İzmit Belediyesi çocuklara bayram coşkusu yaşatacak
Gündem, 21 Nisan 2026 01:06İzmit Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gün boyu sürecek kortej, etkinlikler ve spor organizasyonlarıyla çocuklara bayram coşkusu yaşatacak.
İzmit Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı dolu dolu bir programla kutlamaya hazırlanıyor. Kent genelinde düzenlenecek etkinlikler, sabah saatlerinden itibaren başlayarak akşam saatlerine kadar çocuklara ve ailelere bayram coşkusu yaşatacak.
ÇOCUK MECLİSİ ÖZEL OTURUMU
Günün ilk etkinliği saat 09.30’da Yahya Kaptan Bisiklet Eğitim Pisti’nde düzenlenecek Bisiklet Korteji ile başlayacak. Ardından saat 11.00’de Meclis Salonu’nda Çocuk Meclisi Özel Oturumu gerçekleştirilecek. Aynı mekânda saat 11.35’te ise 23 Nisan temalı resim ve atıktan oyuncak tasarımı ödül töreni yapılacak.
MEYDANLAR ŞENLİK ALANINA DÖNÜŞECEK
Saat 12.00 itibarıyla etkinlikler kentin farklı noktalarına yayılacak. Belediye Meydanı ve Park Sanat Sokağı’nda düzenlenecek 23 Nisan Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında çocuklar; patlamış mısır, pamuk şeker, animasyon gösterileri ve kar küresi gibi eğlencelerle buluşacak. Aynı saatlerde Belediye Meydanı’nda çeşitli sahne etkinlikleri de düzenlenecek. İzmit Oyuncak Müzesi’nde saat 12.00–16.00 arasında gerçekleşecek Çocuk Şenliği de miniklere özel aktiviteler sunacak.
ŞEHİR TURU
Kutlamalar kapsamında 12.00–18.00 saatleri arasında düzenlenecek Şehir Turu ile çocuklar, Cumhuriyet Parkı, Yeni Cuma ve Eren Camii gibi durakları kapsayan bir güzergâhta bayram coşkusunu şehir genelinde yaşayacak.
SPOR ETKİNLİKLERİ
Saat 13.00–14.00 arasında İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzunda yüzme yarışları ve ödül töreni, 14.00–16.00 saatleri arasında ise Nihat Gürer Spor Tesisleri’nde futbol turnuvası ve ödül töreni gerçekleştirilecek.
ÇOCUKLAR İÇİN UNUTULMAZ BİR GÜN OLACAK
İzmit genelinde düzenlenecek bu kapsamlı programla çocuklar hem eğlenecek hem de bayramın anlam ve önemini doyasıya yaşayacak. İzmit Belediyesi tüm çocukları ve aileleri etkinliklere katılmaya davet etti.
.jpeg)
Gündem, 21 Nisan 2026 01:06
Yorumlar (0)
Öpüşmek toplumu bozuyor da yüzlerce kişinin öldürülmesi bozmuyor mu?
Vatandaşa haciz, yandaşa milyarlık af
MHP Dilovası yöneticileri TBMM’de vekillerle görüştü
Gölcük’te bir kez daha Satranç Turnuvası heyecanı yaşanacak
Körfez’de oğul Musab Çelik ölen babası için lokma dağıttı
Başiskele sahili yaza hazırlanıyor
Özgür Özel'den Gebze'de bir alenin yok olduğu facia ile ilgili dikkat çeken sözler
Kocaeli Şehir Tiyatroları, Bursa’da ayakta alkışlandı
Sel, su baskını uyarısı
Albayrak, Şimşek’in yerine mi hazırlanıyor?
Çayırova Devlet Hastanesi inşaatında inceleme
Mülakat kalkacak sözü lafta kaldı
Alikahya TEM Bağlantı Yolu’nda tempo yüksek
Ara seçim küçük akılların basiretsiz ayak oyunlarıdır
İYİ Partililer Karamürsel’in nabzını tuttu!
İş insanı Yıldırım, şampiyon Dilovası Spor’u unutmadı
Körfez’de ilk hacı kafilesi yola çıktı
Yıldız Entegre, o koleksiyonu 12 şehirde görücüye çıkardı
Zeytinoğlu: İlk kez Kocaeli Sanayi Endeksi oluşturduk
Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu seçme sınavı başvuruları başladı
Altın ve dolarda yükseliş bekleniyor
İzmit’te intihar: Önce not yazdı, sonra canına kıydı
Büyükakın’ın toplantısı her kesimi bir araya getirdi
Bir an önce parlamenter sisteme dönülmeli
Kocaeli Valiliği uyardı: Kuvvetli yağış geliyor
İzmit Alikahya’da o cadde trafiğe kapatılacak
Çayırovalı karateciler madalyaları topladı
Büyükakın: Spor adına yok yok
Kandıra’da plansız yapılaşma denetimi
Sarıdoğan’dan iktidara okullarla ilgili önlem alın çağrısı
Çirkin iftiralara maruz kaldım
Büyükakın: Alın size vizyon!
Mutlak butlan kararı çıkarsa CHP yönetimi İmamoğlu'na verilmeli
Büyükakın: 2040 yılına kadar su sorunumuz olmayacak
Vali Aktaş, güne o okulu ziyaret ederek başladı
Büyükakın’dan metro projesi ile ilgili dikkat çeken sözler!
Dilovası’nda MHP’liler şampiyonluk coşkusuna ortak oldu
Körfezin futbolcu kızları sahadan galip ayrıldı
Sepaş Enerji bilgilendirdi
