Hizmet-İş Kocaeli, Antalya’da o konuyu anlattı
Gündem, 07 Kasım 2017 14:51VII. Ulusal Hava Kirliliği ve Kontrolü Sempozyumun da Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Kültür Sanat Komite Başkanı Dr. Kadir Ulutaş da koku kirliliğinin atıksu arıtma tesisi yakınlarında kentsel yaşam kalitesine olan etkisi konulu tebliğ sundu.
Ülkemizde hava Kirliliği üzerinde çalışmalarda bulunan ve bu noktada çözümler üreten bilim insanları Antalya'daki sempozyumda yapılan çalışmaları değerlendirmek için bir araya geldi. Hava Kirlenmesi Araştırmaları ve Denetimleri Türk milli Komitesi ile Akdeniz Üniversitesi'nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu sempozyumda ülkemizdeki Üniversiteler, kamu kurum, kuruluşları ve özel sektör temsilcileri tarafından gerçekleştirilen akademik çalışmalar sahadaki pratik çalışmalar ile değerlendirilerek uygulanabilir çözümler üzerinde fikir alış verişinde bulunuldu.
Hava kirliliği konusunun her yönü ile ele alındığı sempozyuma katılanlar arasında olan Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Kültür Sanat Komite Başkanı Dr. Kadir Ulutaş da Koku Kirliliğinin Atıksu Arıtma Tesisi Yakınlarında Kentsel Yaşam Kalitesine Olan Etkisi konulu tebliğ sundu. Sempozyumda Prof.Dr. Hakan Pekey, Doç.Dr. Selami Demir ve Doç.Dr. Faruk Dinçer’in gözetiminde yürütülen çalışmanın değerlendirilmesi programda hazır bulunan bilim insanları tarafından tüm boyutları ile yapıldı.
Gerek planlanmasında ve gerekse yürütülmesinde değerli Hocalarımızın katkı ve destekleri ile başarıya ulaşarak sunumu gerçekleşen çalışmayı ve VII. Ulusal Hava Kirliliği ve Kontrolü Sempozyumu yakından takip eden Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube başkanı İdris Ersoy, sempozyuma katılan Kültür Sanat Komite Başkanı Dr. Kadir Ulutaş’a ve başta Hava Kirlenmesi Araştırmaları ve Denetimleri Türk Milli Komitesi ile Akdeniz Üniversitesi yetkilileri olmak üzere tüm hocalara ve emeği geçen herkese sendika olarak önemsedikleri hava kirliliği ve kontrolü konusuna sunmuş olduğu bilimsel katkıdan dolayı teşekkür etti.
Gündem, 07 Kasım 2017 14:51
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
İmamın yaptığına bakın!
Euro'da yükseliş devam edecek mi?
