Dilovası’nda MHP’liler bir derneği daha ağırladı
Siyaset, 17 Haziran 2026 02:20Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dilovası İlçe Teşkilatı, sivil toplum kuruluşlarıyla olan temaslarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Van Çatak ve Bahçesaray Gençlik Derneği Başkanı Yüksel Nar ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Dilovası İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.
MHP Dilovası İlçe Başkanı Yusuf Turhan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, gençlere yönelik çalışmalar, sivil toplum faaliyetleri ve ortak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, gençlerin sosyal, kültürel ve toplumsal gelişimine katkı sağlayacak iş birliği imkanları değerlendirildi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Başkanı Yusuf Turhan, gençliğin geleceğin teminatı olduğunu vurgulayarak, sivil toplum kuruluşlarının toplumun birlik ve beraberliğinin güçlenmesinde önemli bir rol üstlendiğini ifade etti. Turhan, “Gençlerimizin milli ve manevi de ğerlerine bağlı, donanımlı bireyler olarak yetişmesi için tüm paydaşlarla iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla yürütülecek her çalışma ilçemize ve ülkemize değer katacaktır.” dedi.
.gif)
Van Çatak ve Bahçesaray Gençlik Derneği Başkanı Yüksel Nar da misafirperverliklerinden dolayı MHP Dilovası İlçe Teşkilatı’na teşekkür ederek, gençlere yönelik projelerde ortak çalışmalar yapmaya hazır olduklarını belirtti.
Görüşmenin sonunda karşılıklı iyi niyet temennilerinde bulunulurken, gençliğe yönelik sosyal ve kültürel projelerin artırılması konusunda ortak irade ortaya konuldu.
MHP Dilovası İlçe Teşkilatı, toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelmeye ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliğini güçlendirmeye yönelik ziyaret ve istişarelerini sürdürmeye devam ediyor.
Siyaset, 17 Haziran 2026 02:20
Yorumlar (0)
CHP ve Cumhur İttifakı'na kapıları kapattık!
Kocaeli'dekiler dahil 90 vekil CHP'yi terk ediyor!
Başiskele’de 3 yeni okul projesinde çalışmalar sürüyor
Derince’deki Acil Durum Hastanesi inşaat alanında inceleme ziyareti
İzmit Belediyesi soruşturması siyasidir
Sokak Basketbolu Turnuvası için Değirmendere sahilinde gün sayılıyor!
Özgür Özel'den CHP'ye veda! Yeni parti kuruluyor
Gebze’de 41 GTO üyesi, İSO ikinci 500 listesine girdi
Motor tutkunları bir kez daha Kocaeli’de buluşuyor
O belediye vergi borcu için camiyi satıyor
Çayırova Belediyesi’nden serebral palsi tanısı konulan minik Lina’ya destek
Dilovası'ndaki facia ile ilgili 22 yıla kadar hapis cezası talep edildi
Hayat Kimya, milyon dolarlık enerji bütçesini yapay zekâyla yönetiyor
144 dairelik Kartepe Evleri’nde sona gelindi
KOTO üyelerine Polonya ve Macaristan’da yüzde 20 indirimli eğitim!
Başkan Hürriyet’ten haber var!
68 kişiyi daha boğulmak üzereyken kurtardılar
Kağıtspor’dan bir başarı daha
Dolar yükseldi, euro geriledi
Organize kötülük
Ahmet Çalık: Hukukun temel kuralları hiçe sayılıyor
SEDAŞ, bir Bölge Müdürlüğü daha açtı
Başkan Hürriyet'le ilgili altın iddiası
Bu tutuklamalar suç!
Sürücüler dikkat! O yolda çalışma var
Seka Kültür Alanı’ndaki Teknoşehir Projesi’nde işin yarısı tamam
Gölcük’te açık havada film keyfi
Kandıra sahillerinden 64 tır dolusu çöp çıktı
KOTO üyeleri için bir indirim protokolü daha
Başkan Hürriyet'e operasyona sert tepki
Darıca’da boşaltılan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin akıbeti ne olacak?
Adalet denildi, adil olunamadı, adalet gelmedi!
Altın fiyatları sınırlı yükseldi
Başkan Hürriyet gözaltına alındı
7-8 büyüklüğünde yeni deprem beklemiyorum
Savaştaki İran'da fiyatlar Türkiye'den ucuz
İYİ Parti Akşener'i savunmak zorunda değildir
Bakan Çiftçi’den gençlere: Yeter ki siz okuyun, çalışın
Pastacılık ve aşçılık eğitimini başarıyla tamamladılar
