CHP’den Kandıra çıkarması
Siyaset, 23 Ekim 2017 15:04CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, CHP PM üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, İl Yöneticileri Av. Hüseyin Acurman, Naim Keskin ve Selim Yıldız, Kandıra İlçe Örgütü’nü ziyaret ettiler. Ardından İlçe Örgütü ile birlikte Kandıra Merkez’de esnaf ziyareti yapan CHP’liler son olarak Kandıra eski Belediye Başkanı Kenan Evin’i ziyaret etti.
KANDIRA POLİTİKANIN GÖBEĞİ CHP Kandıra İlçe Örgütü’nü ziyaret eden CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, ilçe örgütüne delege seçimlerini her hangi bir sıkıntı yaşanmadan tamamladıkları için teşekkür etti. Yapılan delege seçimlerinde İl Örgütü’ne en ufak bir olumsuzluk yansımadı diyen Sarıbay, “İl Başkanı olarak sizle çalışmaktan çok mutluyum. Burası bir çok politikacı çıkaran, politikanın göbeği bir bölge” dedi. İthal başkan adayının bu bölgede tutmayacağını dile getiren Sarıbay, “Belediye başkan adayını kafanızda tasarlayın. 2018 Şubat ayının sonunda 2019 yerel seçimlerine hazırlık ve belediye başkan adaylığı için start verilir. Bizde örgütümüzün yanında olduğumuzu göstermek adına bugün buraya geldik. Koşulsuz yanınızdayız “ ifadelerini kullandı.
DOĞRU ADAYLA YOLA ÇIKMAK LAZIM
CHP PM üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, “Kandıra çok geniş bir coğrafya. Buraları bilen ve çalışacak arkadaşlara ihtiyacımız var. En çok oyu alacak kişiyi seçmemiz lazım. Eş, dost olayını bırakmamız gerekiyor. İlçe kongresinden sonra çalışmalara başlamak lazım. Kandıra Belediyesini almak zor değil. Kızgınlıkları dargınlıkları bırakacağız. Kazanmak istiyorsak kucaklaşacağız. Yeter ki doğru adayla yola çıkalım, yeter ki birlik bütünlük içinde doğru bir çalışma yapalım” diye konuştu.
HALK İKİYE BÖLÜNMÜŞ
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kandıra İlçe Başkanı Gülay Eyisabuncular, “İl Örgütümüzün ve Milletvekilimizin bizleri ziyaret etmesi, bizlere destek verdiklerini dile getirmeleri bizleri mutlu etti. Delege seçimlerimizi sorunsuz bir şekilde demokratik bir biçimde tamamladık. İlçe kongremizin hazırlıklarına başladık. Umarım sorunsuz bir şekilde tamamlanır” dedi. Kandıra’nın sorunları hakkında Sarıbay ve Akar’a bilgi veren Eyisabuncular, özellikle Kandıra Araman Köyü’nde yapılacak olan Yırtmaçdere Barajı konusunda sıkıntıları dile getirdi. Yapıln ÇED toplantısına dinleyici olarak katıldıklarını belirten Eyisabuncular, “Halk ikiye bölünmüş durumda. Hiçbir şey net olarak insanlara anlatılmıyor. Barajlarla birlikte ekolojik dengeler de bozuldu. Orada sıkıntı büyük “ ifadelerini kullandı.
;
KÖYLÜ TOPYEKÜN DİRENİRSE BAŞARILI OLUNUR
KÖYLÜ TOPYEKÜN DİRENİRSE BAŞARILI OLUNUR
Konunun takipçisi olacaklarını dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Bölgedeki halkın konuyla ilgili aydınlatılması lazım. Baraj yapılacak arazinin su havzası içinde kalacak yerin parası alınır. Dışında kalan bölge de bir çivi bile çakılamaz. Köylü mağdur olacak. Bunların köy halkına anlatılması lazım. Orada köy halkı birlik içinde olmalı. Biz de konunun takipçisi olacağız” diye konuştu. Sungurlu barajını da defalarca gündeme getirdiklerini söyleyen CHP PM üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, “Köylü topyekün direnirse anca başarılı olunur. Köylü mağdur olacak bunu anlatmak gerekiyor. Büyükşehir Belediyesi ve Kandıra Belediyesi karşı çıkarsa bu önlenebilir” dedi.
VATANDAŞIN SORUNLARINI DİNLEDİLER
CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, CHP PM üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, İl Yöneticileri Av. Hüseyin Acurman, Naim Keskin ve Selim Yıldız, Kandıra İlçe Başkanı Gülay Eyisabuncular, Kandıra Kadın Kolları Başkanı Nejla Kuru, Kandıra İlçe Yöneticileri ve meclis üyeleri hep birlikte Kandıra esnafını ziyaret edip, Merkez kahvehanesinde vatandaşla sohbet edip sorunları dinlediler. CHP’liler son olarak Kandıra eski Belediye Başkanı Kenan Evin’i ziyaret ettiler.
Siyaset, 23 Ekim 2017 15:04
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit Marina’daki Sahil Güvenlik Botu 19 Mayıs’ta ziyarete açılacak
Başkan Çiftçi’den 19 Mayıs mesajı
Anayasanın hangi maddelerini değiştireceksiniz?
Altın o rakamı görecek!
Körfezli özel sporcu Bahar yüzmede Türkiye ikincisi oldu
Büyükkakın: Çiftçimize desteğe durmadan devam edeceğiz
Kurban uyarısı: Artan et tüketimi kalbi zorlayabilir
Kurban Bayramı öncesi fahiş fiyat denetimi
Her 10 kişiden 3'ü işsiz
Başkan Gökçe’den 19 Mayıs mesajı
Kocaeli’de seracılık yaygınlaşıyor
Kocaeli vekili Yargıtay önünde fenerle adalet aradı!
Başkan Sezer: Kutlu bir gündür 19 Mayıs
Emekli ve memur maaşında yeni rakamlar
İzmit Milli İrade Meydanı’nda konser coşkusu
Darıca’daki o sokakta kapsamlı yenileme
Kuruyemiş almak bile artık lüks
Silahlı kavga ihbarında olay yerine giden 2 polis şehit edildi
İzmit Belediyesi’nden sinek mesaisi
Sanat tarihçisi Şerif Yaşar İzmit’teki o merkeze hayran kaldı!
İzmit İlçe Sağlık Müdürü Arslan öğretmen gibi davranıyor!
İzmit Çınar Akademisi pilav gününde buluşturdu
O parkta yeterli ağaç yok!
Ben sadece tatsız değil ürkütücü buldum videoyu
Körfez’de aşıklar gecesi böyle geçti!
Erdoğan’dan Kocaeli’ye övgü
Bayram tatili öncesi turizm sektöründe hareketlilik
Başkan Büyükakın’dan 19 Mayıs mesajı
Bu politikaların bedeli ağır olacak
19 Mayıs’ta ulaşım ücretsiz
Çocuk yaşta evliliği meşrulaştırdılar
Erdoğan CHP'den yeni transfer mesajı verdi
Erdoğan İzmit'te gençlere seslendi
Bu anketten iktidarı üzecek sonuçlar çıktı!
Başkan Turhan’a 41 numaralı forma hediye edildi
Yön tabelası sürücüleri yanlış yönlendiriyor
Başkan Can’ın yıllardır söylemekten dilinde tüy bitti! Konu sokak köpekleri
Miniklere uygulamalı trafik güvenliği eğitimi
Gebze’ye yakışmayan manzara!
