Dilovası’nda aşkın yaşı yok dedirten nikah töreni
Gündem, 14 Ekim 2026 13:00Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, ilçenin kıymetli çınarlarından Fevzi Yağız amca ile Mülkünaz teyzenin resmî nikâhını kıydı. Sevgi, vefa ve hayat arkadaşlığının en güzel örneklerinden birinin yaşandığı törende çiftin nikâh şahitliklerini Dilovası Kaymakamı Resul Çelik ile AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım yaptı.
Dilovası’nda gönülleri ısıtan, sevginin ve mutluluğun yaşının olmadığını bir kez daha gösteren anlamlı bir nikâh töreni gerçekleştirildi. İlçenin asırlık çınarları Fevzi Yağız amca ile Mülkünaz teyze, mutluluklarını resmî nikâhla taçlandırdı.
Çiftin nikâhını Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu kıyarken, Dilovası Kaymakamı Resul Çelik ile AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım bu özel ana nikâh şahidi olarak eşlik etti. Fevzi amca ile Mülkünaz teyzenin heyecanı ve yüzlerinden eksik olmayan tebessümleri, törende duygu dolu anların yaşanmasına vesile oldu.
BİR ÖMRÜN EN GÜZEL İMZASI
Nikâh merasiminde evlilik iradelerini beyan eden Fevzi Yağız amca ile Mülkünaz teyzenin mutlulukları gözlerinden okundu. Yılların biriktirdiği sevgi, saygı ve hatıraları resmî nikâhla taçlandıran çift, törende bulunanlara da unutulmaz anlar yaşattı.
Başkan Ramazan Ömeroğlu’nun yönelttiği soruya içtenlikle “Evet” diyen çift, alkışlar eşliğinde hayatlarının en özel imzalarından birini attı. Başkan Ömeroğlu, nikâhın ardından evlilik cüzdanını takdim ederek çifte sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde geçirecekleri nice güzel yıllar diledi.
.gif)
BAŞKAN ÖMEROĞLU: “SEVGİNİN YAŞI, MUTLULUĞUN ZAMANI YOKTUR”
Fevzi Yağız amca ile Mülkünaz teyzeyi gönülden tebrik eden Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, böylesine anlamlı bir nikâhı kıymanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Başkan Ömeroğlu, “Bugün çok kıymetli ve anlamlı bir mutluluğa şahitlik ettik. Fevzi amcamız ile Mülkünaz teyzemiz, sevginin yaşının ve mutluluğun zamanının olmadığını bizlere bir kez daha gösterdi. Gözlerindeki sevinç ve gönüllerindeki muhabbet hepimizin yüreğini ısıttı. Bu güzel birliktelik; sevginin, saygının, vefanın ve hayat arkadaşlığının ne kadar değerli olduğunu en güzel şekilde anlatıyor” dedi.
Başkan Ömeroğlu sözlerini, “Rabbim birlikteliklerini daim; ömürlerini sağlık, huzur ve mutlulukla bereketli eylesin. Kıymetli büyüklerimize sevdikleriyle birlikte ağız tadıyla geçirecekleri nice güzel yıllar diliyorum. Allah bir yastıkta huzurlu ve mutlu bir ömür nasip etsin” ifadeleriyle tamamladı.
KAYMAKAM ÇELİK’TEN ÇİFTE MUTLULUK DİLEĞİ
Çiftin nikâh şahidi olan Dilovası Kaymakamı Resul Çelik de Fevzi Yağız amca ile Mülkünaz teyzeyi tebrik ederek, kendilerine sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde geçirecekleri nice güzel yıllar diledi.
İLÇE BAŞKANI YILDIRIM NİKÂH ŞAHİDİ OLDU
Nikâh şahitliğini yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım da Fevzi Yağız amca ile Mülkünaz teyzeyi tebrik ederek, “Hayırlı olsun, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.
GÖNÜLLER BİR OLUNCA HER MEVSİM BAHAR
Sıcak ve samimi görüntülere sahne olan nikâh töreni, sevginin önünde yaşın ve zamanın hiçbir öneminin bulunmadığını bir kez daha gösterdi. “Mutluluğun yaşı olmaz; gönüller bir olunca her mevsim bahardır” sözünün en güzel örneklerinden birini yaşatan Fevzi Yağız amca ile Mülkünaz teyzenin bu özel günü, iyi dileklerin paylaşılması ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle ölümsüzleştirildi.
Gündem, 14 Ekim 2026 13:00
Yorumlar (0)
Körfezli kadınlar kendi mumlarını hazırladı
Çayırova’da pilates kursları kadınları bekliyor
Darıca’da MHP’liler afet farkındalık seminerinde yerlerini aldılar
Umuttepe’de yürüyen merdivenler duracak!
Yapay zeka hangi meslekleri öldürdü?
Vali Aktaş, KOTO yönetimini ağırladı
93 kişilik sözleşmeli işe binlerce kişi başvuru yaptı
Yine üç okulda öğrenciler doyuruldu
Performans ödülleri için Kocaeli Sanayi Odası’na başvuru süresi uzatıldı
Cadde 25 milyonluk bir yatırımla yenilendi
Taciz iddiası Karamürsel’i karıştırdı
Sıfır atıkta Kocaeli’den Türkiye’ye örnek 3 proje
Halk TV’ye neden kayyum atandı?
Erdoğan'ı övdü, 16 milyarlık ihale verildi!
Motokuryelere trafiğe çıkma yasağı!
Tren garı üstgeçidi ne zaman hizmete girecek?
Gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat!
Hereke Halısı’nın dokuma sanatı Körfez’de yaşatılıyor
Gölcük’te iki uzmandan afet uyarısı
KOTO üyeleri için yeni bir indirim protokolü daha
TBB’ye aday gösterilen Büyükakın’dan yeni açıklama
Estedore Beauty Palace Darıca’dan kadınlara cilt bakım hediyesi
Bir büyük şirket daha iflas etti
Kocaeli vekilinden SPK yetkilileri hakkında suç duyurusu: İktidar her şeyi örtbas ediyor
Parti içinde birbirinizi yiyorsunuz, sonra gelip bize ahkâm kesiyorsunuz
76 yaşındaki İlyas Karabulut, Mola Park’ta kendini evinde hissediyor
Vali Aktaş’tan Hyundai fabrikasına ziyaret
Fabrikalar birer birer satışa çıkarılıyor
KSO‘da yeni dönem başladı
Kandıra’da Kadın El Emeği Mağazası açılıyor
Bahçeli'den fon vurgununu gölgeleme telaşında dedirten sözler!
Sigara böyle satılacak!
Çayırova’da çocuk kütüphaneleri minik ziyaretçilerini bekliyor
Büyükşehir’den o ilçeye 2,8 milyar TL’lik dev yol yatırımı
Tutukla tutukla bitmiyor! Yine muhalefete operasyon
Motor sporları tutkunları Kandıra'daki bu yarışta buluşacak
Altın güne yükselişle başladı
Şehir Tiyatroları o oyunla perdelerini açıyor
Kocaeli kentsel dönüşümde vites yükseltmeli!
