BTP, kirli düzenin ve kokuşmuş siyasetin bir parçası olmayı reddediyor!
Siyaset, 03 Temmuz 2026 11:04Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Sözcüsü Lütfullah Önder Yargıtay’ın açıkladığı siyasi partilerin üye sayısı üzerine açıklamalarda bulundu.
BTP’nin 2026 yılında oransal olarak en fazla üye artışı sağlayan siyasi parti olduğunu belirten Önder yapılan haberlerde bu durumun saklandığını ifade etti.
BTP Sözcüsü Önder, “Bağımsız Türkiye Partisi, bu kirli düzenin ve kokuşmuş siyasetin bir parçası olmayı reddediyor. Bağımsız Türkiye Partisi, küresel organizatörlerden icazet almayı değil, milletten icazet almayı tercih ettiği için bu tavırla karşılaşıyor” dedi.
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Sözcüsü Lütfullah Önder Yargıtay’ın açıkladığı siyasi partilerin üye sayısı üzerine açıklamalarda bulundu.
BTP’nin 2026 yılında oransal olarak en fazla üye artışı sağlayan siyasi parti olduğunu belirten Önder yapılan haberlerde bu durumun saklandığını ifade etti.
Lütfullah Önder şunları söyledi;
“BTP 2026 YILINDA ORANSAL OLARAK EN FAZLA ÜYE ARTIŞI SAĞLAYAN SİYASİ PARTİ”
“Yargıtay, siyasi partilerin üye sayılarını açıkladı. Bu veriler altı ayda bir düzenli olarak yayımlanıyor. Yargıtay’ın açıkladığı listeye göre Bağımsız Türkiye Partisi, 2026 yılında oransal olarak en fazla üye artışı sağlayan siyasi parti oldu. BTP ayrıca yaklaşık 40 bin yeni üye kazanarak en çok yeni üye kazanan partiler arasında yer aldı. Hem ana akım medyada hem de sosyal medyada bu konuyla ilgili birçok haber yayımlandı. Ancak haberleri incelediğinizde Bağımsız Türkiye Partisi'nin adının neredeyse hiç geçmediğini görüyorsunuz. Aslında bu karartma bizim için ilk değil. Kamuoyu araştırmaları yapılır ancak Bağımsız Türkiye Partisi'nin adına anketlerde çoğu zaman yer verilmez.
“RUSYA’DA DUMA PROF. DR. HAYDAR BAŞ’I AYAKTA ALKIŞLADI, TÜRKİYE’DE HABER OLMADI”
Kurucu liderimiz Prof. Dr. Haydar Baş ile birlikte Rusya Devlet Duma’sına gittik. Kurucu liderimiz, Bağımsız Türkiye Partisi'nin ekonomi programının temelini oluşturan Millî Ekonomi Modelini dört buçuk saat boyunca anlattı. Rus parlamenterler konuşmayı ayakta alkışladı. Biz bu konuşmanın Türkiye'de büyük yankı uyandıracağını düşünüyorduk ancak döndüğümüzde, Türkiye'de bu konuda tek satır haber bile yapılmadığını gördük. Millî Ekonomi Modeli üzerine 11 uluslararası kongre düzenlendi. Son kongre, Viyana Teknik Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Üniversite yönetimi kapılarını Türklere kendi isteğiyle açtı. Yüzlerce bilim insanı, Millî Ekonomi Modelini neoliberalizmin ve kapitalizmin tıkanmış yapısına çözüm olarak gördüğünü ifade etti fakat Türkiye'de yine kimsenin haberi olmadı.
“BTP BU KİRLİ DÜZENİN VE KOKUŞMUŞ SİYASETİN BİR PARÇASI OLMAYI REDDEDİYOR”
Türkiye'de siyasetçiler bir araya geliyor, ittifaklar kuruluyor ve siyasi partilere Meclis’te kendilerini temsil edecek imkânlar tanınıyor. Bağımsız Türkiye Partisi ise her zaman dışarıda tutuluyor. Neden? Çünkü Bağımsız Türkiye Partisi, bu kirli düzenin ve kokuşmuş siyasetin bir parçası olmayı reddediyor. Bağımsız Türkiye Partisi, küresel organizatörlerden icazet almayı değil, milletten icazet almayı tercih ettiği için bu tavırla karşılaşıyor.
