Gölcüklü yazar Ahmet Koçyiğit’in romanı Zahir yok satıyor!
Gündem, 14 Ağustos 2026 01:51Gölcüklü yazar, tiyatro yönetmeni ve oyuncu Ahmet Koçyiğit, ikinci baskısı gerçekleştirilen “Zahir” adlı polisiye-macera romanıyla okuyucularla buluştu ve kitap çok sevildi. 2.baskısını yapan kitabı tüm kitapçılarda bulabilirsiniz.
Gölcük’te sanat ve tiyatro çalışmalarıyla tanınan Ahmet Koçyiğit, edebiyat dünyasındaki çalışmalarını “Zahir” adlı romanıyla sürdürdü. Polisiye ve macera türündeki eser, okuyucuyu küçük bir çocuğun yaşadığı büyük travmanın ardından başlayan adalet ve intikam arayışına götürüyor.
Romanın başkahramanı 7 yaşındaki Zahir, hayata karşı meraklı ve zeki bir çocuktur. Gazeteci babası ve anaokulu öğretmeni annesiyle birlikte çıktığı bir piknik dönüşünde korkunç bir trafik kazası geçirir. Kazada ailesini kaybeden Zahir, mucize eseri hayatta kalır.
Kazanın soruşturmasını yürüten genç polis Mert ise Zahir’in hikâyesinden derinden etkilenir. Bir yandan küçük çocuğun hayata tutunma mücadelesini takip eden Mert, diğer yandan kendisini giderek büyüyen karmaşık bir cinayet ağının içerisinde bulur. Zahir’in yaşadığı kayıp, onu adalet ve intikam arasında zorlu bir yolculuğa sürüklerken, Mert de olayların ardındaki gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışır.
.jpeg)
“Zahir”, yalnızca bir intikam hikâyesi değil
Ahmet Koçyiğit’in kaleme aldığı “Zahir”, polisiye ve macera unsurlarının yanı sıra kayıp, adalet, umut ve insan ruhu gibi temaları da işliyor. Roman, yaşanan acıların gölgesinde yeniden yeşeren umudu ve bir çocuğun masumiyetinin güçlü bir vicdan sesi haline gelişini anlatıyor.
Tiyatro alanında da uzun yıllardır çalışmalarını sürdüren Koçyiğit’in 22 yıllık tiyatro kariyeri bulunuyor. Yazar ve yönetmen olarak çalışmalarını sürdüren Koçyiğit’in kaleme aldığı ve halen aktif olarak sahnelenen 10 tiyatro oyunu bulunuyor.
Tiyatrodaki birikimini edebiyat alanına da taşıyan Koçyiğit, “Zahir” ile okuyuculara sürükleyici bir polisiye-macera hikâyesi sunuyor. Romanın ikinci baskısı imzalı olarak temin edilebiliyor.
Gündem, 14 Ağustos 2026 01:51
Yorumlar (0)
O şarlatanı ya sen durdur ya gelip biz durduracağız
Başkan Bulut’tan KOTO üyelerine çağrı
İYİ Parti MHP'nin önüne geçti!
Enver Yıldırım ekibiyle Dilovası’nın geleceğini masaya yatırdı
Defalarca bindirim, arada indirim!
Kocaeli’nde Hayat Kimya’dan 80 milyon dolarlık yatırım
Bu ilaçlar da geri ödeme kapsamına alındı
Körfez Ticaret Odası Meclisi’nde hangi konular ele alındı?
Başkan Gökçe din görevlileri ile bir araya geldi
Okul kantinlerinde denetim seferberliği
O ilçede trafikte bekleme azalacak, ulaşım hızlanacak
Kocaeli vekilinin cezaevi ziyareti engellendi, bakın sonra ne oldu!
Binlerce öğrenci eğitimden koptu
Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy’dan Başkan Söğüt’e ziyaret
Gölcük’te çocuklar için özel yatırım
İzmit Alikahya’da da Gülümse Kafe açıldı
Abdurrahim Dede ve Dr. Alaattin Büyükkaya, Kocaeli Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşacak
Başkan Bıyık’tan Darıca’nın dünya şampiyonuna çiçek!
Yağmurlu hava o gün bitecek!
Ağaçlardaki kitapları kapmak için birbirleriyle yarıştılar
Vergi yükü akaryakıta döndü
Yine CHP'li başkan, yine gözaltı
Bahçeli, PKK liderine selam gönderdi!
Kandıra Belediyesi şehit ailesi için ev yapıyor
Doğalgazda yüksek fatura riski
İzmit’te dezavantajlı bireylere yüzme eğitimi
Yıldız Demir Çelik sponsorluğunda bir araya geldiler
Müzede nostalji dolu bir gece
Fırtına uyarısı
Köprü ve otoyol özelleştirmesine dava
Asrın soygununa giden yolun taşları nasıl döşendi?
KOTO Başkanı Bulut, Kocaeli Müteahhitler Birliği yöneticilerini ağırladı
Körfez’in çınarları gezmelere çıktı!
Dilovası’nda MHP’liler saha çalışmalarını masaya yatırdı
Kocaeli’de 27 markete tarihi geçmiş ürün cezası
KOTO üyeleri için Eryargı Tur ile de indirim protokolü imzalandı
Sigaradan paket başına 20 TL katkı payı alınacak
Dilovası Belediyesi’nden özel gereksinimli çocuklar ve ailelerini sevindiren gezi
Körfez’de eski başkan Cömert vefat etti
