Başkanların 3’ncü üniversite önerisi havada mı kalacak?
Siyaset, 13 Aralık 2017 08:16Büyük Birlik Partisi(BBP) İl Başkanı Serhat Duyar’ın öncülüğünde toplanan il başkanları Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü ile bir araya geldi.
Her ayın ilk pazartesi günü gerçekleştirilen il başkanları toplantısının önümüzdeki ayın ev sahipliğini Büyük Birlik Partisi İl Başkanı (BBP) Serhat Duyar gerçekleştirecek. Bu çerçevede yapılacak olan görüşmelerin planlamasını düzenleyen Duyar, il başkanları ile birlikte KOÜ Rektörü Sadettin Hülagü ile bir araya geldi. Seka Park Otel’de gerçekleşen toplantıda gündem DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu’nun önerdiği üçüncü üniversiteydi. Serhat Duyar’ın ev sahipliği yaptığı toplantıya, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, SP İl Başkanı Nurettin Çelik katıldı.
ÇALIŞMALARI ÖNEMSİYORUM
Toplantıda DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu’nun 3. Üniversite önerisi masaya yatırıldı. Toplantıda ilk olarak söz alan KOÜ Rektörü Sadettin Hülagü, “İlimizde siyasi parti il başkanlarının bir araya gelerek yaptığı çalışmaları önemsiyorum. Üniversitemizi güçlendirmek için bütün kadrolarımız ile çalışıyoruz. Meslek yüksekokulları ile sanayi işbirliği sağlayabileceğimiz projemiz kapsamında 18 Aralık günü gerçekleştirecek olan çalıştaya sizleri de bekliyoruz” dedi.
ÇALIŞTAYA KATILIM SAĞLAYACAĞIZ
Dönemin ev sahibi BBP İl Başkanı Serhat Duyar toplantının birliktelik anlamında önemli olduğunu belirtti. Duyar ayrıca “KOÜ çalışmalarını yakından talep ediyoruz. Çalışmalarını başarılı buluyoruz. Üniversitemizin güçlenmesi adına yapılacak olan çalışmalarda yanınızda olacağız. 18 Aralık’ta düzenlenecek olan çalıştaya katılım sağlayarak destek vereceğiz” ifadelerini kullandı. Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Serhat Duyar ayrıca önümüzdeki günlerde, KOTO, KTO, GTO, KSO Başkanları ile bir araya geleceklerini belirtti.
Siyaset, 13 Aralık 2017 08:16
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Gölcüklü Ahmet Eren döne döne bir hal oldu!
Dört asgari ücretli bir aile bile yoksulluk sınırının altında
Körfezli ragbiciler milli takımla Avrupa sahnesine çıkacak!
Vali Aktaş’tan TCG Fırtına Hücumbotu’na ziyaret
BTP üye sayısını 6 ayda yüzde 263,49 artırdı
BBP lideri Destici, Deniz Göktaş'ı tehdit etti
Çayırova’da 250 öğrenci kitaplarla buluştu
Bankalar emekli maaş promosyonlarını güncelledi
Başkan Büyükakın şampiyonları kutladı
Kocaeli vekili Kanko TBMM'de isyan etti!
Derince’deki mahalle şenliklerinde renkli görüntüler
Gölcük Belediyespor yağlı güreş takımı Kırkpınar’a uğurlandı
Kocaeli’nde çiftçilerin yüzü gülüyor! Kekik hasadına başlandı
İmamoğlu: Akılalmaz bir yalan, iftira ve saldırıyı organize şekilde yürütüyorlar
Aile Hekimlerine yeni çalışma modeli!
Fuar Park’taki dev akvaryum yeni buluşma noktası
Dilovası'ndaki facia ile ilgili şok sözler!
Köprü ve otoyollara Yap-İşlet-Devret zammı!
Hürriyet: Bu bahçe hepimizin, üretmeye ve paylaşmaya devam edeceğiz
Gebze Ticaret Odası’ndan bir uluslararası işbirliği toplantısı daha
SEDAŞ, orman yangın riskini böyle azaltmaya çalışıyor
DER-MEK kursları için kayıt zamanı
Bugün yaşananlar acziyettir, bir şakadan korkmaktır
İzmit Belediyesi, çocukları bilim ve teknoloji ile buluşturacak
Zeytinoğlu mayıs ayı işgücü verilerini değerlendirdi
Alışveriş Festivali’nin Gebze ayağı başlıyor
Yandaşlara milyarlar, vatandaşa haciz ve yoksulluk!
Büyükakın’dan Kabotaj Bayramı mesajı
Elektrik kesildi, esnaf kepengi açamadı
KOTO, önemli bir istişare toplantısına ev sahipliği yaptı
Bu bir beka meselesidir! Askeri hastaneler açılmalı
TÜİK, bunu hep yapıyor!
Sahillerde 66 vatandaş daha boğulmak üzereyken kurtarıldı
Saadet Partisi Körfez’de her bir sokağının çözüm haritasını çıkarıyor!
Emekli maaş zammına yeni formül!
Belediyeye sokak hayvanları soruşturması
Kocaeli’nde 7 yılda amatör spora 425 milyon lirayı aşan destek
Cübbeli Ahmet o altınlara kafayı taktı!
Güneş altında 50 dereceleri bulabilir
