Askıda kırtasiye ve oyuncak
Gündem, 13 Kasım 2017 10:57Gölcük Değirmendere Müfit Saner İlkokulu 3 / A sınıfı öğretmeni Zeynep Aksu ve 3 / C sınıfı öğretmeni Rana Neşe Kesler’in projelendirdiği Askıda Kırtasiye ve Oyuncak standı büyük ilgi topluyor.
Değerler Eğitimi Projesi kapsamında hazırlanan stant, okulun salonunda yer alıyor ve bu anlamda askıda toparlanan kırtasiye ve oyuncaklardan, ihtiyaç sahibi öğrenciler yararlanabiliyor. Paylaşmak Mutluluktur
Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği ‘’ Değerler Eğitimi ‘’ projesine, Değirmendere Müfit Saner İlkokulu yine örnek bir çalışma ile damga vurdu. Okulun 3 / A sınıfı Öğretmeni Zeynep Aksu ve 3 / C sınıfı öğretmeni Rana Neşe Kesler tarafından hazırlanan askıda kırtasiye ve oyuncak standı, okulun ihtiyaç sahibi öğrencileri için kuruldu. Yardımlaşmak ve paylaşmanın mutluluğunu yaşatmak adına hazırlanan projede, öğrencilerin birbirleri arasındaki dayanışması dikkat çekiyor. Evlerinde paylaşmak istedikleri oyuncak ve kırtasiyeleri standa getiren öğrenciler, bir başka arkadaşının ihtiyacını karşılamış oluyor.
Okuma Alışkanlığına da destek
Proje kapsamında kitaplar da askıya çıkartılıyor. Evde okudukları kitapları ‘’ askıda kırtasiye ‘’ standına bırakan Müfit Saner minikleri, bu şekilde dönüşümlü farklı kitaplar okumanın mutluluğunu yaşıyor. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Müfit Saner 3 / A sınıfı öğretmeni Zeynep Aksu , yardımlaşmanın önemine dikkat çekerek ‘’ Okulumuzda düzenlediğimiz askıda kırtasiye ve oyuncak standımızla, öğrencilerimizin birbirleri ile yaptıkları paylaşımların önemine dikkat çekiyoruz. Ayrıca bu stanttan okula kalem ve defterini unutarak gelen öğrencilerimiz de yararlanıyor.
Öğrencilerimiz yardımlaşmanın önemini birebir yaşıyor. Paylaşmak mutluluktur. Projeye destek veren veliler ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz’’ dedi. Yine okulun 3/ C sınıfı öğretmeni Rana Neşe Kesler, paylaşmanın öğrenciler arasındaki önemini vurgulayarak ‘’ Hayat paylaştıkça güzel. Askıda kırtasiye ve oyuncak projesi ile paylaşmanın mutluluğunu yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Ayrıca öğrencilerimizin farklı kitaplar okumalarına da imkan sağlamış olmaktan mutluyuz. Paylaşmak kardeşliktir ‘’ dedi.
Gündem, 13 Kasım 2017 10:57
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Kocaelililere unutulmaz bir yaz keyfi
Kandıra’da aşure ziyafeti!
Karayolları Genel Müdürlüğü'nü de zabıtalar kovalayacak mı?
Erdoğan seçime gitmeden önce bunu yapacak!
Böyle giderse çocuk doktoru mumla aranacak!
Gölcüklü Ahmet Eren döne döne bir hal oldu!
Dört asgari ücretli bir aile bile yoksulluk sınırının altında
Körfezli ragbiciler milli takımla Avrupa sahnesine çıkacak!
Vali Aktaş’tan TCG Fırtına Hücumbotu’na ziyaret
BTP üye sayısını 6 ayda yüzde 263,49 artırdı
BBP lideri Destici, Deniz Göktaş'ı tehdit etti
Çayırova’da 250 öğrenci kitaplarla buluştu
Bankalar emekli maaş promosyonlarını güncelledi
Başkan Büyükakın şampiyonları kutladı
Kocaeli vekili Kanko TBMM'de isyan etti!
Derince’deki mahalle şenliklerinde renkli görüntüler
Gölcük Belediyespor yağlı güreş takımı Kırkpınar’a uğurlandı
Kocaeli’nde çiftçilerin yüzü gülüyor! Kekik hasadına başlandı
İmamoğlu: Akılalmaz bir yalan, iftira ve saldırıyı organize şekilde yürütüyorlar
Aile Hekimlerine yeni çalışma modeli!
Fuar Park’taki dev akvaryum yeni buluşma noktası
Dilovası'ndaki facia ile ilgili şok sözler!
Köprü ve otoyollara Yap-İşlet-Devret zammı!
Hürriyet: Bu bahçe hepimizin, üretmeye ve paylaşmaya devam edeceğiz
Gebze Ticaret Odası’ndan bir uluslararası işbirliği toplantısı daha
SEDAŞ, orman yangın riskini böyle azaltmaya çalışıyor
DER-MEK kursları için kayıt zamanı
Bugün yaşananlar acziyettir, bir şakadan korkmaktır
İzmit Belediyesi, çocukları bilim ve teknoloji ile buluşturacak
Zeytinoğlu mayıs ayı işgücü verilerini değerlendirdi
Alışveriş Festivali’nin Gebze ayağı başlıyor
Yandaşlara milyarlar, vatandaşa haciz ve yoksulluk!
Büyükakın’dan Kabotaj Bayramı mesajı
Elektrik kesildi, esnaf kepengi açamadı
KOTO, önemli bir istişare toplantısına ev sahipliği yaptı
Bu bir beka meselesidir! Askeri hastaneler açılmalı
TÜİK, bunu hep yapıyor!
Sahillerde 66 vatandaş daha boğulmak üzereyken kurtarıldı
Saadet Partisi Körfez’de her bir sokağının çözüm haritasını çıkarıyor!
