Başiskele’den 9 günde 3 dev yatırım
Gündem, 24 Kasım 2017 23:43Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, seçim beyannamesinde söz verdiği projeleri bir bir hizmete açmaya devam ediyor. 9 gün içerisinde 3 dev yatırımı kentine kazandıran Ayaz açılıştan açılışa koşuyor.
Alanında birçok öncü ve örnek projeyi kente kazandıran Başkan Ayaz, önceki gün de hizmet kalitesinde örnek teşkil eden Mükemellikte 4 yıldız belgesini almaya hak kazanmıştı. Tüm hizmetlerini bu vizyon ile gerçekleştiren Başkan Ayaz, 26 Kasım Pazar günü saat 13.00’de Mehmetağa Mahallesinde Kullar Semt Meydanı’nı hizmete açıyor. Açılış programı içerisinde Karadeniz Halk Oyunları gösterisinden, Gönülden Gönüle Müzik Topluluğu Gösterisine ve Grup Tillo ilahi konserine kadar dolu bir program yer alıyor.
10 milyon türk lirası yatırım yapılan meydanda 3267 m²’lik 108 araç kapasiteli otopark yer alıyor. Aynı zamanda 555m² alanda kent mobilyasına uygun bir kafeterya, kule, havuz, bank ve yeşil alanlar yer alıyor. Aynı zamanda söz konusu alanın bölgeye kazandırılması için belediye 4 milyon 714 bin türk liralık şuyulandırma çalışması gerçekleştirdi.
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz: “Söz verdiğimiz gibi halkımızın kaynaşma noktaları meydanlarımızı kentimize kazandırmaya devam ediyoruz. Semt meydanlarımız bölgedeki hemşehrilik hukukumuzun sürmesi, halkımızın ortak alanda kaynaşma noktalarının, sosyalleşme mekanlarının arttırılması için büyük önem arz ediyor. Bu meydan ile bölgemizin bizden defaatle talep ettiği hem otopark problemine çözüm üretmiş olduk, hem de bölgemiz estetik, kullanışlı, sosyal bir donatı alanına kavuşmuş olacak” dedi.
Gündem, 24 Kasım 2017 23:43
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
KOÜ’de lojman yüzsüzü MHP’li akademisyeni Bahçeli mi kolluyor?
Gazeteci Ali Çınar vefat etti
Gölcük’te riskli metruk bir bina daha yıkıldı
Bir zam haberi daha
KO-MEK’te yeni eğitim dönemi 14 Eylül’de başlıyor
Saadet partililer gençleri Akçakoca’da buluşturdu
Derince’de Taşköprü Festivali için geri sayım
İzmit’te asırlık çınarlara dijital dolandırıcılığa karşı farkındalık eğitimi!
Soğanın bile ithal edilir hale gelinmesine tepki
Özgür Özel'den hakkımı helal etmiyorum çıkışı
İSU’nun Kandıra’nın 9 mahallesindeki kazı çalışmasında sona gelindi
Siyasi partiler kanunu değişsin çağrısı!
O ilçede Halk Eğitim Merkezi Müdürü kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
KOTO’nun bu etkinliğinde iş görüşmesi rekoru kırıldı
Altında çarpıcı tahmin!
Bu şartla emekli olanların maaşı kesilir!
Büyükşehir personeli kansere yenildi
Kadın polislerin de kıyafetlerine kafayı taktılar!
Bunlar Atatürk alerjisi içinde dedirten anlar!
Büyükakın: Bizler milletimiz için varız
Büyümenin nimetleri sermayeye, maliyeti emekçiye
O dev şirket de iflas etti
Eşme sahilindeki Bostanlar Kafe Kartepe Belediyesi tarafından kapatıldı
İzmit’te Türk Halk Müziği Uygulama Topluluğu ve Gençlik Korosu için başvurular başlıyor
Hangi parti birinci?
Dilovası’nda binlerce kişi bu festivalde buluştu
MHP eski il başkanı Ünlü, Vali Aktaş’ı ziyaret etti
Zeytinoğlu büyüme ve işsizlik oranlarını değerlendirdi
Halkevi’nde yeni dönem kayıtları başlıyor
Ülkücü şehit Erhan Cengiz kabri başında dualarla anıldı
Hakkında soruşturma açılan Melih Gökçek'le ilgili yeni gelişme!
Körfez’de minik futbol şenliği
Erdoğan yüzde 50+1'li sistemde seçilememe endişe içinde mi?
Açlık sınırı 37 bin lirayı aştı
İzmitli umre yolcuları kutsal topraklara uğurlandı
İşsizlikte büyük artış
Altında düşüş sürüyor!
Motorinde fiyatlar bu gece değişecek!
Binlerce kişiye istihdam!
