İYİ Parti’nin Ankara’daki mitinginde Kocaeli’den kaç bin kişi yerini aldı?
Siyaset, 28 Haziran 2026 06:07İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun çağrısıyla Ankara Tandoğan Meydanı'nda düzenlenen "Bayrak Açıyorum" mitingine, İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı yaklaşık 1.000 kişilik katılımıyla destek verdi.
İl Başkanı Av. M. Kamil Şirin öncülüğünde Ankara'ya hareket eden Kocaeli teşkilatında; İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Politikaları Başkanlığı, İYİ Gençlik Teşkilatı ve çok sayıda partili yer aldı.
Türkiye'nin dört bir yanından gelen vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen mitingde; Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu değerleri, hukukun üstünlüğü, demokrasi, milli birlik ve beraberlik ile Türk bayrağı etrafında kenetlenme mesajları öne çıktı. Tandoğan Meydanı'nı dolduran vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu'nun "Bayrak Açıyorum" çağrısına güçlü destek verdi.
.gif)
Yaklaşık 1.000 kişilik katılım sağlayan İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı, miting alanındaki disiplinli organizasyonu ve coşkusuyla dikkat çekerken, Kocaeli'den Ankara'ya taşınan birlik ve dayanışma ruhu meydanda güçlü şekilde hissedildi.
İl Başkanı Av. M. Kamil Şirin, Kocaeli teşkilatının Cumhuriyetin temel değerlerine, hukukun üstünlüğüne, milli birlik ve beraberliğe sahip çıkma kararlılığıyla Tandoğan Meydanı'nda yer aldığını belirterek, "Türk bayrağı, bu milletin ortak değeridir. Cumhuriyetimiz ise hepimizin ortak çatısıdır. Bu bilinçle bugün Tandoğan'da, Türkiye'nin dört bir yanından gelen vatandaşlarımızla aynı iradeyi ortaya koyduk." ifadelerini kullandı.
İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı, güçlü katılımıyla Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu'nun birlik ve beraberlik çağrısına destek verirken, Tandoğan Meydanı'ndan yükselen mesajın; Cumhuriyet, demokrasi, hukuk devleti ve ortak milli değerler etrafında kenetlenen güçlü bir Türkiye iradesini yansıttığını vurguladı.
Siyaset, 28 Haziran 2026 06:07
Yorumlar (0)
Adalar'daki sarsıntı büyük depremi tetikler mi?
Türk Donanması’ndan Kocaeli’de gövde gösterisi
Kaza geçiren anne ve üç çocuğuna ilk müdahaleyi Büyükşehir ekipleri yaptı
İktidar kendisine destek vermeyen cemaat ve tarikatları hedef alıyor
YENİ Parti'de kongreler bu tarihte yapılacak
Yumurta fiyatlarında sert yükseliş
Çayırova’daki spor sahaları yenilendi
Dilovası’nda iş insanı Enver Yıldırım’ın piknik keyfi!
KOTO üyeleri için bir çok alanda indirim protokolü imzalandı
Derince Plaj Voleybolu Turnuvası’nda kayıt süreci başladı
TEKNOFEST alanına ulaşımda Büyükşehir’den kolaylık
Koruma Klor Alkali’nin o projesi tam puan aldı
Sanayide ürkütücü kan kaybı
Seçim gündemi yok, ittifak baskısı var
Bahçeli terörsüz Türkiye işin sosu, asıl amaç anayasa değişikliği demedi!
Kocaeli Vergi Dairesi binasını 1000 günde bitireceğiz dediler, yarısını bile tamamlayamadılar!
Gebze’de 25 milyon TL’lik altyapı ve üstyapı çalışması
KOTO Başkanı Bulut, Belediye Başkanvekili Lütfü Obuz’u ağırladı
Tarladaki fiyat ile market arasındaki fark büyüdü
Dün Erdoğan'ın danışmanı aba altından sopa gösterdi, bugün gözaltına alındı
Gökhan Ercan: Hayatım boyunca uyuşturucu kullanmadım
Japon deprem uzmanı Moriwaki GEBKİM’de sanayicilere seslendi
Gölcük Tersanesi’ndeki TEKNOFEST Mavi Vatan’a Erdoğan katılacak mı?
Milleti kıyma kuyruğuna soktular
İzmit soruşturmasında uyuşturucu testi şoku!
Deprem felaketini hatırlatan sergi
Gözler Körfezli futbolcu Zümra Gencer’de
Kaynaklar üretime değil, faiz lobilerine aktarılıyor
Gölcük’te kan bağışı kampanyası
KOTO’da firmalara uluslararası fırsatlar anlatıldı
İmamoğlu’ndan sert sözler
100 bin TL’nin altında maaşla dört kişilik bir ailenin geçinmesi imkânsız
Kefken’de doğa ve tarih aynı rotada
Adliye Lojmanları’nda çalışmalar sürüyor
Kaçak elektrik denetiminde şaşırtan anlar!
Derince’de de 17 Ağustos deprem şehitleri unutulmadı
17 bin gökyüzü tutkunu dağ başındaki bu şenlikte ağırlandı
İzmit’te deprem şehitleri anısına helva dağıtıldı
Erken seçim mi geliyor?
