gökçe´den Kent Bayramlaşması daveti
İzmit’te çift dizi tramvay dönemi başlıyor
Eski okul binası yeniden ayağa kaldırılıyor
İzmit’te bıçaklı cinayet
Kartepe’de bisiklet yoluna el atılması isteniyor
Bayram öncesi israfa ortak olma çağrısı!
Mutlak butlan altın fiyatlarına nasıl yansıyacak?
Yolun ortasına masa ve sandalye koydular!
Kocaeli Valiliği’nde bayramlaşma
Bu mağazadaki ürünler hiç bir yerde yok!
İYİ Partili 9 vekil MHP'ye mi geçecek?
CHP'ye mutlak butlan atanması siyasi bir karar
İzmit’te Modern Hayvan Pazarı’na ücretsiz ring servisi
Özgür Özel'den kurultay çağrısı
Kapanan şirket sayısında artış
Utanmadan hala konuşuyor!
İSU Anaokulu öğrencileri, Saygınlar Kulübü’nde ağırlandı
Kocaeli için bir kuvvetli yağış uyarısı daha
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nde bayramlaşma heyecanı
MHP’li yönetici evinin önünde silahla öldürüldü
Başkan öğrencilerle bir araya geldi
Bayram öncesi çocukları sevindirdiler!
Emekli maaşı ile ilgili yeni tahmin
Geçen yıl don vurdu, bu yıl pahalılık vuracak
Kartepe’de yürüyüş yolu uzatılsın talebi
Şehit Polis Şeyda Yılmaz’ın adı İzmit’teki Çınar Çocuk Evinde yaşayacak
Baskın seçim mi geliyor?
Bayram trafiğinden kurtulmanın yolu!
