Büyükakın’ın toplantısı her kesimi bir araya getirdi
Gündem, 20 Nisan 2026 02:34Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın, iki yıllık projelerini anlattığı basın toplantısı, son yılların en dikkat çekici kalabalığına sahne oldu. Siyasilerden iş dünyasına, STK temsilcilerinden muhtarlara, engellilere ve sporculara kadar kentin her kesiminden isim, Büyükakın’ı dinlemek üzere Kocaeli Kongre Merkezi’ndeydi.
SALON DOLDU TAŞTI
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlediği toplantı ile iki yılını anlattı. “Sadece Hizmet Ettik” sloganıyla yapılan toplantı, kentin her kesiminden insanların katılımına sahne oldu. Kocaeli Kongre Merkezi’ndeki programa yoğun katılım nedeni ile birçok kişi Akçakoca Salonu’na giremedi. Girebilenler, programı ayakta takip etmek zorunda kaldı. Giremeyenler için de C Salonu’nda sinevizyon yerleştirildi, programı buradan takip etmeleri sağlandı.
CUMHUR İTTİFAKI TEK YÜREK
Programda Cumhur İttifakı’nın tüm partileri bir aradaydı. AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus ve yönetimi, MHP Kocaeli İl Başkanı Kamil Akın, BBP Kocaeli İl Başkanı Metehan Küpçü, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, ilçe belediye başkanları, AK Parti MKYK Üyeleri Serpil Yılmaz ve Davut Coşkun Şiviloğlu, Cumhurbaşkanlığı Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti ve MHP ilçe başkanları, önceki dönem milletvekilleri, önceki dönem AK Parti İl Başkanları Mehmet Ellibeş, Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan, belediye meclis üyeleri, AK Parti’nin mevcut ve önceki dönem yöneticileri, ilçe ve kadın kolları başkanları, basın toplantısına katıldı.
.gif)
İŞ DÜNYASI VE ESNAFTAN YOĞUN DESTEK
Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş başta olmak üzere iş dünyası ve esnaf kesiminden de çok sayıda temsilci, Başkan Büyükakın’ın toplantısını salondan takip etti. Bunun yanı sıra meslek odalarının başkanları, cem evleri derneklerinin başkanları, engelli derneklerinin temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler de toplantıda hazır bulundu.
KARAMÜRSEL’DEN ÇAYIROVA’YA…
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın basın toplantısı, son yılların en dikkat çekici kalabalığına sahne oldu. Karamürsel’den Kartepe’ye, İzmit’ten Çayırova’ya kadar Kocaeli’nin tüm ilçelerinden sadece protokol üyeleri değil, muhtarlar, milli sporcular, vatandaşlar katılım gösterdi. Bunun yanı sıra hem Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hem de Başkan Tahir Büyükakın’ın sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayımlanan basın toplantısı, binlerce Kocaelili tarafından takip edildi.
Gündem, 20 Nisan 2026 02:34
Yorumlar (0)
İzmit’te intihar: Önce not yazdı, sonra canına kıydı
Bir an önce parlamenter sisteme dönülmeli
Kocaeli Valiliği uyardı: Kuvvetli yağış geliyor
İzmit Alikahya’da o cadde trafiğe kapatılacak
Çayırovalı karateciler madalyaları topladı
Büyükakın: Spor adına yok yok
Kandıra’da plansız yapılaşma denetimi
Sarıdoğan’dan iktidara okullarla ilgili önlem alın çağrısı
Çirkin iftiralara maruz kaldım
Büyükakın: Alın size vizyon!
Mutlak butlan kararı çıkarsa CHP yönetimi İmamoğlu'na verilmeli
Büyükakın: 2040 yılına kadar su sorunumuz olmayacak
Vali Aktaş, güne o okulu ziyaret ederek başladı
Büyükakın’dan metro projesi ile ilgili dikkat çeken sözler!
Dilovası’nda MHP’liler şampiyonluk coşkusuna ortak oldu
Körfezin futbolcu kızları sahadan galip ayrıldı
Sepaş Enerji bilgilendirdi
Başkan Büyükakın hesap verdi
Yeniden Refahlılar Kocaeli’de imza kampanyası başlatıyor
Aileler çocuklarını okula göndermeye korkuyor!
Kocaeli’deki okullarda zabıta memurları bilinçli tüketici eğitimi veriyor
Çocuklar düşüyor! Bu parka el atın
Dilovası’nda bu etkinliğe herkes davetli
Gebze Ticaret Odası’ndan stratejik buluşma
Cezaevlerinde yer kalmadı
TEM altgeçidi toz toprak içinde
Vali Aktaş sünnet sevincine ortak oldu
Kredi kartı limitleri düşürülecek mi?
Babacan pazarda vatandaşa bir dokundu bin ah işitti
Seka Sanat İhtisas Merkezi’nde eşsiz sergi
Başkan Büyükakın, Çayırova’nın uzun adamlarını kutladı
Güven ve ahlak krizi var
Bu Büyükelçinin, hükümet tarafından hâlâ muhatap alınıyor olması acizliktir
Dilovası’nda şehitler anıldı
Çayırova, basketbolda şampiyon oldu
Çözüm yine velilerin cebinde aranıyor
Kule deresi yine siyaha büründü!
47 ilden 110 gazeteci Kocali’de Ormanya’yı gezdi, dip çamuru çalışmasını inceledi
Mansur Yavaş'ı da mı susturmak istiyorlar?
