İYİ Parti İl yönetiminden AKP’li Kartepe ilçe başkanına ziyaret
Siyaset, 18 Nisan 2026 20:19İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı, İl Başkanı Av. M. Kamil Şirin’in öncülüğünde Kartepe ilçesinde kapsamlı bir ziyaret programı gerçekleştirdi.
Ziyaret programına; Kartepe İlçe Başkanı Hüseyin Bekil, Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hasan Sır, Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Koç, İl Başkan Başdanışmanı Halit Özer, İl Yönetim Kurulu Üyesi Semiha Gündoğdu, İlçe Sekreteri Recep Teper, İlçe Muhasibi Ali Osman Tekoğlu, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Onur Cemal Çalışkan, Kadın ve Aile Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Fatma Özer ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Can Kömürcü katıldı.
İl Başkanı Av. M. Kamil Şirin ve beraberindeki heyet, program kapsamında ilk olarak Kartepe Belediye Başkanı M. Mustafa Kocaman’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede ilçenin mevcut durumu, belediye hizmetleri ve önümüzdeki dönem çalışmaları hakkında karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.
Ardından Kartepe Kaymakamı Hasan Öztürk ziyaret edilerek kamu hizmetleri, vatandaş odaklı çalışmalar ve kurumlar arası koordinasyon konularında istişarelerde bulunuldu.
Heyet daha sonra Kartepe İlçe Emniyet Müdürü Turgut Yazar’ı ziyaret ederek ilçenin güvenliği ve kamu düzenine ilişkin yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Ziyaret programı kapsamında Arstaş Tır ve Kamyon Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Turgut Üzülmez ile bir araya gelinerek taşımacılık sektörünün mevcut durumu, esnafın sorunları ve çözüm önerileri ele alındı.
.gif)
Devamında Sumotaş Suadiye Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Türker ile görüşülerek kooperatif üyelerinin talepleri ve sektörün güncel durumu üzerine kapsamlı istişareler gerçekleştirildi.
Heyet ayrıca Kartepe Sanayi Sitesi’nde Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sungur, yönetim kurulu üyeleri ve sanayi esnafı ile bir araya gelerek üretim, istihdam ve yerel ekonomik gelişime ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Program kapsamında Sarımeşe Eczanesi’nin açılışına katılım sağlanarak, bölgeye kazandırılan yeni işletmenin hayırlı olması temennisinde bulunuldu.
Ziyaretlerin ardından Kartepe İlçe Başkanlığı’nda teşkilat buluşması gerçekleştirildi. İl Başkanı Av. M. Kamil Şirin’in başkanlığında yapılan toplantıda teşkilat çalışmaları, saha faaliyetleri ve önümüzdeki dönem hedefleri değerlendirildi.
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı, Kartepe’de gerçekleştirilen ziyaret programının son derece verimli geçtiğini belirterek, vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemeye ve çözüm odaklı siyaset üretmeye devam edileceğini açıkladı.
Siyaset, 18 Nisan 2026 20:19
Yorumlar (0)
İçişleri Bakanı Çiftçi, Vali Aktaş’tan Kocaeli ile ilgili bilgi aldı
Emekli askerden PKK uyarısı
Kartepe’de o park bakım istiyor
AKP artık hiçbir şeyi kontrol edemiyor
Sağlık raporunda bir devir kapandı!
Akaryakıta büyük zam yolda
İzmitli iş insanı Nazmi Ertuğral, Çanakkale’de hayır lokması dağıttı
Yeni anayasa açıklaması
Kocaeli itfaiyesinden AFAD ekiplerine eğitim
Özdağ'dan Bakan Tekin'e sert sözler
Başiskele’deki o cadde 4 şeritli hale geliyor
İzmit’in mahallelerinde çocukların oyun coşkusu
İftiralar Mansur Yavaş'a yapışmaz
Yazıcıoğlu'nun dağ başında ölmesini bekledik itirafı
Türkiye tutuklu sayısında Avrupa birincisi
Diliskelesi Kültür Merkezi inşaatını yerinde incelediler
Vali Aktaş ile Başkan Büyükakın, Kartepe’deki aşure etkinliğinde
Sucuk ve kıymadan at, eşek, zebra eti çıktı!
İmamoğlu'nun hesabı neden kapatılıyor?
18 ülke ve 34 şehirden 1626 judocu Kocaeli’de tatamiye çıktı
Gölcük’te Ahşap Heykel Sempozyumu’nun 29’uncusu başladı
İzmit’te binlerce çocuğa yüzme öğreten proje
KOTO yönetiminin Ankara temasları
Körfezim Eğitim Kurumları LGS Türkiye şampiyonu Ecrin Ece Kolay’ı tebrik ettiler
AKP'nin oyu yüzde 27'nin altında mı?
Haziran ayında kapanan şirket sayısı arttı
100 TL'lik banknotlar da ATM'lerden kaldırıldı mı?
Beklenen depremle ilgili çarpıcı sözler!
Telefonlarını çekiçle paramparça ediyorlar
O hastalığa dikkat çekmek için Çanakkale’den Kocaeli’ye pedal çevirerek geldiler
Körfez Ağrılılar Derneği’nden köy okuluna kütüphane
Kartepe’ye devlet hastanesi ne zaman yapılacak?
İzmit Oyuncak Müzesi’nde çocuklar eğlenirken öğreniyor!
Kıbrıs'ta asgari ücret Türkiye'yi ikiye katladı
Büyükakın sert çıktı: Mahkemeye verin
Otoparktaki aydınlatma lambaları patladı!
Solunum yollarını ferahlatan bitki
Kartepe Konakları’nın son hali Zeynep Özal’ı şaşırttı!
Dilovası’ndaki yeni belediye binası inşaatında inceleme
