Hizmet-İş Kocaeli, Antalya’da o konuyu anlattı
Gündem, 07 Kasım 2017 03:59VII. Ulusal Hava Kirliliği ve Kontrolü Sempozyumun da Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Kültür Sanat Komite Başkanı Dr. Kadir Ulutaş da koku kirliliğinin atıksu arıtma tesisi yakınlarında kentsel yaşam kalitesine olan etkisi konulu tebliğ sundu.
Ülkemizde hava Kirliliği üzerinde çalışmalarda bulunan ve bu noktada çözümler üreten bilim insanları Antalya'daki sempozyumda yapılan çalışmaları değerlendirmek için bir araya geldi. Hava Kirlenmesi Araştırmaları ve Denetimleri Türk milli Komitesi ile Akdeniz Üniversitesi'nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu sempozyumda ülkemizdeki Üniversiteler, kamu kurum, kuruluşları ve özel sektör temsilcileri tarafından gerçekleştirilen akademik çalışmalar sahadaki pratik çalışmalar ile değerlendirilerek uygulanabilir çözümler üzerinde fikir alış verişinde bulunuldu.
Hava kirliliği konusunun her yönü ile ele alındığı sempozyuma katılanlar arasında olan Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Kültür Sanat Komite Başkanı Dr. Kadir Ulutaş da Koku Kirliliğinin Atıksu Arıtma Tesisi Yakınlarında Kentsel Yaşam Kalitesine Olan Etkisi konulu tebliğ sundu. Sempozyumda Prof.Dr. Hakan Pekey, Doç.Dr. Selami Demir ve Doç.Dr. Faruk Dinçer’in gözetiminde yürütülen çalışmanın değerlendirilmesi programda hazır bulunan bilim insanları tarafından tüm boyutları ile yapıldı.
Gerek planlanmasında ve gerekse yürütülmesinde değerli Hocalarımızın katkı ve destekleri ile başarıya ulaşarak sunumu gerçekleşen çalışmayı ve VII. Ulusal Hava Kirliliği ve Kontrolü Sempozyumu yakından takip eden Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube başkanı İdris Ersoy, sempozyuma katılan Kültür Sanat Komite Başkanı Dr. Kadir Ulutaş’a ve başta Hava Kirlenmesi Araştırmaları ve Denetimleri Türk Milli Komitesi ile Akdeniz Üniversitesi yetkilileri olmak üzere tüm hocalara ve emeği geçen herkese sendika olarak önemsedikleri hava kirliliği ve kontrolü konusuna sunmuş olduğu bilimsel katkıdan dolayı teşekkür etti.
Gündem, 07 Kasım 2017 03:59
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
TBB seçimini YENİ Parti adayı kazandı
Yerli ve millî söylemi, borsa vurgunlarının üzerini örtme kalkanı olamaz!
Zeytinoğlu: Gelirlerdeki artışın harcamaların gerisinde kalması bütçe açığını artırıyor
Başiskele’de eski muhtar Gedikli sel sularına kapılarak hayatını kaybetti
Gebze Ticaret Odası üyeleri yabancı firma yöneticileri ile bir araya getirildi
Cadde üzerinde kasis var, uyarı tabelası yok!
Dilovası’nda iş insanı Yıldırım otizm sınıfına sponsor oldu
Kocaeli’de pazartesi gününe kadar okul yok!
Erdoğan kimsenin gözünün yaşına bakmayacak!
Gölcük’te yeni Kültür Merkezi için o tarihte ihale yapılacak
Çayırova’da da ekipler yağmur mesaisinde
284 eski vekilden Halk TV çağrısı
Kandıra’da Kapalı Pazara el atıldı
Kocaeli’de yağmur, sel ve su baskını alarmı
Sel ve su baskınlarının önüne geçmek için gayret ediyorlar
Kocaeli’de kriz merkezi kuruldu
Down Kafe’de Glutensiz Mutfak Atölyesi gerçekleştirildi
Başkan Özlü’den evleri alev alan aileye ziyaret
Şirket sahiplerine kritik uyarı!
Her noktada çalışma var
Kredi kartında taksit sürelerine sınırlama
Araç sahipleri dikkat! Acil haller dışında trafiğe çıkmayın
MHP’de şoke eden ölüm!
Kocaeli’de de okullar tatil edildi
Kocaeli Valiliği’nden dikkatli olalım uyarısı!
Bu kadarı da olmaz! Kira desteğini kestiler
Körfezli iş insanlarından Büyükakın’a TBB desteği
Çayırova’da kış spor okulları için kayıtlar başladı
Büyükakın'ın aday olduğu TBB seçiminde CHP kimi destekleyecek?
Derince’de öğrencinin seçim vaadi gerçek oldu!
AKP’li Dokuzlar’dan Rumeli Balkan Dernekleri yöneticilerine sürpriz!
Körfez'de Ralli heyecanı! 42 otomobil ve 84 sporcu katılacak
Diliskelesi’nin çehresi değişiyor
Ömer Uçar Dost Parti’nin Kocaeli İl Başkanı mı olacak?
Usta sanatçı Alpay hayatını kaybetti
Körfezli kadınlar kendi mumlarını hazırladı
Çayırova’da pilates kursları kadınları bekliyor
Darıca’da MHP’liler afet farkındalık seminerinde yerlerini aldılar
Umuttepe’de yürüyen merdivenler duracak!
