Çocukların gözde eğlence merkezi Değirmendere Aquapark
Gündem, 22 Temmuz 2026 22:50Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Değirmendere Aquapark, yaz sezonunda çocukların gözde eğlence noktalarından biri oluyor. Sıcak havalarda serinlemek isteyen çocuklar, aquaparkta yer alan su oyunları ve kaydıraklarda doyasıya eğlenerek yazın tadını çıkarıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin her yerinden turist çeken mavi bayraklı plajlarının yanı sıra yaz sıcaklarında havuz ve eğlenceyi bir arada arayan vatandaşları da unutmadı. Çocuklarının güvenli, donanımlı ve neşeli bir tatil geçirmesini isteyen ailelerin ilk tercihi, Büyükşehir’in Değirmendere’deki modern aquapark tesisi oldu. Her ayrıntının titizlikle düşünüldüğü merkezde çocuklar suyun ve eğlencenin tadını doyasıya çıkarırken, ebeveynler de çocuklarını güvenle emanet etmenin huzurunu ve keyfini yaşıyor.
ÇOCUKLAR GÜVENDE AİLELER HUZURLU
Modern yapısı ve güvenli kullanım alanlarıyla hizmet veren Değirmendere Aquapark, yaz aylarının en çok tercih edilen eğlence noktalarından biri olmayı sürdürüyor. Gün boyunca havuzlarda serinleyen ve kaydıraklarda eğlencenin tadını çıkaran çocuklar, yaz tatilini keyifli etkinliklerle değerlendiriyor. Aileler de güvenli ortam sayesinde çocuklarını gönül rahatlığıyla izleyebiliyor.
GÜNDE ÜÇ SEANS HİZMET VERİYOR
Hem serinleme hem de eğlence imkânı sunan Değirmendere Aquapark, yaz boyunca her gün 10.00-12.00, 13.00-15.00 ve 16.00-18.00 saatleri arasında olmak üzere üç ayrı seansta hizmet veriyor. İkişer saatlik seanslarda çocuklar güvenli bir ortamda eğlenirken, tesis genelinde görev yapan sertifikalı cankurtaran ve kaydırak görevlileri güvenliği en üst seviyede sağlıyor.
.gif)
HİJYEN VE GÜVENLİK ÖN PLANDA TUTULUYOR
Aquapark’ta ziyaretçilerin sağlığı ve konforu ön planda tutuluyor. Soyunma odaları ve duş alanları düzenli olarak temizlenirken, her seansın ardından havuz çevresi ve ortak kullanım alanlarında kapsamlı temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiriliyor. Böylece çocuklar hijyenik ve güvenli bir ortamda gönüllerince eğleniyor.
YAŞ VE BOY KRİTERLERİ UYGULANIYOR
Değirmendere Aquapark’ta güvenli kullanım amacıyla yaş ve boy kriterleri uygulanıyor. Havuz derinliği 1,20 metre olan tesiste aquapark kaydırakları, 4-18 yaş arasındaki çocuk ve gençlerin kullanımına sunuluyor. Boyu 1,20 metrenin altında olan çocukların kaydırakları kullanmasına izin verilmiyor. Daha küçük yaş grupları için hazırlanan Sprey Action Su Parkı ise 4-8 yaş arasındaki çocuklara güvenli ve eğlenceli bir oyun alanı sunuyor.
ANTİK KAFE’DE DİNLENME İMKANI
Değirmendere Aquapark içerisinde hizmet veren Antik Kafe, ziyaretçilerin yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını karşılarken ailelere de dinlenme imkânı sunuyor. Ebeveynler çocuklarını izleyerek onların mutluluğuna ortak olurken, çocuklar da su oyunları ve kaydıraklarla yazın keyfini eğlenceyle yaşıyor.
Gündem, 22 Temmuz 2026 22:50
Yorumlar (0)
Tuğba Ekinci müstehcenlikten tutuklandı
AGD Kocaeli Liseler Komisyonu’nun yeni dönem planı belli oldu
İzmit’te toplu sünnet coşkusu!
Kocaeli Devlet Hastanesi kreşinde farkındalık etkinliği
Dilovası’nda MHP’liler TOKİ konutlarında stant kurup üye kaydı yaptı
Parti Cumhuriyet tarihinin en büyük saldırılarından biriyle karşı karşıya
Vali Aktaş, MHP’nin yeni il başkanını da ağırladı
Desteklerle gençler ve kadınlar tarıma teşvik ediliyor
Başkan Gökçe mahalle mahalle geziyor
Eğitimin kalitesi ile değil kıyafetle ilgilenen bakan!
İzmit Çınarlı cami cemaatine kek ve limonata ikram edildi
Kocaeli’de tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliğinde 2026’nın ikinci hasadı
Melih Gökçek'in mal varlığı araştırılsın diyen hakim açığa mı alındı?
Binlerce gıda işletmesine ceza kesildi
Bal üretiminde dünyada ikinciyiz
Bahçeli, Erdoğan'ın seçilme planına hayır diyebilir mi?
Büyükakın, çocukluğunun geçtiği Karamürsel’de çalışmaları inceledi
Geleceğimiz satıldı
KOTO üyelerine iyi haber!
Geçim sıkıntısı anketinden dikkat çeken sonuçlar çıktı
BBP lideri Destici yarın İzmit’te
Kocaeli’de toplu ulaşımda dev adım!
Motorin 100 TL’ye koşuyor!
Sandıkta kaybedilen belediyeyi böyle mi alacaksınız?
Kocaeli, sporda yine büyük bir organizasyona ev sahipliği yapıyor
Başkan Gökçe, iş insanı Yıldırım’ı ziyaret etti
Kırtasiye masrafı aileleri zorluyor
Öğrencileri ile birlikte okul bahçesine fide dikip ürün yetiştirdi
Zabıta Teşkilatı’nın 200. yılı Körfez’de böyle kutlandı
Bireysel borçlar çığ gibi büyüyor
Umuttepe cami ve otopark projesinde sona gelindi
KOTO üyeleri o konuda bilgilendirildi
En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?
Melih Gökçek'in parsel parsel Ankara'yı nasıl sattığını açıklayacak mı?
Otomotiv dünyasında dikkat çeken gelişme
Yıldız Demir Çelik, o raporu kamuoyu ile paylaştı
Şehir Tiyatroları’nın o oyunu Derince’de sahnelenecek
Bu yolu okulların açılışına yetiştirin çağrısı!
Kartepe Kent Konutları’nda hak sahipleri yarın evlerine kavuşuyor
