Gebze Plastikçiler OSB’de Güher Türker dönemi başladı
İş Dünyası, 31 Ekim 2017 17:54Güher Türker, Gebze Plastikçiler OSB’nin yeni Bölge Müdürü olarak göreve başladı.
Uzun yıllar boyunca Gebze OSB’de başarılı çalışmalara imza atarak döneminin en iyi iş kadınları arasında gösterilen Güher Türker, uzun bir sürenin ardından OSB camiasına geri döndü. Bünyesinde barındırdığı işletmeleri ile Türkiye Plastik Sektörüne yön veren ülkemizin öncü sanayi bölgelerinden “Gebze Plastikçiler OSB” Bölge Müdürlüğü görevine getirilen Güher Türker, Gebze OSB Genel Müdürü olduğu dönem boyunca ekonomik ve sosyal boyutlu pek çok yenilikçi projeyi hayata geçirerek sektöre güç kazandırmıştı.
Yeni görevi hakkında Türker, “Yönetimimizin şahsımdan yana tercih kullanmalarından dolayı son derece onur duydum. Görevimi, uzun yıllara dayanan bilgi birikimim ile layıkıyla yerine getireceğime inancım tam. Üretken bir insanım, yeni projeler geliştirmek her zaman hedefim oldu. Üretim Üssü Gebze’nin önde gelen OSB’si, Gebze Plastikçiler OSB’nde inşallah nitelikli ve güzel projelere imza atarız.” dedi.
Güher Türker Kimdir?
İTÜ Mimarlık Fakültesi mezunu olarak 1986 yılında Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde mimar olarak göreve başlayan Güher Türker, 2004- 2007 yıllarında Gebze OSB Genişleme Bölgesi ve 3. Bölgeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini sürdürdü. Türker, 2007 – 2009 yıllarında Gebze OSB Genel Müdürü olarak görev aldı. Döneminde Türkiye’de 258 organize sanayi bölgesinde görev yapan beş OSB’nin bayan bölge müdürleri arasında yer aldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu’nun Üyeliğini (TOBB KGK) aktif olarak sürdüren, Gebze Mimarlar Odası’nda yönetim kurulu üyeliği de yapan Güher Türker, KYÖD, KYÖV, LÖSEV, TEMA, ATGV derneklerinin de üyesidir. 2009 yılında en başarılı iş kadınları arasında gösterilen Türker, evli ve bir çocuk annesidir.
İş Dünyası, 31 Ekim 2017 17:54
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
Kandil'den talimat alanları reddediyorum
SEDAŞ ve TES-İŞ arasında toplu sözleşme görüşmeleri başladı
İzmit’te çift taraflı parka müdahale!
Bu yolda yayalar tehlikede!
Kandıra’da bir anlamlı etkinlik daha
Derince’deki Senin Yuvan’da çocuklara kitap sevgisi aşılanıyor
KSO Başkanı Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi: İhracat geriledi
Kartepe Çevre ve Yaşam Platformu’ndan çağrı: Akbelen’deki tahribatı durdurun!
6 yaşındaki Muhammet tramvayın sürücü koltuğuna oturdu
Dilovası’nda MHP’liler yaşı küçük, yüreği büyük genci onurlandırdı
Bu sahtekârlık değil, topluma ihanet!
Muhtarhane projesi büyük beğeni topluyor
İzmit’te pazarcıları üzen haber!
Hayat Holding açıkladı: O destek programı 1 yılda 7 bin aileye ulaştı
Kartepe’de araç şarj istasyonunda bariyer engeli
Kocaeli vekilinden Erdoğan’a salvolar!
Büyükşehir’den bir proje daha: Gönül Bahçem
Kayıp çocuklar bulundu
Tanıklara İmamoğlu'na iftira at baskısı mı yapıldı?
Tanju Özcan neden hala cezaevinde?
Ümit Özdağ'dan diğer partilere işbirliği çağrısı!
Derince’de Başkan Gökçe sürekli halkın içinde
İşte Çayırova’da Nisan ayı tiyatro takvimi
Kocaeli Bölge Tiyatrosu’ndan yine bir prömiyer!
Vali Aktaş, İYİ Partilileri ağırladı
Burada ne zaman gerekli çalışma yapılacak?
Kartepe Kent Konut Evleri’nde kaba inşaat tamamlandı
Manavların kültür hafızası bu kitapta toplandı
Eski bakan Günay'dan ucube sisteme sert sözler!
Körfezli 3 küçük karateci milli takıma davet edildi
LPG'ye dev zam yolda!
Yüzde 3.600’lük artışlar trafik güvenliğini sağlamadı, vatandaşın belini büktü
Erdoğan yine kendisini savunmadı, saldırdı!
İstanbul'da deprem oldu, Kocaeli'de hissedilmedi!
