Saadet Kocaeli’den önemli başarı!
Siyaset, 03 Haziran 2026 23:29Saadet Partisi Kocaeli İl ve İlçe Teşkilatları, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mayıs ayı boyunca kent genelinde yoğun bir markaj uygulayan teşkilat mensupları, sadece bir ay içerisinde 1263 yeni üyeyi partiye kazandırarak önemli bir başarıya imza attı.
Elde edilen bu başarının ardından Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Recep Sarıdoğan, sürece dair yazılı bir açıklama yaparak hem yeni üyelere "hoş geldiniz" dedi hem de gece gündüz demeden çalışan teşkilat mensuplarına teşekkür etti.
"KOCAELİ MİLLİ GÖRÜŞ’ÜN KALESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR"
İl Başkanı Recep Sarıdoğan, yaptığı açıklamada Kocaeli halkının Saadet Partisi’ne olan teveccühünün her geçen gün arttığını vurguladı. Sarıdoğan, şu ifadeleri kullandı: "Teşkilatlarımızın mayıs ayı boyunca sergilediği üstün gayret ve fedakarlık, hamdolsun meyvelerini verdi. Kocaeli genelinde 1.263 hemşehrimiz daha Saadet Partisi ailemize katılarak Milli Görüş sancağı altında yürümeye karar verdi. Bu muazzam tablo, Kocaeli’nin adil bir düzen arayışının ve partimize olan güveninin en somut göstergesidir."
TEŞKİLATA TEŞEKKÜR, YENİ ÜYELERE SELAM
Sarıdoğan, başarının mimarı olan ilçe başkanlarına, kadın ve gençlik kollarına ve tüm mahalle temsilcilerine teşekkürlerini ileterek sözlerini şöyle tamamladı: "Sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayan; sokak sokak, kapı kapı dolaşarak bu başarıda pay sahibi olan tüm il ve ilçe teşkilat mensuplarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Saadet Partisi çatısı altında buluştuğumuz tüm yeni yol arkadaşlarımıza da 'Ailemize hoş geldiniz' diyor, bu birlikteliğin Kocaeli’miz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bizler, daha yaşanabilir bir Türkiye ve adil bir dünya için inançla çalışmaya devam edeceğiz." Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, önümüzdeki aylarda da üye katılım kampanyalarına ve saha çalışmalarına aynı kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.
Siyaset, 03 Haziran 2026 23:29
Yorumlar (0)
Körfez için dev çevre yatırımı
SEDAŞ, Kartepe’deki aydınlatma altyapısını yeniledi
Bu yolda daha kaç araç hasar görecek?
Gündemlerinde sadece koltuk kavgası var
Çayırova’da sınavlara hazırlanan gençlere kolaylık
Tanju Özcan'a 260 yıl hapis talebi
Derince’de el emeği eserler görücüye çıktı
Doğruya doğru diyen siyasetçileri çok özlemişiz
Öğrenciler ölümle burun buruna okula gidip geliyor
Gölcük’te Cevat Ongun son yolculuğuna uğurlandı
Başiskele kavşağı projesinde sona yaklaşılıyor
Yandaş şirketlere milyarlarca liralık ödeme yapıldı
KOTO, işitme cihazları ile ilgili indirim protokolü de imzaladı
Devlet aklı hukuku askıya alanların sığınağı olamayacak
Hollandalı öğrenciler Türk kültürü ile Antikkapı’da tanıştılar
Marketlerde satılan o ürünlerdeki gizli tehlike
Gebze ve Dilovası’ndaki facialarla ilgili bir Allah’ın kulu cezalandırılmadı
Ünlü televizyoncu Reha Muhtar vefat etti
Körfez Meclisi’nde hangi kararlar alındı?
Ünlü oyuncular Gölcüklü sinemaseverlerle buluştu
Konser olmasın çölde yaşayalım mı isteniyor?
Kavurucu sıcaklar için tarih verildi!
Sigaraya bir zam daha!
Şampiyonluk kupasıyla Büyükakın’ı ziyaret ettiler
AGD Kocaeli’de yeni başkan Mehmet Coşkun
Körfez’de liseliler kupalarına kavuştu!
Kocaeli'den o isim Kılıçdaroğlu'nun A Takımı'nda
Çayırova Meclisi’nde 3 gündem maddesi karara bağlandı
Erdoğan, Sayıştay üyelerine seslendi!
Kiraz Dere’ye binlerce balık yavrusu daha bırakıldı
Kağıtsporlu sporcular bir kez daha Kocaeli’nin gururu oldu
1000 TL’lik satış yapıyoruz, 400 TL beyefendilerin
KOTO üyeleri için indirimli ağız ve diş sağlığı protokolü imzalandı
Harikalar Sahili’ndeki etkinlikler Derincelileri bekliyor!
Kartepe stadyum yolu çevresi ile ilgili bir çağrı daha!
Körfezli Hiranur Yıldırım karatede gururlandıran başarı
Ormanya’da ziyaretçi rekoru kırıldı
Yıl sonu büyüme hedefi artık olanaksız
Kandıra sahillerinden tonlarca atık çıktı
