İzmit’in asırlık çınarları bu gösteride göz doldurdu
Gündem, 06 Haziran 2026 22:08İzmit Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Yuvam Akarca Asırlık Çınarlar Ritim ve Sahne Sanatları Topluluğu yıl sonu gösterisinde sahne aldı.
İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Asırlık Çınarlar Ritim ve Sahne Sanatları Topluluğu, uzun süren hazırlıkların ardından düzenlenen yıl sonu gösterisinde sanatseverlerle buluştu. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sanat Akademisi eğitmenlerinin katkılarıyla hazırlanan programda müzik, ritim ve sahne sanatları bir araya geldi.
GENİŞ KATILIM
Aylar süren çalışmaların ürünü olan gösteride, farklı disiplinlerden oluşan ekipler performanslarını sergileyerek izleyicilerden büyük beğeni topladı. Dernekler Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen yıl sonu gösterisine Meclis Üyeleri Celal Hülür ve Vildan Bacıoğlu Taşkan, CHP İl Başkan Yardımcısı Gökmen Çobanoğlu, CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Mediha Satıcı ile çok sayıda vatandaş katıldı.
.gif)
“MUTLULUK KAYNAĞI OLDU”
Programda konuşan Meclis Üyesi Celal Hülür, “Bu geceki çalışma güçlü bir ekip çalışması ve büyüklerimizin azmi ile hazırlandı. Asırlık Çınar Evleri yıllar içinde kentimizin önemli buluşma noktası haline geldi. Buradaki çalışmalar ve kurulan dostluklar hepimiz için mutluluk kaynağı oldu. Bu güzel gecede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
“ONLARIN HEYECANINI PAYLAŞIYORUZ”
Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci, “Asırlık Çınar Evleri 50 yaş üstü biryerlerin her konuda iyilik hali sağlamaya çalışmak için kuruldu. Yuvam, Gündoğdu, Kuruçeşme ve Serdar’da asırlık çınar evimiz var. Yakın zamanda Gültepe Mahallesi’nde de açacağız. Asırlık Çınar Evlerindeki sakinlerimize her türlü imkanları sağlamaya hazırız. Onların heyecanını paylaşıyoruz. Emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Program sonunda Asırlık Çınar Evleri sakinlerine sertifikaları takdim edilirken, etkinlik toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Gündem, 06 Haziran 2026 22:08
Yorumlar (0)
Tuğba Ekinci müstehcenlikten tutuklandı
AGD Kocaeli Liseler Komisyonu’nun yeni dönem planı belli oldu
İzmit’te toplu sünnet coşkusu!
Kocaeli Devlet Hastanesi kreşinde farkındalık etkinliği
Dilovası’nda MHP’liler TOKİ konutlarında stant kurup üye kaydı yaptı
Parti Cumhuriyet tarihinin en büyük saldırılarından biriyle karşı karşıya
Vali Aktaş, MHP’nin yeni il başkanını da ağırladı
Desteklerle gençler ve kadınlar tarıma teşvik ediliyor
Başkan Gökçe mahalle mahalle geziyor
Eğitimin kalitesi ile değil kıyafetle ilgilenen bakan!
İzmit Çınarlı cami cemaatine kek ve limonata ikram edildi
Kocaeli’de tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliğinde 2026’nın ikinci hasadı
Melih Gökçek'in mal varlığı araştırılsın diyen hakim açığa mı alındı?
Binlerce gıda işletmesine ceza kesildi
Bal üretiminde dünyada ikinciyiz
Bahçeli, Erdoğan'ın seçilme planına hayır diyebilir mi?
Büyükakın, çocukluğunun geçtiği Karamürsel’de çalışmaları inceledi
Geleceğimiz satıldı
KOTO üyelerine iyi haber!
Geçim sıkıntısı anketinden dikkat çeken sonuçlar çıktı
BBP lideri Destici yarın İzmit’te
Kocaeli’de toplu ulaşımda dev adım!
Motorin 100 TL’ye koşuyor!
Sandıkta kaybedilen belediyeyi böyle mi alacaksınız?
Kocaeli, sporda yine büyük bir organizasyona ev sahipliği yapıyor
Başkan Gökçe, iş insanı Yıldırım’ı ziyaret etti
Kırtasiye masrafı aileleri zorluyor
Öğrencileri ile birlikte okul bahçesine fide dikip ürün yetiştirdi
Zabıta Teşkilatı’nın 200. yılı Körfez’de böyle kutlandı
Bireysel borçlar çığ gibi büyüyor
Umuttepe cami ve otopark projesinde sona gelindi
KOTO üyeleri o konuda bilgilendirildi
En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?
Melih Gökçek'in parsel parsel Ankara'yı nasıl sattığını açıklayacak mı?
Otomotiv dünyasında dikkat çeken gelişme
Yıldız Demir Çelik, o raporu kamuoyu ile paylaştı
Şehir Tiyatroları’nın o oyunu Derince’de sahnelenecek
Bu yolu okulların açılışına yetiştirin çağrısı!
Kartepe Kent Konutları’nda hak sahipleri yarın evlerine kavuşuyor
