Çayırova Belediyesi’nden serebral palsi tanısı konulan minik Lina’ya destek
Gündem, 21 Temmuz 2026 23:41Çayırova’da ikamet eden ve serebral palsi tanısı konulan 3 yaşındaki Lina Yalçınkaya, Çayırova Belediyesi’nin destekleriyle hastalığa karşı mücadelesini sürdürüyor.
Çayırova’da ikamet eden ve küçük yaşta konulan serebral palsi hastalığıyla mücadelesini sürdüren Lina Yalçınkaya, Çayırova Belediyesi’nin destekleriyle sağlığına kavuşmak için azimli yolculuğunu sürdürüyor. Geçtiğimiz aylarda ailesiyle birlikte Lina Yalçınkaya’yı ağırlayan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, burada Minik Lina’nın tedavisi noktasında destek olacaklarını belirtmişti. Bunun üzerine Çayırova Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleriyle birlikte rehabilitasyon tedavisine giden ve ayrıca da Çayırova Belediyesi Fatma Çelik Engelliler Merkezi’nde tedavi gören Lina Yalçınkaya, hastalığını yenmek için azimli bir şekilde tedavi sürecinden geçiyor.
“BU HİSSİ BİZE ÇOK GÜZEL VERDİLER”
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Lina Yalçınkaya’nın annesi Nuray Yalçınkaya, şunları belirtti; “Kızıma serebral palsi teşhisi konuldu 9 aylıkken, yoğun bir fizik tedavi alıyor. Başkanımız Bünyamin Bey sağ olsun tedavi konusunda bizlere destek oldu. Bizim sesimizi duydu. Biz başkanımızın ve belediyemizin bir aile olduğunu hissettik. Bu hissi bize çok güzel bir şekilde verdiler. Biz Çayırova’da yalnız değilmişiz aslında bunu anladık.
.gif)
“BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Çayırova Belediyemizin Sosyal Hizmetleri vesilesiyle 3 aydan bu yana haftanın 5 günü fizik tedaviye gidiyoruz. Haftanın bir günü de Çayırova Belediyesi Fatma Çelik Engelliler Merkezi’nde 2 saat boyunca fizik tedavi alıyor. Oranın varlığını da biz başkanımız sayesinde öğrendik. Oraya da Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ndeki arkadaşlar götürüyor sağ olsun. Fatma Çelik Engelliler Merkezi’ndeki hocalarını çok sevdi. Ortamı da çok sevdi. Ben buradan Başkanımız Bünyamin Çiftçi’ye ve Fatma Çelik Engelliler Merkezi’ndeki hocalarımıza çok çok teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Çiftçi ise, yaptığı açıklamada, “Biz Bir Aileyiz. En büyük mutluluğumuz; bir çocuğun yüzünde tebessüm, bir annenin yüreğinde huzur olabilmektir. Çünkü paylaşınca güçlenen, dayanışmayla büyüyen kocaman bir aileyiz” ifadelerini kullandı.
Gündem, 21 Temmuz 2026 23:41
Yorumlar (0)
Tuğba Ekinci müstehcenlikten tutuklandı
AGD Kocaeli Liseler Komisyonu’nun yeni dönem planı belli oldu
İzmit’te toplu sünnet coşkusu!
Kocaeli Devlet Hastanesi kreşinde farkındalık etkinliği
Dilovası’nda MHP’liler TOKİ konutlarında stant kurup üye kaydı yaptı
Parti Cumhuriyet tarihinin en büyük saldırılarından biriyle karşı karşıya
Vali Aktaş, MHP’nin yeni il başkanını da ağırladı
Desteklerle gençler ve kadınlar tarıma teşvik ediliyor
Başkan Gökçe mahalle mahalle geziyor
Eğitimin kalitesi ile değil kıyafetle ilgilenen bakan!
İzmit Çınarlı cami cemaatine kek ve limonata ikram edildi
Kocaeli’de tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliğinde 2026’nın ikinci hasadı
Melih Gökçek'in mal varlığı araştırılsın diyen hakim açığa mı alındı?
Binlerce gıda işletmesine ceza kesildi
Bal üretiminde dünyada ikinciyiz
Bahçeli, Erdoğan'ın seçilme planına hayır diyebilir mi?
Büyükakın, çocukluğunun geçtiği Karamürsel’de çalışmaları inceledi
Geleceğimiz satıldı
KOTO üyelerine iyi haber!
Geçim sıkıntısı anketinden dikkat çeken sonuçlar çıktı
BBP lideri Destici yarın İzmit’te
Kocaeli’de toplu ulaşımda dev adım!
Motorin 100 TL’ye koşuyor!
Sandıkta kaybedilen belediyeyi böyle mi alacaksınız?
Kocaeli, sporda yine büyük bir organizasyona ev sahipliği yapıyor
Başkan Gökçe, iş insanı Yıldırım’ı ziyaret etti
Kırtasiye masrafı aileleri zorluyor
Öğrencileri ile birlikte okul bahçesine fide dikip ürün yetiştirdi
Zabıta Teşkilatı’nın 200. yılı Körfez’de böyle kutlandı
Bireysel borçlar çığ gibi büyüyor
Umuttepe cami ve otopark projesinde sona gelindi
KOTO üyeleri o konuda bilgilendirildi
En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?
Melih Gökçek'in parsel parsel Ankara'yı nasıl sattığını açıklayacak mı?
Otomotiv dünyasında dikkat çeken gelişme
Yıldız Demir Çelik, o raporu kamuoyu ile paylaştı
Şehir Tiyatroları’nın o oyunu Derince’de sahnelenecek
Bu yolu okulların açılışına yetiştirin çağrısı!
Kartepe Kent Konutları’nda hak sahipleri yarın evlerine kavuşuyor
