Başiskele’de büyük açılış
Gündem, 27 Kasım 2017 11:49Başiskele Belediyesi tarafından 10 Milyon TL'ye mâl olan Kullar Semt Meydanı'nın açılışı gerçekleştirildi.
Semt meydanının açılış törenine Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Başiskele Kaymakamı Atilla Kantay, AK Parti Eski İl Başkanı Mahmut Civelek, Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Başiskele Belediyesi meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.
Birçok öncü ve örnek projeyi Başiskele’ye kazandıran Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, önceki gün de hizmet kalitesinde örnek teşkil eden Mükemmellikte 4 yıldız belgesini almaya hak kazanmıştı. Tüm hizmetlerini bu vizyon ile gerçekleştiren Başkan Ayaz, çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor, açılıştan açılışa koşuyor. Son olarak Mehmetağa Mahallesi’nde Kullar Semt Meydanı'nın açılışını da gerçekleştirildi. Açılış programı içerisinde Karadeniz Halk Oyunları gösterisinden, Gönülden Gönüle Müzik Topluluğu Gösterisine ve Grup Tillo ilahi konserine kadar dolu bir program gerçekleşti.
BAŞKAN AYAZ: “BİZ YAPMIŞ OLDUĞUMUZ İŞE AŞIĞIZ”
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, "Bu meydanın yapımında emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İyi ki varlar. 2009'dan beri Kullar'da 11. Açılışımız. Sadece 2017'de 27 yeni açılış gerçekleştirdik. Bu açılışımızın farklı bir anlamı var. Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çalışmalarımızı kimseyi ötekileştirmeden yürütüyoruz. Biz yapmış olduğumuz işe aşığız. Bizler bu işleri aşksız yapamazdık zaten. Sabah evden çıkıp akşam dönünceye kadar aynı aşk ve heyecanla çalışıyoruz. İsteklerinizi yerine getirdiğimizde bütün yorgunluğumuzu unutuyoruz, huzurlu oluyoruz. Emin olun biz Allah'ın ikramıyla, lütfuyla bu çalışmaları tamamladık. Tüm çalışmalarımızı komşularımızın rızasını alarak, helalleşerek yaptık. Bu alan toplamda 10 milyon TL'nin üzerine çıkan bir maliyetle yapıldı. Allah şahit ki yapmış olduğumuz çalışmaları hepsini hakkın rızası, halkın duası için yapıyoruz. Halka hizmet Hakka hizmettir. Kullar Semt Meydanımız hayırlı uğurlu olsun" dedi.
KAYMAKAM ATİLA KANTAY: “BİZLER MİLLET OLARAK MİLLETE HİZMET EDENİ UNUTMAYIZ”
Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın ardından kürsüye gelen Başiskele Kaymakamı Atila Kantay, "Bizler millet olarak millete hizmet edeni unutmayız. Bizler çalışanları, üretenleri alın teri dökenleri emek verenleri unutmayız. Başkanımızı tebrik ediyorum. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Geçtiğimiz günlerde kalite ödülünü alan belediye başkanımızı da kutluyorum. Bundan sonra bu semtin halkına amade olan bu güzel yapıt birçok etkinliğe ev sahipliği yapacaktır. Artık bizim de modern bir semt meydanımız var" şeklinde konuştu.
BAŞKAN KARAOSMANOĞLU “ŞEHİRLER MEYDANLARIYLA ANILIR”
İlçe Kaymakamı Atila Kantay'ın ardından söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Şehirler meydanlarıyla anılır. Eskiden imkân yoktu. Devlet ve yerel yönetimler bu tür meydanları yapamıyordu. Planlıyoruz ve adım adım şehirlerimizi daha güzel, yaşanabilir hale getiriyoruz. Binaların sık oluşu sokakların dar oluşu insanların dengesini bozuyor. Meydanların geniş ve düzenli oluşu, yeşil oluşu insanları rahat ettiriyor. Bu meydanlar çok çok önemli. Başkanımız Hüseyin Ayaz ve ekibine teşekkür ediyorum. İnsanlarımız her şeyin en güzeline layık. Bu meydanın insanımızın sağlığına, moraline, huzuruna, iyi geleceğine daha güzel hizmet etmesi temennisiyle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum" dedi.
10 milyon Türk Lirası yatırım yapılan meydanın alt katında 108 araç kapasiteli otoparkı bulunuyor. Otoparkın üzerinde ise 4 kattan oluşan bina yer alıyor. Bina içerisinde kafeterya, Başiskele Muhtarlar Derneği ofisi bulunuyor. Semt Meydanı içerisinde ayrıca 16 Türk Devleti’ni temsil eden bayraklar, oturma alanları, süs havuzu bulunuyor.
Gündem, 27 Kasım 2017 11:49
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Kocaeli’de iftar sofralarının adresi: Antikkapı!
Bahçeli yine Erdoğan gibi konuştu! Kelimeler birebir aynı
İstanbul'a meydan okuyoruz, Kocaeli sanatın da merkezi olacak
Erdoğan, Özel'e çık karşıma diyecek!
Sigaraya zam geldi!
Milletin yarısını zekata muhtaç hale getirdiniz
Çayırova’da Türk Halk Müziği korosu dinleyicilerden tam not aldı
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar’dan Büyükakın’a teşekkür
Derince’deki Basın Sitesi’nde öğrenciler her gün risk altında
Başkan Hürriyet: İzmit’te Ramazan boyunca sofralarımız herkese açık olacak
Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda anlamlı program
Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi
MHP’nin yeni il başkanından, Vali Aktaş’a ziyaret
KOTO’dan Ticaret Bakanı Bolat’a kapsamlı dosya
Kocaeli’de Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Hatice Kaya artık kendi kliniğinde
Dağcılar Kandıra’da denize girdi
Yaşattıklarınız sahtedir ve sahteciliktir
Bunun adı eşkıyalık! Yaşlı adama saldırdılar
Ramazan öncesi Kocaeli genelindeki fırınlar tek tek denetleniyor
Başkan Söğüt, MHP’li vekili makamında ağırladı
Emeklilere kira desteği ve yakacak yardımı teklifi
Büyükakın, Gümüşhanelilerin kurtuluş coşkusuna ortak oldu
Trafik cezaları can yakacak!
Derince Kent Lokantası'nda iftarda yemekler ücretsiz
Gölcük Değirmendere’de tekne ters döndü!
Karavan park da karavan yok!
Vatandaş yeni elbise bile alamayacak halde
Böyle olur Yozgatlıların kongresi!
Kocaelispor-Gaziantep maçında anlamlı pankart
Kocaeli Valiliği uyardı! Toz taşınımına dikkat
DEM'liler Öcalan'ı görmeden duramıyor!
Özel CHP'ye yönelik soruşturmalarla ilgili konuştu: Cumhurbaşkanı yaptırıyor!
Sevgililer Günü El Emeği Pazarına vatandaşlardan yoğun ilgi
Yoksulluğun fotoğrafı! Ucuz et kuyruğu
Emeklilere 14 bin liraya kadar geri ödemesiz nakit destek
Dünyada dolara bu kadar yüksek faiz veren başka ülke yok
Derince’de Tahtalı Köyü yoluna el atıldı
İYİ Partililer Körfez’de esnafın nabzını tuttu
İzmit’te üniversite adaylarına büyük destek
