Macit Haldız’ı devlete havale ettim!
Gündem, 07 Kasım 2017 07:59İzmit Perşembe Pazarı alanında yer alan AKP İl ve İzmit İlçe Teşkilatlarının faaliyet gösterdiği binanın yöneticisi Bahri Odabaş yine bina sahibi Macit Haldız’a yüklendi.
İşte o açıklamanın içeriği: Hakkında Kocaeli cumhuriyet savcılığında, bana ait 6 takip dosyası bulunmasına rağmen, Macit Haldız hala hukuk ve kanun dışı işlerine devam etmesi nedeni ile, dün İzmit Kaymakamlığına, İzmit Belediyesine başvuruda bulundum ve 9 aydan beri tüm rica ve uyarılarımıza rağmen ödemediği,2080.00 TL aidat borcu için icra takibi başlatmak üzere avukatıma talimat verdim.
İlk bakışta bu problem kişisel gibi gözüküp neden kamuoyunu meşgul ettiğimiz düşünülse de işin içinde Tüm ülkeyi ilgilendiren problemler var. Çünkü bir taraftan ülkeyi 15 yıldır yöneten Parti, 15 yıldan beri siyasi gücünü kullanarak kiracı olarak bulunduğu binanın tüm reklam potansiyelini izinsiz ve bedelsiz kullanması nedeni ile ciddi mücadele sonucu, kamuoyu baskısından korktuğu için %10’luk bir bedel ödemeye yanaştı.
Diğer taraftan kendisinin iflastan kurtuluşuna ve ülkenin en zengini konumuna gelmesine sebep olan bina sahiplerinin asansörünü 15 yıl boyunca taktırmayan ve partinin gücünü kullanarak insanların haklarını kanun dışı yollarla, tehdit, küfür, hakaret vs. yollarla gasp etmeye çalışan,AKP’nin kadrolu müteahhidi olarak bilinen Macit Haldız.
MARSİAD olarak binada 10 yıl kalmamız nedeni ile, binanın sorumluluğunu alacak bir kişi çıkmaması nedeni ile yöneticiliğini üstlenmek zorunda kaldığım bu görevimi Ocak 2017 de son olarak kabul ettiğimi, Ocak 2018 de Genel kurulda bırakacağımı ilan etmeme rağmen üzerime neden bu kadar baskı yapıldığını kamuoyu ile paylaşıp gerekli derslerin alınmasını istiyorum.
1.Macit Haldız, Borçlarını ödemeden isminin binada ömür boyu kalmasını istiyor.
2.15 Yıllık aidat borçlarını ödemedikleri için icraya verilen mülk sahiplerinden ucuza satın alıp, Partinin Seçimlerde seçim koordinasyon Merkezi olarak kullandığı çatı katın 15 yıllık borcunu, yönetimi ele geçirip kapatmak istiyor.
3.Ak Parti bundan sonra hiçbir bedel ödemeden binanın tüm ortak alanlarını kullanmak istiyor.
Gündem, 07 Kasım 2017 07:59
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Böyle olur Yozgatlıların kongresi!
Kocaelispor-Gaziantep maçında anlamlı pankart
Kocaeli Valiliği uyardı! Toz taşınımına dikkat
DEM'liler Öcalan'ı görmeden duramıyor!
Özel CHP'ye yönelik soruşturmalarla ilgili konuştu: Cumhurbaşkanı yaptırıyor!
Sevgililer Günü El Emeği Pazarına vatandaşlardan yoğun ilgi
Yoksulluğun fotoğrafı! Ucuz et kuyruğu
Emeklilere 14 bin liraya kadar geri ödemesiz nakit destek
Dünyada dolara bu kadar yüksek faiz veren başka ülke yok
Derince’de Tahtalı Köyü yoluna el atıldı
İYİ Partililer Körfez’de esnafın nabzını tuttu
İzmit’te üniversite adaylarına büyük destek
Van’dan ekmek parası için geldiği Gölcük’te inşaattan düşerek öldü
Sosyal Yaşam Merkezi’nde tempo yüksek
Bunun adı israftır
Cesedimi çiğnemeden Meclis’e giremez
Kocaeli’de Anahtar partililer eğitildi
Önemli sanatçıların eserleri İzmit’te görücüye çıkacak
İzmit’te Sevgililer Günü coşkusu
Gıda enflasyonunda diğer ülkelere fark attık
Millet Bahçesi’ne dönüştürülen eski fuar alanına yeni spor aletleri
Halkın yüzde 40'ı protein alamıyor
Doğalgaz bağlantı bedeli ile ilgili yeni karar
Dilovası’nda MHP’li kadınlar baş tacı!
Barış Manço Gebze’de şarkıları ile anıldı
Tek kişilik ordu: Ömer Çeker!
Semih Yalçın'dan ortaya karışık sözler!
İzmit Yenice’de üreticilerle buluştular
AKP'li başkan kelimeye takıldı!
Büyükakın sanayicilere ve iş insanlarına böyle seslendi!
Alikahya TEM Bağlantı Yolu Projesi’nde durum ne?
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar destekçileriyle gövde gösterisi yaptı
Erbakan: Tek haneli enflasyon 2027 için de hayal oldu
İzmit ve Gebze’de Ramazan ayına özel her gün onlarca etkinlik
Buna İmamoğlu'nun cezaevinden açıklama yapmasından da rahatsız oluyorlar denir!
Ramazan'da zincir marketlerde indirim!
Erdoğan'ın seçimde verdiği sözleri çiğnedi!
Kocaeli’de bir kez daha Basketbol Şampiyonası heyecanı yaşanacak
Ramazan kolisi yüzde 1500 zamlandı
