Hürriyet’ten Kulmahmut Horozum Köyü Derneği’ne ziyaret
Siyaset, 14 Kasım 2017 00:05CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, Kulmahmut Horozum Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileklerini iletti hem de derneğin yanında olacağının sözünü verdi.
CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz günlerde açılan Kulmahmut Horozum Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Güray Oruç ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Milletvekili Hürriyet’e CHP İzmit ilçe yöneticisi Dalistan Filiz ve Seda Oral, Nuri Top ve Şenol Tonyalı eşlik ederken, ziyarette Tavşantepe Birlik Beraberlik ve Yardımlaşma Derneği Tav-Der Başkanı Caner Öztürk ve yönetimi ile Horozum Köyü Muhtarı Nedim Kamış da hazır bulundu.
DERNEKLER SİYASET ÜSTÜ OLDUĞUNDA GÜZEL
Kulmahmut Horozum Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Güray Oruç, CHP Milletvekili Hürriyet’in gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü kendisine ve ekibine teşekkür etti. Başkan Oruç, dernek olarak pek çok projeleri olduğunu belirterek, “Daha çok tarımla ilgili projelerimiz olacak. İnsanlarımız burada gerektiği kadar üretim yapamıyor. Tarıma teşvik için ne yapılması gerektiğini bilmiyor. Tarım İl veya İlçe Müdürlüğünden yetkili birisinin buraya gelerek köylümüzü bilinçlendirmesi gerekiyor. Eğitime ihtiyacımız var. Buralarda arazi çok ama bilinçsiz tarım ve hayvancılık yapmak da çok tehlikeli. Bu dernek olarak kurduğumuz ekibimiz çok güzel. Bu ekibimizle büyüklerimizin de desteği ile birlikte güzel şeyler yapmak istiyoruz” dedi. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ise yeni derneğin hayırlı ve uğurlu olmasını belirterek, “Dernekler siyaset üstü olduğu zamana güzel. Ancak bazen Türkiye’de dernekler iktidar partilerinin arka bahçesi haline gelebiliyor. İktidar değiştiği zaman ise dernekler de ne yapacakları konusunda bocalama yaşayabiliyorlar” dedi.
GÜZEL İŞLERİNİZDE HEP YANINIZDA OLACAĞIZ
Konuşmasına devam eden CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, “Umarım gönlünüze göre işler yaparsınız. Önemli olan birlikteliğinizi bozmamak. Ortaya koyduğunuz bu derneğin güzelliği ortaya çıktıkça insanlar sizlere teşekkür edecek ve moral motivasyonunuz artacak. O zaman daha güzel işleri başarmak için kolları sıvadığınızı göreceksiniz. Önemli olan siyasetten bağımsız işlere odaklanırsanız çok şeyi başarırsınız. Bizler her dönem birbirimize destek olacağız. Sizlerin de bildiği gibi tarım politikamız yerlerde sürünüyor. Ama vatandaşlarımızın da bu duruma seslerini çıkarması gerekiyor. Köylümüz de sesini biraz daha yükseltmeli. Ancak böyle olduğu zaman yanlışlar düzeltilebilir. Ancak ne var ki, ülke tarımı kısa sürede toparlanması imkansız. Sizlerin bu dernek çatısı altında yapacağı güzel işlerde her zaman yanınızda olacağınızı bilmenizi istiyorum. Derneğiniz köyünüze ve İzmit’imize hayırlı ve uğurlu olsun” açıklamasında bulundu.
Siyaset, 14 Kasım 2017 00:05
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Başiskele sahilinde trafik tek yönlü oluyor!
Kocaeli’nde 154 hatta kesintisiz ulaşım
Gölcük Yüzbaşılar’daki bu parka el atılması isteniyor
Başkan Hürriyet'in eski sağ kolu neden gözaltına alındı?
Yeniden Refah’ta yeni hedef! 1 milyon üye
O ili deprem salladı
Cübbeli'nin altınlar çalındı iddiası yalanlandı!
Gebze Ticaret Odası 66 firma ile o listede
Akaryakıtta önce bindirim, sonra indirim!
İkinci el otomobil piyasası çöküşte
Espri yaptı diye gözaltına alındı!
Darıca Huzurevi için somut adım atıldı!
KOTO üyeleri için bir indirim protokolü daha imzalandı!
Kocaelililere unutulmaz bir yaz keyfi
Kandıra’da aşure ziyafeti!
Karayolları Genel Müdürlüğü'nü de zabıtalar kovalayacak mı?
Erdoğan seçime gitmeden önce bunu yapacak!
Böyle giderse çocuk doktoru mumla aranacak!
Gölcüklü Ahmet Eren döne döne bir hal oldu!
Dört asgari ücretli bir aile bile yoksulluk sınırının altında
Körfezli ragbiciler milli takımla Avrupa sahnesine çıkacak!
Vali Aktaş’tan TCG Fırtına Hücumbotu’na ziyaret
BTP üye sayısını 6 ayda yüzde 263,49 artırdı
BBP lideri Destici, Deniz Göktaş'ı tehdit etti
Çayırova’da 250 öğrenci kitaplarla buluştu
Bankalar emekli maaş promosyonlarını güncelledi
Başkan Büyükakın şampiyonları kutladı
Kocaeli vekili Kanko TBMM'de isyan etti!
Derince’deki mahalle şenliklerinde renkli görüntüler
Gölcük Belediyespor yağlı güreş takımı Kırkpınar’a uğurlandı
Kocaeli’nde çiftçilerin yüzü gülüyor! Kekik hasadına başlandı
İmamoğlu: Akılalmaz bir yalan, iftira ve saldırıyı organize şekilde yürütüyorlar
Aile Hekimlerine yeni çalışma modeli!
Fuar Park’taki dev akvaryum yeni buluşma noktası
Dilovası'ndaki facia ile ilgili şok sözler!
Köprü ve otoyollara Yap-İşlet-Devret zammı!
Hürriyet: Bu bahçe hepimizin, üretmeye ve paylaşmaya devam edeceğiz
Gebze Ticaret Odası’ndan bir uluslararası işbirliği toplantısı daha
SEDAŞ, orman yangın riskini böyle azaltmaya çalışıyor
