Köseköy Köprülü Kavşağı’nda trafik düzeni değişti
Gündem, 18 Ekim 2017 18:43Büyükşehir tarafından yapılan, Köseköy Köprülü Kavşağı yapım işi imalat yapımı nedeniyle Köseköy kavşak mevkiinde trafik düzenlemesine Ulaşım ve Trafik Düzenleme Komisyonu’nca (UTDK) karar verildi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Düzenlenme Komisyonu’nun(UTDK) aldığı karar doğrultusunda, “Köseköy Köprülü Kavşak Yapım İşi” kapsamında, imalat çalışması yapılacağından 18 Ekim 2017 tarihi itibariyle Köseköy kavşak mevkii ve buna bağlı bazı yollarda trafik düzenlemesine gidilecek. Mevcut yollar üzerinde çalışan toplu taşıma araçlarının güzergâhları vatandaşların sorun yaşamaması için çalışmalar bitene kadar geçici olarak alternatif güzergahlara verildi.
UTDK KARARI
Köseköy kavşağında gerçekleştirilecek imalat çalışmaları nedeniyle UTDK “D-100 Ankara istikametinde seyir eden araçların Köseköy mevkiinde kuzey dönüşünün (Dumluğınar Mah.) kapatılmasına, Atakan Caddesinden D-100’e seyir eden araçların Köseköy kavşak mevkiinde; İzmit istikametine dönüşün ve kuzey yönüne (Dumlupınar Mah.) geçişin kapatılmasına, Nur Caddesinden D-100’e seyir eden araçların Köseköy kavşak mevkiinde; İzmit istikametine, güney (İstasyon Mah.) yönüne ve Ankara yönüne geçişlerin kapatılmasına” yönelik kararlar aldı. UTDK aldığı kararda ayrıca, bu mevki ve ilgili yollarda çalışan toplu taşıma araçlarının Sabancı Caddesiyle Hürriyet caddesini kullanmalarına ve sahadaki ihtiyaca göre Büyükşehir Ulaşım ekiplerinin yönlendirmeleriyle çeşitli değişikliklerin olabileceğini belirtti.
210 NOLU HAT GÜZERGAHINDA DEĞİŞİKLİK
UTDK tarafından alınan karar gereğince 210 Numaralı Hat otobüsleri (Kartepe Bld. - Alikahya – Bayındırlık – Umuttepe) 18 Ekim 2017 tarihinden itibaren, çalışma süresince Hürriyet Caddesi, Kantar Sokak, Mobesko Köprülü Kavşağı, Sabancı Caddesi güzergâhını kullanacak. Alınan bu değişiklik kararıyla 210 numaralı hat üzerinde seyahat eden vatandaşların, ulaşımı aksatılmadan devamı sağlanacak.
Gündem, 18 Ekim 2017 18:43
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit’te Türk Halk Müziği Uygulama Topluluğu ve Gençlik Korosu için başvurular başlıyor
Hangi parti birinci?
Dilovası’nda binlerce kişi bu festivalde buluştu
MHP eski il başkanı Ünlü, Vali Aktaş’ı ziyaret etti
Zeytinoğlu büyüme ve işsizlik oranlarını değerlendirdi
Halkevi’nde yeni dönem kayıtları başlıyor
Ülkücü şehit Erhan Cengiz kabri başında dualarla anıldı
Hakkında soruşturma açılan Melih Gökçek'le ilgili yeni gelişme!
Körfez’de minik futbol şenliği
Erdoğan yüzde 50+1'li sistemde seçilememe endişe içinde mi?
Açlık sınırı 37 bin lirayı aştı
İzmitli umre yolcuları kutsal topraklara uğurlandı
İşsizlikte büyük artış
Altında düşüş sürüyor!
Motorinde fiyatlar bu gece değişecek!
Binlerce kişiye istihdam!
Önce fener alayı, sonra konser
Fatma Başkan’ın 30 Ağustos mesajı İzmitlilerle paylaşıldı
Rahvan At Yarışları Gölcük Koşusu’na yoğun katılım
Kocaeli’de Türk Ocakları’nın mecmuası Genç Mergen’in ilk sayısında dikkat çeken yazı
Esnaf yeni bir borç düzenlemesi istiyor!
Büyükşehir’in tesisi fındık üreticisini rahatlattı
Marmara'da 185 sarsıntı: Büyük deprem kapıda mı?
MHP’liler Dilovası’nda stant açtı bayrak dağıttı
Eski Belediye Başkanı Cevdet Bağdat’tan üzücü haber
Gölcük’teki bu parkta önlem alınması isteniyor
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şirin: Ne mutlu Türk’üm diyene
Büyükakın, judoda göğsümüzü kabartan sporcuyu kutladı
Okullara personel alımı için İŞKUR ile protokol imzalandı
Kademeli emeklilik için tarih verildi!
Milyonlarca genç sistem dışına itildi
Kartepe’deki Ultra Trail organizasyonuna katılan sporcular bakın ne dedi!
Erdoğan'ın kafasındaki plan ne?
Derince’de konserli büyük zafer coşkusu!
Vali Aktaş’tan 30 Ağustos mesajı
Kartepe’deki yarışta kupalar sahiplerini buldu
MHP Dilovası’ndan o kütüphaneye kitap desteği
Kıbrıs gazisi Remzi Kar son yolculuğuna uğurlandı
İzmit Körfezi’nin geleceği bilimsel verilerle şekillenecek
