Hürriyet’ten Kulmahmut Horozum Köyü Derneği’ne ziyaret
Siyaset, 14 Kasım 2017 14:33CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, Kulmahmut Horozum Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileklerini iletti hem de derneğin yanında olacağının sözünü verdi.
CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz günlerde açılan Kulmahmut Horozum Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Güray Oruç ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Milletvekili Hürriyet’e CHP İzmit ilçe yöneticisi Dalistan Filiz ve Seda Oral, Nuri Top ve Şenol Tonyalı eşlik ederken, ziyarette Tavşantepe Birlik Beraberlik ve Yardımlaşma Derneği Tav-Der Başkanı Caner Öztürk ve yönetimi ile Horozum Köyü Muhtarı Nedim Kamış da hazır bulundu.
DERNEKLER SİYASET ÜSTÜ OLDUĞUNDA GÜZEL
Kulmahmut Horozum Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Güray Oruç, CHP Milletvekili Hürriyet’in gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü kendisine ve ekibine teşekkür etti. Başkan Oruç, dernek olarak pek çok projeleri olduğunu belirterek, “Daha çok tarımla ilgili projelerimiz olacak. İnsanlarımız burada gerektiği kadar üretim yapamıyor. Tarıma teşvik için ne yapılması gerektiğini bilmiyor. Tarım İl veya İlçe Müdürlüğünden yetkili birisinin buraya gelerek köylümüzü bilinçlendirmesi gerekiyor. Eğitime ihtiyacımız var. Buralarda arazi çok ama bilinçsiz tarım ve hayvancılık yapmak da çok tehlikeli. Bu dernek olarak kurduğumuz ekibimiz çok güzel. Bu ekibimizle büyüklerimizin de desteği ile birlikte güzel şeyler yapmak istiyoruz” dedi. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ise yeni derneğin hayırlı ve uğurlu olmasını belirterek, “Dernekler siyaset üstü olduğu zamana güzel. Ancak bazen Türkiye’de dernekler iktidar partilerinin arka bahçesi haline gelebiliyor. İktidar değiştiği zaman ise dernekler de ne yapacakları konusunda bocalama yaşayabiliyorlar” dedi.
GÜZEL İŞLERİNİZDE HEP YANINIZDA OLACAĞIZ
Konuşmasına devam eden CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, “Umarım gönlünüze göre işler yaparsınız. Önemli olan birlikteliğinizi bozmamak. Ortaya koyduğunuz bu derneğin güzelliği ortaya çıktıkça insanlar sizlere teşekkür edecek ve moral motivasyonunuz artacak. O zaman daha güzel işleri başarmak için kolları sıvadığınızı göreceksiniz. Önemli olan siyasetten bağımsız işlere odaklanırsanız çok şeyi başarırsınız. Bizler her dönem birbirimize destek olacağız. Sizlerin de bildiği gibi tarım politikamız yerlerde sürünüyor. Ama vatandaşlarımızın da bu duruma seslerini çıkarması gerekiyor. Köylümüz de sesini biraz daha yükseltmeli. Ancak böyle olduğu zaman yanlışlar düzeltilebilir. Ancak ne var ki, ülke tarımı kısa sürede toparlanması imkansız. Sizlerin bu dernek çatısı altında yapacağı güzel işlerde her zaman yanınızda olacağınızı bilmenizi istiyorum. Derneğiniz köyünüze ve İzmit’imize hayırlı ve uğurlu olsun” açıklamasında bulundu.
Siyaset, 14 Kasım 2017 14:33
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Pehlevan yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi
Darıcalı aileye Muğla’da ölüm şoku
İzmit’te dolu mağduru çiftçilere destek
Dilovası’nda iş insanı Enver Yıldırım’dan iki ayrı spor kulübüne moral ziyareti
AİHM'den Kavala derhal serbest bırakılsın kararı
Kandıra sahillerinde bugünde yasak var
Başiskele’de ulaşım güvenliği artırıldı
O sektörlerde güven azaldı
Kandıra sahillerde izinsiz su sporları faaliyetlerine sıkı denetim
Tarım arazilerinden Aşevi’ne un desteği
İktidara yakın yazar erken seçim için tarih verdi
O belediye kendi betonunu da üretecek
Gölcük’teki Mavi Vatan’a 245 bin kişi böyle ulaştırıldı
Gölette nefes kesen gösteri!
Meydanlarda bölücü tahrik
Hayali rüşvet üzerinden mahkûmiyet kararı çıkarıldı!
Emekli ve memurun maaş zammı hesaplandı
Günlerdir kayıp olan genç ölü bulundu
AKP’ye geçmek yargıdan kaçış kapısı, siyasi dokunulmazlık ve suçtan arınma merkezi olamaz
İzmit’te 800 kilo nohut sıcak yemek olarak vatandaşın sofrasına ulaştırılacak
Başkan Sezer’e TEKNOFEST Mavi Vatan anı plaketi
SEDAŞ’ın çalışmasında bozulan yollar yenilendi
KOTO üyeleri için bir indirim protokolü daha imzaladı
Bir ömür iktidarda kalmak için parlamenter sisteme dönelim!
Mobil bankacılıkta yeni dönem! Limitler yükseltildi
Büyükakın rekor kıran Teknofest ile ilgili konuştu: Büyük gurur yaşadık
Körfezli genç karateci Elif gururlandırdı
Zehirli diyerek ürünleri kapıdan geri çeviriyorlar
Gebzeli iş insanları Suriye’nin yeniden inşasına katkı sunacak
Derincelileri konserli 30 Ağustos coşkusu bekliyor
TCDD'nin borcu katlanarak artıyor
CHP'deki figüran iddiasında yalan söyledim itirafı
Elektrikli araçlara olan talep her geçen gün artıyor
Erdoğan'ın danışmanı Uçum tehdit etti!
Rektör Cantürk’ün annesi vefat etti
Akşener o vekil için Erdoğan'ı mı aradı?
Gece bu saatlere dikkat!
Asgari ücret her ilde farklı mı olacak?
Gebze’de orman yangını alarmı! Kontrol altına alındı