“NEDEN BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİ SÜREKLİ KARARTILIYOR?
Neden Bağımsız Türkiye Partisi sürekli karartılıyor, neden görmezden geliniyor? Çünkü insanların Bağımsız Türkiye Partisi'ni ve fikirlerini tanıması istenmiyor. Bağımsız Türkiye Partisi kişisel kariyer için değil, ceplerini doldurmak için değil, millete gerçekten hizmet etmek ve ekonomide, dış politikada, iç politikada kendi millî senaryosunu yazmak için siyaset yapıyor. İşte bu nedenle ötekileştiriliyor, görmezden geliniyor ve karartılıyor.
“BU TABLOYU MİLLETİMİZİN TAKDİRİNE SUNUYORUZ”
Bu tabloyu milletimizin takdirine sunuyoruz. Her konuda bir araya gelen ve yıllardır bu milleti bugünkü noktaya getiren partiler yerine; gizlenen, ötekileştirilen ve milletimizden uzak tutulmaya çalışılan Bağımsız Türkiye Partisi'ne destek verilmesi gerektiğine inanıyoruz. Milletimiz, Bağımsız Türkiye Partisi ile birlikte yürüyerek kendi senaryosunu ve kendi geleceğini kendisi çizmelidir.
Siyaset, 03 Temmuz 2026 11:04
Yorumlar (0)
Seçim gündemi yok, ittifak baskısı var
Bahçeli terörsüz Türkiye işin sosu, asıl amaç anayasa değişikliği demedi!
Kocaeli Vergi Dairesi binasını 1000 günde bitireceğiz dediler, yarısını bile tamamlayamadılar!
Gebze’de 25 milyon TL’lik altyapı ve üstyapı çalışması
KOTO Başkanı Bulut, Belediye Başkanvekili Lütfü Obuz’u ağırladı
Tarladaki fiyat ile market arasındaki fark büyüdü
Dün Erdoğan'ın danışmanı aba altından sopa gösterdi, bugün gözaltına alındı
Gökhan Ercan: Hayatım boyunca uyuşturucu kullanmadım
Japon deprem uzmanı Moriwaki GEBKİM’de sanayicilere seslendi
Gölcük Tersanesi’ndeki TEKNOFEST Mavi Vatan’a Erdoğan katılacak mı?
Milleti kıyma kuyruğuna soktular
İzmit soruşturmasında uyuşturucu testi şoku!
Deprem felaketini hatırlatan sergi
Gözler Körfezli futbolcu Zümra Gencer’de
Kaynaklar üretime değil, faiz lobilerine aktarılıyor
Gölcük’te kan bağışı kampanyası
KOTO’da firmalara uluslararası fırsatlar anlatıldı
İmamoğlu’ndan sert sözler
100 bin TL’nin altında maaşla dört kişilik bir ailenin geçinmesi imkânsız
Kefken’de doğa ve tarih aynı rotada
Adliye Lojmanları’nda çalışmalar sürüyor
Kaçak elektrik denetiminde şaşırtan anlar!
Derince’de de 17 Ağustos deprem şehitleri unutulmadı
17 bin gökyüzü tutkunu dağ başındaki bu şenlikte ağırlandı
İzmit’te deprem şehitleri anısına helva dağıtıldı
Erken seçim mi geliyor?
Kocaeli’nin kıyı şeritlerinden 10 ton atık çıktı
Sarıdoğan: Deprem önlemleri siyaset üstü bir insan hayatı meselesidir
KSO Başkanı Zeytinoğlu’ndan bütçe gerçekleşmeleri yorumu
Darıca’da Körfezli karatecilerden madalya şov!
Emekli Amiral Türker Ertürk gözaltına alındı
İzmit’te cinayet: Önce öldürdü, sonra intihar etti
Bahçeli PKK lideri Öcalan'ı dilinden düşürmüyor!
Vatandaşa en büyük sorun nedir? diye soruldu
Körfez’de de deprem şehitleri anıldı
Dilovası Genç Fenerbahçeliler Derneği yöneticilerinden iş insanı Yıldırım’a ziyaret
Dilovası’nda MHP’liler şehit ailesine Bahçeli’nin fotoğrafını götürdü
Vinsan’da 8 branşı buluşturacak dev kampüs yapılacak
Gebze’deki bu dereyi sanayi tesisleri mi kirletiyor?
